icon

Ako prekonať krízu dôvery vo vzťahu?

4. júl 2024

Ahojte. Po asi b1,5roku zamoty som isla do kina s jednym.ktoreho som.strasne chcela.spoznať ci je ozaj taky ako cez pisanie a nase rande trvalo dva dni.Isli dme do ZOO a do kina a prechadzali sa aby sme da co naj spoznavali.Padli sme si vzajomne do oka vsetko bolo az do dnes.Začnem.asi takto.Predtym byval.u mami lebo mu bolo zbytocne kupovat dačo kde by bol malo a ona bola sama a mal.tam.aj zvierata o ktorr sa musel starať aj prerabať dom kedze je jedinačik .Chodil za mnou ked skoncil.skpr v praci aj ked mal.byt somnou iba 5h aj zo spankom.len aby bol somnou ked si mal v sobotu rano zobrať deti.Neskor si kupil byt aby sme tam boli spolu ked prideme obaja domov kedze ja pracujem.asi 3h od neho.Vztah na dialku je tazky hlavne to lučenie a tie zaciatky vztahu a navrat kazdy na svoje.Kto zažil yo pozna
Vsetko bolo ok stale mi hovoril ze nech to je akekolvek tazje nikdy sa ma nevzda lebo vie co ma a taku zenu uz nikdy len tak nenajde.Na zaciatku sme si povedali ze si budeme vsetko hovorit narovinu a povedal ze ma.nebude nikdy obmedzovat keby chcem ist niekam von noo a neskor nastal problem.Na moje narodky som mala ist von s kamoskou s ktorou som sa asi3r nevidela a nemal s tym problem.Zakecali sme sa na mojej izbe a potom som jej povedala nech idemd von nech kolegou nebudime.Este si vravim.aka som.stasrna akeho mam.partnera ze mi veri a nerobi sceny..nekazi mi vecer
Ked mam byt urimna vobec som sa nebavila a dala by som.vsetko zato aby bol vtedy somnou .Nebavila som.sa a chcela.ist domov.Povedam aby som napisala ked budem nasat nech moze v klude spať.V ten vikend mal deti.Napisala som.mu ze akurat som mu isla pisat ze idem lebo ma to tu nebavi a on Keby to tak je uz si tam neni.Po case mi napisal.ze som.ho sklamala ..vysvetlili sme si to a potom...Prepac ja viem ale ja to mam stale v hlave a uz ti tak neverim.Ochladol.som a neviem preco.Dohodli sme na zaciatku keby nieco nebudemr si take veci pisat ale hovorit osobne.Napisal ze sa porozpravame ked priddm domov ale vyhovorky praca musel ist mame aj na chatku.Pytal sa ci idem s nim ale ja som nemala chut.Ta neistota ma.zabijala.Az na dalsi den povedal Neviem co robit chcem aby to bolo ako predtym snaziim sa ale nejde to nasilu.Nepivedal som ze už ťa nechcem ale neni to iba tak.Tie slova velmi boleli.Mam v tom chaoz lebo jedno povedal ale inak robi a sa chova.Dala som.si saty povedal nemozem s teba spustit zrak alebo mi stale pise kazde rano prvy akp keby nic
Aj to kde je a co robi...
Ale ked aom mu predtym napisala ze to nedam povedal.Dáš ty si silna zena.Stavaji da aj horsir veci.Tak som sa mu uz druhy den neozvala ked mi pisal dobre rano ako si sa vyspala akl vzdy kazdy den.Najprv pre neodpisujem.mam o teba strach napis aspon daco ze som.debil...
Kedze sa nevyjadril chcem.vediet ako sa bude citit pri predstave ze mi uz nenapise nic..ci to naozaj dokaže alebo to je iba naval prace kedze naposledy povddal.ze je na vsetko sa uz mu s toho je aj jeho ex stale vymysla.Chcem vediet ci sa o mna boji aby sa on necitil vinny a nebol.on ten zly kvoli tomuto ci iba to ho trapi alebo vie aka som.a chce o mna bojovať

foxanda
4. júl 2024

Dobre, prečítala som to, síce s ťažkosťami, ale prečítala. Len stále premýšľam, že s čím chceš poradiť? Lebo my tu nemáme veštecké gule, aby sme vedeli ako sa on bude cítiť, pri predstave, že ti už nenapíše nič.

medda_beda
4. júl 2024

A čo sa vlastne stalo? 🤷 Lebo nechápem.

tinalia
4. júl 2024

Snazila som sa, ale ku koncu sa to uz nedalo naozaj čítať 😬 chces vediet ci sa o teba boji? Tak sa ho to spytaj. Ci odkial to mame my vediet? 😅

betulinka1
4. júl 2024

Velmi tazke citanie. Za mna krasna manipulácia z jeho strany. Na jednej strane ta nechcem, na druhej strane ti vypisujem kazdy den a to vsetko len za to, ze si bola u kamosky. Ak si toho chlapa nechas, tak pride ten cas, kedy uz nikdy nebudes moct nikam ist. Takze radsej si ho zablokuj a uz nikdy neodpisuj.

gejb
4. júl 2024

@medda_beda napísal jej ze ho sklamala lebo šla s kamoškou von a už jej neverí. A ze ju aj chce aj nechce.🫣

Tento chlap je nedozrety na vzťah a asi ho prešiel prvotný osial a vzrušenie z nového.

medda_beda
4. júl 2024

@gejb Takže ďalší šibnutý.

Milá autorka ja by som si urobila čárečku a šla ďalej.
Radšej takých nechať ako ich mať za manželov.

0silvia0
4. júl 2024

Daj mu pa pa, ziarlivec a manipulator.

really8
4. júl 2024

Boze dnes je to tu jeden exot za druhym.

Ale ty si tu uz pisala ze?

domkakvet
4. júl 2024

Je to manipulator a nevyzrery jedinec, prec od takeho.

iv007
4. júl 2024

Skus to nakreslit

egonsk
5. júl 2024

tentext generovala AI, ale sa za nim ukryva realnu clovek? Tebe myslienky lietaju rychlostou blesku.

rorino
5. júl 2024

Prestala som čítať v mieste,za na začiatku vzťahu ti povedať,že ti nebude brániť nikde chodiť,alebo niečo v Tom zmysle.Ty si nesvojpravna,alebo slúžka?Aj keď toto je asi vás najmenší problém.

barborachors
5. júl 2024

@medda_beda nič sa nestalo, dotahuju sa ako malé deti, chalanko si otvára zadné dvierka a cakal na vhodný okamih, aby ju mohol ociernit, lebo sla von a neveri jej. Cize aby mal akoze právo byt na nu zlý. Čistý manipulátor, a ešte ju ani neľúbi. Chlap co ľúbi, sa takto nespráva.

medda_beda
5. júl 2024

@barborachors Len bohužiaľ takých je dnes dosť čo žene všetko vyčítajú aj keď nič nespravila.