Ako prekonať bolesť po vzťahu s manipulatívnym narcisom?
Bolí to .. dva mesiace po toxickom “vztahu” s manipulatorom narcisom
Takže v skratke mala som priatela alebo čo to bolo ktorý mal 39 rokov ked sme sa spoznali a ja 24 .. Nevedela som najprv že má ženu to mi povedal až ked sme začali spolu spávať bol dokonalý a vášnivy temperamentny milenec .. Lenže to som ešte nevedela že je psycho .. Kukláč policajt žandar . Zo zahraničia boli sme spolu na dialku .. Ked som odisla domov na Svk este ma kontaktoval dva mesiace potom mal prist na Svk lenze prerusil kontakt hovorim si dobre čo už využil ma to je všetko.. Lenže ked zistil od jeho kamarata ktory je s mojou kamaratkou že prídem začal mi opat pisat a prosit ja som mu napisala nech ma necha na pokoji lenze nie .. Ja naivna blba som mu znovu uverila .. Ževraj vela práce .. ako išiel čas mo uly rok som sním bola na člne zapad slnka ukazal ma rodine no nikdy nie rodičom ! Ževraj ma zobral važne .. Jeden večer ked som ho čakala 5 hodín rezervovala som apartmán s viribkou a rano isla na svk nemozem sa mu dovolat . Vyjdem pred apartman a plačem v tom pride človek pyta sa ma či som v poriadku .. V tom nabehne on a zacne kto to bol? Ja vies kolko je hodin?? Začal ma ponižovať biť v centre mesta a kazdemu ukazoval znacku jemu sa nemoze nič . Pastou do prs facky potiahol ma za vlasy hodil na beton mala som krvave kolena .. Ja som utekala za ním on nastartoval auto odisiel .. Rano som cestovala na Svk ani sa mi neozval potom po dvoch dnoch som mu napisala napisal mi ked sa mi nepaci nech si hladam liberarno demokratskych ludi na vztah .. On potrebuje ženu na ktorej moze stat cely dom .. Ja mu hovorim ale prisaham ze som stym clovekom nic nemala .. Za dva dni mi posle fotku nasu spolocnu a napise ano mas pravdu .. Udobrili sme sa .. Cez zimu ked som prisla po Nocom roku zaviezol ma spat na Svk ukazala som mu moje mesto.. Velmi som sa naviazala vozi ma taku dialku ina krajina prvy krat bude v mojej krajine .. Zaplatil hotel drahý ja som mu kupila pivo slovenske pretoze lubi si vypit a to vela a ani to na nom neni vidno .. Plus sladkosti detom domov . Boli sme na hoteli , ja som mu povedala ze idem si este pre kufor druhy do auta a on dobre volala som zatial s kamaratkou zo zahranicia ci je vsetko ok (bala sa o mna ) ja super pozorny je .. Ked som sa vratila skym si to volala ?!! Ukaz mi telefon zobral ma za vlasy a zobral mi telefon pozeral spravy .. Ledva sa krotil ale bedel ze aj ked je policajt v Eu by mu nepreslo keby ma zbije ina krajina iny mrav. O hodinu na to ho vola zena hovori ze teta ja kludne sa ozvi idem napustit vanu . On : ty mi nebudes hovorit co mam ja robit a ty sa tam skryvas ako nejaka ku””” volas dozvie skym .. Tu som zacala uz mat podozrenie ale bola som ticho . V aprili ked som sla za nim velmi malo sa ozyval doniesla som mu aj pivo slovenske ake chcel a zacal ma ponizovat ked sme boli vonku stale pozeral do mobilu zwvraj vela práce vyhovorky ze musi ist na protesty bla bla ze ho vratili spat do funkcie .. Tri tyzdne som bola v zahranici z toho bol intimny so mnou jeden krát .. Ochorela som nezaujimal sa ako predtym odisla autobusom na SVK .. Cely den sa mi neozyval ci som dobre prisla ci som v poriadku ja ho volam nic na dalsi den ked sa mu dovolam ze spal 24 hodin ze niekto spi?? jeho klamstva do nicoho nezapadali a neviem ci to robil naschval aby som ho opustila ja prva alebo naozaj uz nevedel co rozprava .. Ked som bola na Slovensku velmi malo mi pisal raz za 5 dni a to moja kamaratka ja predtym som bola láska tvoje dievcatko??! Klamal ako je v nemocnici a potom som videla od jeho kamarata na instagrame ako su v bari s nejakou zenou ale pozeram ta bola na krsteni aj vo februari 🥲 Napisala som tej zene zevraj su spolu uz 8 rokov a pol a nech mu dam pokoj ziju spolu .. A aj tak bolo volala som jeho dvihla ona 43 rocna zena s troma dcerami rozvedena ze spia spolu ziju spolu uzivaju si premna to bol šok ja som sa psychicky zrutila .. Kontaktovala som jeho byvalu zenu s ktorou sa rozviedol po case ako zacal so mnou . A zistila som preco mi nepisal vtefy tie tri mesiace lebo cakal snou dieta a ona potratila ,ked potratila nekomunikoval snou a ked sa ho pytala co sa deje ? Buchol jej do rebra ze ledva chodila po potrate a sepse .. Ja som to nevedela o mesiac na to spal so mnou :( Jeho byvala zena dobra duša nežná hovori ze jej mozem byt dieta , a vela krat ju bil bola snim kvoli detom… A teraz toto ze som zistila dokonca aj byvala zena mi to potvrdila ze ano od 2017 ju mal na mobile dokonca pod inym menom aby sa nezistilo kto je .. Ked som si pisala stou zenou napisala mi ano ja som si naschval dala take meno.. Povedzte aka je to okrutna zena ked hovori ja som tu kde som mna ukazal rodicom nevadi mi co ma este stebou par mesiacov podvadzal co ta viezol na svk mne je to jedno nezaujima ma to ani to co byvalu zenu bil aj mna to nic .. Ludia mna to velmi trapi .. Minuly mesiac bola pri mori s rodicmi nemyslela som na to ale teraz velmi bolí to 😞😞😞 Jeho byvala zena berie 5 sntidepresiv plus psychologovia zije kvoli detom ..
Nebola to tvoja vina, on ta len manipuloval a ublizoval ti. Takych ludi nezmenis, najlepsie je dat si s nim uplny stop a zablokovat ho vsade. Bude to este chvilu boliet, ale casom to prejde. Dovol si smutit, obklop sa ludmi ktori ti veria a maju ta radi. Postupne sa z toho dostanes a pride niekto, kto si ta naozaj zasluzi.
Ty si neni normálna.
Nebola to tvoja vina, on ta len manipuloval a ublizoval ti. Takych ludi nezmenis, najlepsie je dat si s nim uplny stop a zablokovat ho vsade. Bude to este chvilu boliet, ale casom to prejde. Dovol si smutit, obklop sa ludmi ktori ti veria a maju ta radi. Postupne sa z toho dostanes a pride niekto, kto si ta naozaj zasluzi.
@yoginka231 ano hovorim uz je bloknuty dva mesiace aj vymazane mam cislo .. Len ešte to bolí.. A tie baby co tu pisu ze neni som normalna tak by sa mohli trochu zamysliet.. Jeho zena byvala inteligentna skoncila dve vysoke skoly studovala psychologiu bankovnictvo a dopadla horsie

@ibrunova neviem preco by som bola narušená , kto by jemu nepodlahol?! Zo zaciatku lubim ta potom mi povedal som naviazany na telefon na teba nie .. Ale tak jasne nikto taku bolest nezazil kamaratky maju chalanov co ich biju jedna jeho krstneho a nechcu sa ich odrrhnut kto nezazil nevie
@anonym_autor Veľmi veľa žien by mu nepodľahlo, to mi ver. Pravdepodobne pochádzaš zo zlého prostredia, kde si nevidela pravú lásku otca k dcére a matke. Muž, jedinec, ktorý mláti svoje ženy, je geneticky poškodený, preňho pravidlá neplatia, antisociálne narušený. Nikdy nebude iný. Ty vyhľadaj psychológa a psychiatra, pretože ho potrebuješ, a to nemyslím ako urážku. Riešiš nepodstatné veci. A bitka Ti medzi to akosi zmizla. Takže Tvoje vnímanie sveta a mužov a čo je skutočný muž a ako sa správa k žene, máš úplne pokrivené a niekto to pokrivil v Tvojej mladosti. Ak neporiešis seba, narazíš na presne takú sadistickú antisociálnu nulu, ako je tento debilko. Len v modrom.