Ako prekonať bolestivý rozchod a pocit osamelosti?
Ahojte, dnes mám taký krízový deň. Priateľ ma nechal … bolo to celé veľmi nepríjemné. Boli sme spolu 4 roky. Zo dňa na deň po jednej hádke ma začal vyslovene nenávidieť. To je už aj 2 mesiace. Nechcel sa ani stretnúť, ani rozprávať, plakala som, bolo mi zle, bola som v nemocnici a on nato všetko, že jemu je to jedno, čo je som, že jemu je bezomňa lepšie. Ja som to nedokázala pochopiť ani zniesť, mne to úplne zlomilo srdce. Mám 30+. Ako sa dokázal tak odosobniť a nenávidieť ma a začo?!? Keď som si bola po veci z bytu ma vyhodil. Fyzicky. Prosím poraďte mi ako mám zvládať dni ako tieto, keď mi je vážne ťažko… dnes viem že on sa zábava niekde s kamarátmi akoby nič a ja som na dne. Je mi až fyzicky zle. Nemám nikoho, neraďte mi prosím kamarátky a podobne. Mám pocit, že už nikdy vživote nezažijem šťastie, lásku, nebudem sa smiať. Je mi strašne ťažko.
@hankab a to ešte s kamošmi toho mladého .. Ale to je podľa nich život, zábava a ich záľuba. Teraz títo všetci ľudia mu hovoria a povzbudzujú ho ako dobre urobil keď sa ma zbavil a opäť môže žiť …
Veď to, že ťa opustil je to najlepšie, čo pre teba mohol urobiť. Jedine žeby si potrebovala taký vzťah, kde môžeš trpieť, premýšľať či si vôbec milovaná a zúfalo čakať či si ťa vyberie cez víkend partner, alebo uprednostní niekoho iného. Aký máš vzťah so svojim otcom? Ty si musíš v hlave zrovnať, prečo si tak dlho so svojim partnerom bola. Robila mu servis a čakala kedy ti bude dávať rovnako lásky. Teraz máš čas riešiť seba, svoju minulosť, svoje pocity. Rozobrať si ich a nabudúce nespadnúť do rovnakého vzťahu.
Máš nulové sebavedomie a nemáš sa rada. Vyplakávať takto dlho za týmto čudom. 🤦 Začni od seba a na neho sa vykašli. A dakuj Bohu,že ste sa rozišli.
Nanho sa to nabalovalo pocas celych rokov. Skus si prehrat v hlave vsetky hadky. Az dospel do stavu,kedy si mu uplne lahostajna. Vezmi si ponaucenie dobuducna ako sa nespravat vo vztahu ako zvladat hadky,ze nema zmysel hadat sa pre blbosti,nebyt panovacna . Kazda sme si presli rozchodom. Ja som dostala kopacky pocas statnic. Bola som na dne,tiez som nevidela svetlo,ale dnes som stastna a vdacna,ze ten vztah skoncil.
Neboli ste pre seba stvoreni. Ty places za iluziou,ale nevidis,ze ste sa k sebe nehodili. Ver mi,nic lepsie ako rozchod sa ti nemohlo stat.
Ta bolesť z rozchodu prejde časom. Nič iné nepomáha.
Treba si hlavne uvedomiť ,ze ta nechce a tym to pre neho konci ,to ze ty citis boles neznamena ,ze to musi cítiť aj on a dibre robi,ze sa s tebou nechce stretnúť a rozprávať,zbytocne by sa to predlžovalo a bolo by to uplne zbytocne .Ja zastávam nazor ,ze ked ma raz nechce tak jednoducho treba sa otočiť a ist svojim smerom
Vies o tom ,ze to co teraz prežívaš je iba abstak,bola si na neho jednoducho zvyknutá ,zvyk treba zmenit
@minenkaa to tak sa v živote robí? po toľkých rokoch … že si jeden zmyslí že stačilo s vlastne robí dobre, že sa ani nechce stretnúť … žiadna úcta, zodpovednosť ani len základná slušnosť k tomu kto 5 rokov stal pri ňom vo všetkom aj zlom … a veru nebolo toho málo
To je tvoja chyba, ze toho nebolo malo. Nebolo toho malo, pritom to bolo jednostranne.
Ale ty stále len čo ty cítiš,on cíti,že s tebou nechce už nič mať a je ,nič s tým nespravis.K čomu by bolo dobre sa stretávať a rozprávať sa
@zuzanapjat moja chyba bola že som pri ňom stala v tom zlom? Keď on mal problémy? Že som ho podporovala keď bol chorý a keď mal rôzne problémy … Ty by si to nerobila pre človeka s ktorým si vo vzťahu? By si si povedala že nie nebudem … ak áno okej, ja som sa nevedela tak zachovať.
@minenkaa už som to napísala, základná úcta, slušnosť k človeku s ktorým som 5 rokov zdieľal tie najintímnejšie veci vo vzťahu. Veď tak či tak to ublíži. A mimochodom, napísala som tu lebo som chcela podporu ako to prekonať a nie počúvať otom ako ma nechce … to viem … ukázal mi to svojim správaním. Čiže dookola mi to pripomínať nemusíš. Ďakujem
Zbytocne sa hneváš ,napisala som ti že ta jednoducho nechce a ako si myslím,že to vidí on,ja vždy keď som sa rozišla s niekym,pre mňa to bol vždy koniec a teda nebolo to len po piatich rokoch
Je normalne, ze sa citis ako sa citis. Ale toto ma byt pre teba poucenie, do dalsieho vztahu. Plne zuby ta musel mat davno a cakal na aj sebemensiu zamienku. Akou bola banalka hadka. Naznaky boli urcite dlho, ale ty si prehliadala. Nik nema s tebou povinnost ostat len preto, ze sa pre neho obetujes. Je lepsie pre teba, ze odisiel a ze odisiel takymto sposobom. Definitivne, tvrdo a zranujuco. Pretoze rozhovormi a mierne by u teba nepochodil. Len by predlzil tu katastrofu na dlho u oboch.
@minenkaa gratulujem Ti, že si taká úžasná.
Kľudne môžeš byt protivná ,nepíšem ti nič zle,chcela sim ti dať iba iný pohľad
Zazila som nieco oodobne akyrat po 21 rokoch deti spolocny dom atd a tiez po hadke kvoki jeho nezodpivednosti si zmyslel ze rozvod adios, ine rieseie nevidi, bez vysvetlenua, rovnaki vytaoval bludy lebo nemal co a on vlastne nechcel ani zenu ani deti.... wtf?ber to tak ze si zisla z kratsej cesty
@zuzulkazu tak to ma mrzi. Som rada, že si už v poriadku.

Co si on MYSLI ti moze byt uplne ukradnute. Aj nasilnici si myslia, ze to, ze ublizuju svojej zene je ok, lebo si to zasluzi. Wtf? Su mimo, tak ako tvoj ex.
Kazda ti tu povie, ze by taketo chlapa nechcela nat doma, takze to ze si chmulo mysli, ze iba ty si ho obmedzovala, a ziadna ina nebude - haha, ten este dobre narazi. A aspon vidis, od koho to ma. Ocinko ho naucil. Jeho zena musi tiez ziarut stastim, ked sa jej 60 rocny muz tara po krcmach s kamosmi.