icon

Ako prekonať neveru v dlhodobom vzťahu?

5. nov 2025

Dobry den, chcela by som nazor zien,ktore odpustili takyto typ nevery.Sme spolu 12rokov.Mame dvoch synov.Jeden ma zdravotne problemy.Zistila som ze si pisal pred rokom asi rok a pol s inymi zenami.Chcel ich pozvat na kavu,vino,obed atd.Ze su krasne super zeny atd.No s jednou sa zacal aj strevat.Ja som ju kontaktovala po tom co som nasla ich spravy.Je mladsia o desat rokov Stretli sa asi pat krat.trvalo to cca 5mesiacov.pisanie bolo intenzivne a typu chybas mi Chcel by som pri tebe lezkat.chyba mi tvoj hlas atd ako zacinajuci vztah.no pri poslednom stretnuti sa v aute pobozkali.viem to pretoze jej v spravach dakoval za bozk za dotyk.a na dalsi den jej pisal ze sa jej dotkol nozky,chrbta atd.nevyspalu sa spolu podla sprav to bolo ze sa jej bozk ocividne velmi nepacil lebo sa jej na to pytal.ja som ju s tym konfrontovala,tvrdi mi ze sa odtiahla preto sa jej to pytal.ze to co jej pisal jej nikdy do oci nepovedal.ze bol frajer len cez spravy.a ked sa stretli sa rozpravali o normalnych veciach.no aj tak je to nevera.pisal jej aj po veceroch ze dobru nocku dobre rano ked siel do orace.no skoro kazdy den.v aprili sa jej ozval znova ci nepojde na kavu.spravy som videla ona ho odmietla.ak by ho neodmietla nechcem na to mysliet co by bolo.on mi tvdi ze to bolo len tak potom ze potreboval pozornost ale nikdy by nezasiel az tak daleko.no ja mu neverim.a neviem ci niekedy za nem.za ten cas som schudla 19kil neviem sa na nic sustredit.som hrozne z toho vycerpana.

zara3
5. nov 2025

@anonym_autor joj moja... jemu není vobec luto, ako si schudla, trapis sa??? Já viem, ste spolu dlho, ale asi ist od neho.... toto není dobré, len vyhovorky... keby ze ste zostarli a ty by si nebola schopna vobec sexovat??? Určitě by spal s každou druhou a ty doma cakaj nanho...

autor
5. nov 2025
@anonym_aaaf1f

@anonym_autor akokeby som to pisala ja, citim podraz, stratu istoty, obrovske uzkosti, ked ide do protiutoku ma zacne triast, dnes som chcela ist aspon von, ale ked vidin co so mnou urobil, oci opuchnute od placu, nevladnost, len sa mi strieda den s nocou, beriem dvojnasobne davky liekov na spanie, lebo len bdiem a neviem v noci zaspat, ta strata dovery a vynimocnosti vo vztahu je hrozna, samozrejme ako aj ty pises stratila som sebavedomie, rozpadam sa ako clovek sama pred sebou so svojimi hodnotami a kvalitou, uprimne keby mam financie netrapila by som sa tak a davno odisla niekde daleko a co sa tyka jeho tak ako aj tvoj ma chce mat naspat taku aka som bola, ale taka uz nebudem nikdy, sam si to zabezpecil, zazraky zial robit neviem

@anonym_aaaf1f deti nemate ?nemat deti ktore su na neho tak naviazane a ze viem ze sa tesili z noveho byvania ze maju vlastne izby uz davno som prec..len viem zeby som ich znicila odchodom a predajom domu po rozvode..preto chcem pockat ci to dokazem sa dat postupne dokopy ale aj tak to uz nikdy nebude take ake bolo..ako keby uz to bol iny muz..nie moj manzel ktoreho som si vzala

anonym_aaaf1f
5. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_aaaf1f deti nemate ?nemat deti ktore su na neho tak naviazane a ze viem ze sa tesili z noveho byvania ze maju vlastne izby uz davno som prec..len viem zeby som ich znicila odchodom a predajom domu po rozvode..preto chcem pockat ci to dokazem sa dat postupne dokopy ale aj tak to uz nikdy nebude take ake bolo..ako keby uz to bol iny muz..nie moj manzel ktoreho som si vzala

@anonym_autor to je najhorsie, ze nikdy uz nebudu ti, ktorych sme si vzali a to je to najtazsie na tom celom prijat, ze sme milovali len iluziu. Mame dieta nastastie je uz velky, ale velmi trpi tym co sa doma deje, sam povedal, ze otec nie je v poriadku, tam bude nejaka diagnoza, neviem ci ma krizu stredneho veku, ale je pred 50

inak ja som jedla naposledy vcera na obed, nemam sil sa ani napit, akokeby mi niekto vypustil dusu a sily v noci som pisala na linku zachrany, ale stale mali obsadene, chcela som sa porozpravat, ked som to zistila neuniesla som ten šok a stratu a zjedla som viac liekov, nechcem to urobit zase

mira0611
5. nov 2025

@anonym_autor ahoj, mne je uplne zle z tvojho manzela, je to uplny necharakterny clovek, bez chrbtovej kosti.
On cielavedome a pravidelne oslovoval cudzie zeny s jednoznacnym umyslom, len mu ziadna na lep nesadla.

Teraz ma ukamenujte, ale keby oslovil jednu tak este poviem, no dobre zalubil sa. Stane sa, aj kon sa potkne.

On nelubi ziadnu z nich a prepac, viem ze si na dne, ale on nelubi ani teba.

On lubi len sam seba, svojho k.kota a je to egoisticky narcisticky d.bil. najradsej by som ho oplula.
On bez stipky hanby vypisoval by subezne aj s inymi zenami a mal by s nimi aj subezne vztah, keby mal moznost a absolutne by ho nazaujimalo, kolke z nich by boli zlomene, keby vedeli pravdu.

Stara sa len o to, aby jemu bolo dobre a na citoch ineho cloveka mu nezalezi.

Nazasluzi si Vas!

karolinakr
5. nov 2025

moc by som to nepreživala, pokial prišlo len k bozku na ličko, ktovie čo ma za lubom ďalej..

karolinakr
5. nov 2025
@anonym_aaaf1f

Ahoj, sucitim, prechadzam si tym teraz, viac menej dokonale manzelstvo, pocit bezpecia, dovery az raz som nahodou zistila, ze moj dokonaly muz viedol dvojity zivot skoro rok, ina identita, kopec zien na online sex, ako pises to iste som povedala, ze ho vidim ako cudzieho cloveka, laska, istota, dovera vsetko je prec, zeny ktore kontaktoval boli opak mna, skarede, tucne, kratkovlase, zrutil sa mi svet, on to lutuje na druhej strane je agresivny a ide do protiutoku ked to chcem rozobrat, manzelsku poradnu odmieta, trva to od odhalenia 2 mesiace a je nervozny, ze nie som taka ako predtym mila a usmiata, ja som uz prepla do modu, ze riesim co bude ked to neustojime vecne veci, rozdelenie byvania, ako vyzijeme so synom, drzim palce presne viem co citis, ja som odvtedy nemala este jednu nepreplakanu noc

@anonym_aaaf1f on je smutny, že nie si milá? ten má dost

anonym_aaaf1f
5. nov 2025
@karolinakr

@anonym_aaaf1f on je smutny, že nie si milá? ten má dost

@karolinakr nastvany pre upresnenie

pralinka25
5. nov 2025
@anonym_aaaf1f

@anonym_aaaf1f naštvaný? To je teda pekne drzý hajzlik. Chuj

anonym_aaaf1f
5. nov 2025
@pralinka25

@anonym_aaaf1f naštvaný? To je teda pekne drzý hajzlik. Chuj

@pralinka25 emocne nezrely

nyusika
5. nov 2025
@anonym_aaaf1f

@anonym_aaaf1f ešte lepšie...debil

anonym_b2cee0
5. nov 2025

@anonym_autor nechcem byť zlá, ale napadlo ti, že môže mať niekde v práci alebo inde skrytý aj druhý telefón, o ktorom nevieš?

autor
5. nov 2025
@mira0611

@anonym_autor ahoj, mne je uplne zle z tvojho manzela, je to uplny necharakterny clovek, bez chrbtovej kosti.
On cielavedome a pravidelne oslovoval cudzie zeny s jednoznacnym umyslom, len mu ziadna na lep nesadla.

Teraz ma ukamenujte, ale keby oslovil jednu tak este poviem, no dobre zalubil sa. Stane sa, aj kon sa potkne.

On nelubi ziadnu z nich a prepac, viem ze si na dne, ale on nelubi ani teba.

On lubi len sam seba, svojho k.kota a je to egoisticky narcisticky d.bil. najradsej by som ho oplula.
On bez stipky hanby vypisoval by subezne aj s inymi zenami a mal by s nimi aj subezne vztah, keby mal moznost a absolutne by ho nazaujimalo, kolke z nich by boli zlomene, keby vedeli pravdu.

Stara sa len o to, aby jemu bolo dobre a na citoch ineho cloveka mu nezalezi.

Nazasluzi si Vas!

@mira0611 ano to ja viem .jasne ze ma nelubi ked toto dokazal spravit . Neviem ci sa da lubit cloveka a mat takyto skrat podla mna nie .. a tie zeny no kazda jedna vedela ze je zenaty preto sa nechytili jedna mu to aj priamo napisala ze mas manzelku a ze s nim nikde nejde.dalsia mu ani neodpisovala a jedna bola starsia o 15rokov vdova jej nepisal o stretavkach len jej daval komplimenty ..jedine ktora sa chytila bola ta mlada standa..ktora ma potom kontaktovala s tym ze jej je to uprimne luto ze je hlupa a nakoniec vsetko vyklopila..no alebo len to mensie zlo ..neviem..ale kontaktovala ma dost casto sama od seba ze s nim nespala ani u nej nebol ze vedela ze je zenaty ze mala sebazaprenie ze by zo zenatym nikdy nespala .ona mi o tom bozku potom napísala ako prebiehal a ze sa odtiahla ze to necakala .najviac boli to ze clovek co mi slubil vernost ma podviedol a clovek ore mna cudzi sa odtiahol a nechcel.zo sprav z druheho dna to je ocividne ze sa jej to nepacilo lebo jej to pisal.a oba to ukoncila.to je to najhorsie na tom ze keby bola jedna z tych ktorej je to jedno tak urcite by ma podviedol aj siel k nej domov lebo sa na to pytal.ano je narcista a sebec ma rad len seba.. ja som zvedava ci sa zmeni ale moj pihlad na neho po tomto sa uz asi nezmeni

jaja20
5. nov 2025
@magic08

@jaja20 a tovysoke vyzivne radis ako vybojovat, prosim ta?

@magic08 Pomocou dobrého advokáta to treba aspoň vyskúšať. Majú 2 deti, z toho jeden je zdravotne postihnutý, tak snáď sudca/kyňa to vezme do úvahy, aj dôvod rozvodu, samozrejme. Normálny chlap predsa nezahodí svoju rodinu len kôli tomu, aby mu nejaká iná žena honkala ego. Kks, to kde sme?

pralinka25
5. nov 2025
@anonym_aaaf1f

@pralinka25 emocne nezrely

@anonym_aaaf1f no počuj ja ti uplne rozumiem ze ta to zomlelo ale keby si to mala teraz moznost vidiet z nadhľadu bola by si nasrana nie zúfalá. Ten človek si nezaslúži tvoju jedinú slzu a ma este drzosť byt naštvaný. To je nonsens.
Keď nemáš zatiaľ peniaze ži si svoj život vedla neho. Pripravuj sa na odchod a medzi tym začni žiť. Ja viem ze si hovoríš to sa ľahko povie. Ale keby si bola svojou kamoskou povedala by si si to iste. Vezmi svoje prvé ja a povedz svojmu zranenemu ja hlavu hore. Ty stojíš za to aby si sa mala lepšie. On stojí za hovno keď sa takto zachoval. A rozhodne nestojí za tvoj smútok. On nie je stred svet a ni vesmíru. Nestojí na nom tvoje stastie. Ja viem ze ta zrada boli. Ale radšej sa nastvi. Pretoze to na nastvanie rozhodne je.

jaja20
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@jaja20 tu sa mi chce smiat. Rozvod a striedavka a vyzivne. Ty mas rada seba viac ako deti? Boze vy teda rozmyslate niektore. Co by tym vyhrala? Rozvedu sa predaju dom ci byt pojdu do mensieho deti striedat? Viac im fakt ublizit nemozes. Gratulujem. A ked bude sama co si polepsi? Bude ju zrat samota s detmi bude tazko hladat partnera (normalneho) tak bude z blata do kaluze skakat.

@lentakyterapeut Si normálny? Veď na to mal vopred myslieť ten chlap predtým, ako vypisoval mladým šuškám a pozýval ich kade-tade a hladkal ich a bozkával, že tým zničí dôveru manželky a svoje manželstvo. Za to, že sa jemu zapaľujú lýtka, tak mu to má žena prepáčiť? Áno, je možné, že budú bývať v nižšom štandarde, ale psychická pohoda je najdôležitejšia. Na deti táto situácia tiež pôsobí negatívne.

anonym_e06a9c
5. nov 2025

Neobhajujem ho. Ale na rozpad vzťahu treba vždy dvoch.

amdornik
5. nov 2025
@pralinka25

@anonym_aaaf1f no počuj ja ti uplne rozumiem ze ta to zomlelo ale keby si to mala teraz moznost vidiet z nadhľadu bola by si nasrana nie zúfalá. Ten človek si nezaslúži tvoju jedinú slzu a ma este drzosť byt naštvaný. To je nonsens.
Keď nemáš zatiaľ peniaze ži si svoj život vedla neho. Pripravuj sa na odchod a medzi tym začni žiť. Ja viem ze si hovoríš to sa ľahko povie. Ale keby si bola svojou kamoskou povedala by si si to iste. Vezmi svoje prvé ja a povedz svojmu zranenemu ja hlavu hore. Ty stojíš za to aby si sa mala lepšie. On stojí za hovno keď sa takto zachoval. A rozhodne nestojí za tvoj smútok. On nie je stred svet a ni vesmíru. Nestojí na nom tvoje stastie. Ja viem ze ta zrada boli. Ale radšej sa nastvi. Pretoze to na nastvanie rozhodne je.

@pralinka25 och, to musí byť náročné. denno-denne je s ním. vidí ho, vníma ho, možno spomína na tie pekné chvíle... a on namiesto pokory je ešte nasratý. no neviem, ja by som odišla. aj keby na nejakú ubytovňu, ale odišla... to je len trápenie toto.

amdornik
5. nov 2025
@anonym_autor

@mira0611 ano to ja viem .jasne ze ma nelubi ked toto dokazal spravit . Neviem ci sa da lubit cloveka a mat takyto skrat podla mna nie .. a tie zeny no kazda jedna vedela ze je zenaty preto sa nechytili jedna mu to aj priamo napisala ze mas manzelku a ze s nim nikde nejde.dalsia mu ani neodpisovala a jedna bola starsia o 15rokov vdova jej nepisal o stretavkach len jej daval komplimenty ..jedine ktora sa chytila bola ta mlada standa..ktora ma potom kontaktovala s tym ze jej je to uprimne luto ze je hlupa a nakoniec vsetko vyklopila..no alebo len to mensie zlo ..neviem..ale kontaktovala ma dost casto sama od seba ze s nim nespala ani u nej nebol ze vedela ze je zenaty ze mala sebazaprenie ze by zo zenatym nikdy nespala .ona mi o tom bozku potom napísala ako prebiehal a ze sa odtiahla ze to necakala .najviac boli to ze clovek co mi slubil vernost ma podviedol a clovek ore mna cudzi sa odtiahol a nechcel.zo sprav z druheho dna to je ocividne ze sa jej to nepacilo lebo jej to pisal.a oba to ukoncila.to je to najhorsie na tom ze keby bola jedna z tych ktorej je to jedno tak urcite by ma podviedol aj siel k nej domov lebo sa na to pytal.ano je narcista a sebec ma rad len seba.. ja som zvedava ci sa zmeni ale moj pihlad na neho po tomto sa uz asi nezmeni

@anonym_e06a9c no a v tomto sa teda poriadne mýliš... nie vždy sú v tom dvaja.
@anonym_autor autorka, ale ja ako ťa tak čítam, neverím, že on s tým prestane. to nebola jedna pipka ktorá by ho zaujala alebo opantala tak, žeby bol ochotný riskovať manželstvo. veď on to očividne skúšal v jednom kuse. a možno roky rokúce. len ty si na to prišla aj teraz. pre neho to je šport, relax, adrenalín a teda, ako poznamenali mnohé, dvíhanie si ega. on s tým neprestane. neverila by som mu ani chvíľočku. a to fakt, ak už sklamanie, tak od náhodného jednorazového sexu, než toto tu. tvoj muž je prasa. a kvalitné.

autor
5. nov 2025
@anonym_e06a9c

Neobhajujem ho. Ale na rozpad vzťahu treba vždy dvoch.

@anonym_e06a9c ano suhlasim .. a uznavam ze ked mal pocit ze to niejenorave orechove ore neho a ze sa mozno sustredit na deti viac ako na neho alebo ked nal pocit ze chce odo mna viacej pozornosti a lasky ok ja to beriem vsetko a aj uznavam stale su na vine obaja..ale poviem ozvem sa ja neviem naznacim..a nie ze pride vecer domov z práce da mi pusu ja polospia a otoci sa a pise dobru noc inej . Alebo rano sa zobudi a to iste preboha .. hocikedy ked prisiel domov vecer som ho aj cakala aj ked meskal nikdy som neriesila ze meska a cakala som ho presne preto aby som sa mu povenovala ze deti uz spia mame pokoj trocha..co ak prisiel rovno od nej.. toto je fer ?to nie ja si prevezmem cast viny ale len malu cast..lebo toto nie toto je moc

mira0611
5. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor autorka, je mi uprimne luto, co prezivas!

pralinka25
5. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_e06a9c ano suhlasim .. a uznavam ze ked mal pocit ze to niejenorave orechove ore neho a ze sa mozno sustredit na deti viac ako na neho alebo ked nal pocit ze chce odo mna viacej pozornosti a lasky ok ja to beriem vsetko a aj uznavam stale su na vine obaja..ale poviem ozvem sa ja neviem naznacim..a nie ze pride vecer domov z práce da mi pusu ja polospia a otoci sa a pise dobru noc inej . Alebo rano sa zobudi a to iste preboha .. hocikedy ked prisiel domov vecer som ho aj cakala aj ked meskal nikdy som neriesila ze meska a cakala som ho presne preto aby som sa mu povenovala ze deti uz spia mame pokoj trocha..co ak prisiel rovno od nej.. toto je fer ?to nie ja si prevezmem cast viny ale len malu cast..lebo toto nie toto je moc

@anonym_autor cim viac pises tym som na neho nasranejsia aj za teba.

autor
5. nov 2025
@pralinka25

@anonym_autor cim viac pises tym som na neho nasranejsia aj za teba.

@pralinka25 a si vies predstaviť mna?a to tu ma prist na tyzden svokra mu vycistit zaludok..to len bude zase komedia..som zvedava ci bude taky kapo jak bol pred tymi zenami

domkakvet
5. nov 2025

@anonym_autor nie nebola by som s nim, lebo je len otazka casu kedy sa toto zopakuje a hnusil by sa mi, nemohla by som sa ho ani dotknut. Chce ti len cas a prestanes sa trapit.

anonym_03867c
5. nov 2025
@lentakyterapeut

@zuzanita1609 nemam uniformu a skoda ze nejdu. Niekedy si za trest iba kamarat.

@lentakyterapeut preco asi nejdú 😂 ty si max kamarát materiál so svojimi názormi, normálna žena by ta za partnera nechcela

anonym_bd74f2
5. nov 2025
@anonym_a7c42c

Pozri, kazda mame svoju povahu..niekto sekne so vztahom okamzite, niekto vo vztahu trpi rokmi...tu navod nenajdes...ale viem, ako sa citis...moj manzel sa so mnou kvoli inej rozviedol, vraj hladal to, co mu doma chybalo...v podstate mal aj pravdu,ale mozno sa mal zamysliet, preco som sa tak chovala...kazda minca ma 2 strany...po roku sme sa dali dokopy, nie z velkej lasky, ale kvoli okolnostiam..spolocne deti, majetok, dlzoby atd...dlho mi trvalo, kym som zacala verit...citila som sa hrozne, vecne pochybnosti,podozrievanie...ale predstav si, ze casom mi ani nenapadlo,ze by ma podvadzal...mozno to aj robil, pravdu vie len on, ale mali sme nakoniec super vztah...chce to cas...aj ja som mala pocit, ze moj zivot je v troskach a bolest bola hrozna, ale naozaj to cas napravil....a hlavne bolo, ako sa on ku mne potom choval...aj ja som zo ho zo zaciatku kontrolovala, lebo som to tak citila..vedela som,ze sa podcenujem,ale nevedela som si pomoct...ČAS...to je velky pomocnik..aj ked mas teraz pocit, ze uz nikdy nebudes stastna, ver, ze budes..bud s tvojim muzom alebo aj sama, ked pride to poznanie, ze ti tak bude lepsie...VYDRŽ a uvidis...vela sil ti prajem...

@anonym_a7c42c Ako vyzeral vas vztah, ked ste sa dali znovu dokopy - snazil sa? Ako dlho to trvalo tebe znovu mu verit a mat ho rada? Kolko rokov ste boli potom este spolu? Neolutovala si to?

karolinakr
5. nov 2025
@anonym_aaaf1f

@anonym_autor to je najhorsie, ze nikdy uz nebudu ti, ktorych sme si vzali a to je to najtazsie na tom celom prijat, ze sme milovali len iluziu. Mame dieta nastastie je uz velky, ale velmi trpi tym co sa doma deje, sam povedal, ze otec nie je v poriadku, tam bude nejaka diagnoza, neviem ci ma krizu stredneho veku, ale je pred 50

inak ja som jedla naposledy vcera na obed, nemam sil sa ani napit, akokeby mi niekto vypustil dusu a sily v noci som pisala na linku zachrany, ale stale mali obsadene, chcela som sa porozpravat, ked som to zistila neuniesla som ten šok a stratu a zjedla som viac liekov, nechcem to urobit zase

@anonym_aaaf1f nemaš kamaratku, ktorej sa môžeš vyrozpravať? mame? sestre? nemate tam krestanske spoločenstvo? brat lieky kvôli chlapovi nech ta ani nenapadne
ja tu mam x adries, ale to su krizove centra pre tyrane ženy, nejaka psychologicka pomoc, tam asi nepatriš.

amdornik
5. nov 2025
@karolinakr

@anonym_aaaf1f nemaš kamaratku, ktorej sa môžeš vyrozpravať? mame? sestre? nemate tam krestanske spoločenstvo? brat lieky kvôli chlapovi nech ta ani nenapadne
ja tu mam x adries, ale to su krizove centra pre tyrane ženy, nejaka psychologicka pomoc, tam asi nepatriš.

@karolinakr no vieš čo... ja sa jej ani nečudujem ohľadom tých liekov. fakt nie. keby od neho odišla, ešte by bola šanca dať sa dokopy bez liekov. ale má ho denne na očiach a ešte je k nej sprostý. namiesto toho, aby jej bozkával nohy, ruky... no musí to byť ultra chuj.

pralinka25
5. nov 2025
@anonym_autor

@pralinka25 a si vies predstaviť mna?a to tu ma prist na tyzden svokra mu vycistit zaludok..to len bude zase komedia..som zvedava ci bude taky kapo jak bol pred tymi zenami

@anonym_autor inak toto je specialne dno. hoci sa nic nestalo tak aj tak to co robil prekonalo dno 5 kilometrov pod. lebo on cielene hladal. nebolo to nejake zakopnutie
kazdopadne neries s horucou hlavou. uvidis ako sa to vyvinie ale pozeraj hlavne na seba teraz. ty sa potrebjes uzdravit.

anonym_bc47a3
5. nov 2025

O chvíľku sa to ukľudní, a začne znova vypisovat a pozývať a budovať vztah poza tvoj chrbat.Je to taký typ muzov, potrebuju vzruso a neokukanu zenu, a to mu ty nevies dat.Nestaci im jedna zena.Je otázkou čase kedy nejaka podľahne.A nechce sa mi veriť, ze sa to stalo prvýkrát.Ono roky to nemusi prasknut, a jedna chybička, zabudne sa a pravda vyjde najavo.A v budúcnosti si bude dávať omnoho väčší pozor, na to sa príprav.Neda sa kontrolovať žiadneho cloveka, to by ste museli byt nalepení 24/7.Raz keď chce niekto podvadzat, nedá sa to ovplyvniť, je to jeho slobodne rozhodnutie, za mňa nie, nevedela by som s takýmto človekom už tvoriť pár.Budes ako strážny pes, psychiku budes mat zničenú, stojí ti to zato?

lentakyterapeut
5. nov 2025
@pralinka25

@lentakyterapeut kto ozaj miluje nepodvedie a naco byt s niekym kto nemiluje. ci? mne to nedava zmysel.

@pralinka25 slovo miluje a nemiluje v 20 rocnom vztahu je kde akoze stabilne a bez chyby? A kto urobi chybu uz nemiluje ?