Ako prekonať neistotu vo vzťahu a zlepšiť ho?
Ženy a ak sú tu aj muži, prosím, poraďte 🙏
Mám problém sama so sebou, kvôli ktorému som možno stratila toho najlepšieho muža na svete 😔
Som 35 ročná rozvedená matka dvoch detí. Mám polročný vzťah s mužom, ktorý je odo mňa o 10 rokov starší. Jedná sa o to, že partner sa naozaj snaží a správa sa ku mne super, no ja stále si nie som akosi istá, mám pocit, že ma ohrozujú iné ženy, pričom tento pocit naozaj nevyvoláva správanie môjho partnera. Ako mladá som mala vzťah s chlapcom, ktorý bol tiež odo mňa starší, ale neustále ma ponižoval, hovoril mi, že nie som pre neho dosť pekná, dosť dobrá, dosť štíhla, proste celé zle.
Podotýkam, že som atraktívna žena, s peknou postavou, naozaj to nie je v tom, že by som si myslela, že nevyzerám dobre. Mám VŠ vzdelanie, som inteligentná, myslím, že ako žena naozaj mám čo ponúknuť, no napriek tomu som si stále v súčasnom vzťahu neistá a bojím sa, aby sa nezjavila nejaká iná lepšia, krajšia, ja vlastne ani neviem čo.... Tieto pocity vyvolávajú v našom vzťahu nezhody. Poraďte, ako sa toho zbaviť, ako na tom pracovať 🙏😔
@j_m ale ved to ano. V mojom pripade tie problemy naozaj neexistuju, vytvaram ich ja. Otazka je, preco to robim a ako sa toho zbavit 🤷
Písal som teraz “všeobecne” a môj príspevok tam máš 😉
Pekný dník
Má to už nejaké rozuzlenie?
@alalajka tazko povedat 🤷 dnes sme sa rozpravali, aj sme sa udobrili, ale mam pocit, ze sme spravili krok spät vo vztahu, uvidime, co prinesu najblizsie dni...
Krok späť? Však ste sa udobrili.

🤔… nahrala mi veta, tak by som rád doplnil, že: “problémy” v podstate neexistujú… vytvára si ich “len” každý jednotlivec sám…