Ako prekonať neveru v dlhodobom vzťahu?
Dobry den, chcela by som nazor zien,ktore odpustili takyto typ nevery.Sme spolu 12rokov.Mame dvoch synov.Jeden ma zdravotne problemy.Zistila som ze si pisal pred rokom asi rok a pol s inymi zenami.Chcel ich pozvat na kavu,vino,obed atd.Ze su krasne super zeny atd.No s jednou sa zacal aj strevat.Ja som ju kontaktovala po tom co som nasla ich spravy.Je mladsia o desat rokov Stretli sa asi pat krat.trvalo to cca 5mesiacov.pisanie bolo intenzivne a typu chybas mi Chcel by som pri tebe lezkat.chyba mi tvoj hlas atd ako zacinajuci vztah.no pri poslednom stretnuti sa v aute pobozkali.viem to pretoze jej v spravach dakoval za bozk za dotyk.a na dalsi den jej pisal ze sa jej dotkol nozky,chrbta atd.nevyspalu sa spolu podla sprav to bolo ze sa jej bozk ocividne velmi nepacil lebo sa jej na to pytal.ja som ju s tym konfrontovala,tvrdi mi ze sa odtiahla preto sa jej to pytal.ze to co jej pisal jej nikdy do oci nepovedal.ze bol frajer len cez spravy.a ked sa stretli sa rozpravali o normalnych veciach.no aj tak je to nevera.pisal jej aj po veceroch ze dobru nocku dobre rano ked siel do orace.no skoro kazdy den.v aprili sa jej ozval znova ci nepojde na kavu.spravy som videla ona ho odmietla.ak by ho neodmietla nechcem na to mysliet co by bolo.on mi tvdi ze to bolo len tak potom ze potreboval pozornost ale nikdy by nezasiel az tak daleko.no ja mu neverim.a neviem ci niekedy za nem.za ten cas som schudla 19kil neviem sa na nic sustredit.som hrozne z toho vycerpana.
@lentakyterapeut ty uz si prosim vymaž účet a uz nikdy nikomu nedávaj tieto nezmyselne a poškodzujúce rady. Keby to nebola vážna téma je to na smiech. Ži si svoj život so ženou si trtkajte koho chcete ale nepodsúvaj láskavo ublíženym ženám svoj chory názor, ze je to normalne a maju odpustiť lebo ty si lenivý a pohodlný začínať odznova. V jednej téme napíšeš žene, že ju muž podviedol lebo má malé sebavedomie a v druhej že ma neveru odpustiť lebo rodina je prvoradá, no mám už dosť 😃
@anonym_03867c podla slovnika ak si zena a pouzivas slova ake pises tak prepac pre mna si obycajna sedlana. To nie je urazka ale konstatovanie. Nedokazali by sme si rozumiet lebo intelekt uplne inde. Zi v mieri.
@anonym_03867c podla slovnika ak si zena a pouzivas slova ake pises tak prepac pre mna si obycajna sedlana. To nie je urazka ale konstatovanie. Nedokazali by sme si rozumiet lebo intelekt uplne inde. Zi v mieri.
@lentakyterapeut ahaaa takze nemáš problem žene odpustiť opakovanú neveru ale mas problem so slovom trtkat. Zaujímavé. 😂
@anonym_a7c42c Ako vyzeral vas vztah, ked ste sa dali znovu dokopy - snazil sa? Ako dlho to trvalo tebe znovu mu verit a mat ho rada? Kolko rokov ste boli potom este spolu? Neolutovala si to?
@anonym_bd74f2 zo zaciatku to bolo fakt tazke...aj mne celkom slusne "sibalo"...pramenilo to z nedovery, tak som blbla ja..ale on to znasal a velkrat aj plakal, prosil...az nas to proste preslo oboch a zacali sme normlane zit...mali sme velke stastie, ze sa nam narodila vnucka a ta nas neskutocne stmelila..mali sme zrazu nieco spolocne, co sme si obaja uzivali...a sme vlastne spolu dodnes..len s tym rozdielom, ze on sa snazi a vo mne sa nieco zlomilo a uz zijeme len ako spolubyvajuci..ale problem som teraz ja...ale to neriesim teraz, len proste viem, ako sa citis...ked som citala tvoj prispevok, okamzite sa mi premietali tie dni, kedy som nejedla, nespala, plakala...no proste zrela na psychiatriu...obcas mu uz tie moje "podozrievania" liezli na nervy a vybuchol..ale hned olutoval a snazil sa, aby sme mohli normalne existovat...a fakt casom som si na to ani nespomenula, ze ked nebol so mnou, zeby bol s nou (kvoli ktorej sa so mnou rozviedol) alebo inou..takze CAS ukaze, ci mate byt spolu alebo nie...
@anonym_a7c42c Ako vyzeral vas vztah, ked ste sa dali znovu dokopy - snazil sa? Ako dlho to trvalo tebe znovu mu verit a mat ho rada? Kolko rokov ste boli potom este spolu? Neolutovala si to?
@anonym_bd74f2 a este nieco...tym vsetky spravam, ako zarucene to bude znova robit, vobec never...mozno ano, mozno nie...to proste nevies ani Ty, ani ja, ale ani vsetky tie mudre zeny...proste chyba sa stala, je to uz na nom, ci si uvedomil, ze to pokaslal a chce Ta spat, alebo bude v tom pokracovat...ale ak zabojujete obaja, da sa to este zachranit....povedz mi, ktory chlap je dokonaly...mozno tie, ktore tvrdia, ze takeho maju doma, by sa mozno cudovali...verim, ze existuju aj krasne vztahy, ale casom akoby kazdy potreboval trosku vzrusenia a rozptylenia..to ho neobhajujem, to je proste zo zivota...je hlavne na Tebe, ako sa rozhodnes...ci Ti este za to stoji zabojovat...ale samozrejme on musi hlavne zabojovat a dokazat Ti, ze mu na Tebe zalezi....drzim palce...
@anna777115 Anna uplne ok. Kazdy ma moznost volby. Ja by som cloveka nezahodil. Mozete byt veriace ako chcete ale silna laska ok v urcitom pripade odpusti a neklamme si vela rodin potom dalej funguje normalne. Len tak medzi recou daleko viac nevier je na ktore sa nikdy nikdy nepride a vsetci ziju stastne. Ano smola tomu komu sa na to pride. Ja len zeco clovek nevie to ho neboli.
@lentakyterapeut to ze navonok funguju normalne vobec nemusi byt realita. hrane usmevceky, vyletiky, mozno vecera nemusi znamenat ze toho cloveka milujem, verim mu a je mojou spriaznenou dusou. to fungovanie moze vyzerat aj tak, ze vo vnutri je ten podvedeny nacisto rozbity. funguje lebo mu nic ine nezostava a aby si aspon ako tak zachoval tvar pred svetom, ale nie pred sebou bude to hrat, ze to funguje. sila sugescie je velka. ked sa v tebe raz nieco zlomi nikdy sa to nevrati spat. proste to take zostane a neliecena bolest casom bude pokracovat dalej. puklina sa bude sirit a potom sa clovek nestaci cudovat. pretavi sa to do fyzickych zdravotnych problemov. psychosomaticke problemy aj ked navonok je vsetko ok. poruchy spanku su len zaciatok. nabaluje sa to. clovek ktoreho nevera zlomila, to jednoducho neustoji. ale ako som pisala su ludia ktori sa otrasu a je im jedno. mozno si zahybaju vzajomne takze v pohode. ale clovek ktoreho to zranilo sa neoklepe.
a nezahodit cloveka? vsak ten nevernik uz zahodil tak co sa chces drzat ako pijavica. coho? boze ved je to na smiech. teba niekto odhodi ako pouzity toaletny papier a ty sa ho budes drzat, mojkat ho a ulozis si ho taky osr... do skrine? co ho operies aby si ho mohol vratit spat na rolku? normalny clovek hodi os.... toaletak kam patri.
ty si ale aky odbornik ked vies na zaklade slovnika odhadnut intelekt. no nic.
@lentakyterapeut ahaaa takze nemáš problem žene odpustiť opakovanú neveru ale mas problem so slovom trtkat. Zaujímavé. 😂
@anonym_03867c zaujimave to je v tom ze nevera sa stane a iba hlupak veri ze jemu nie, ale vyjadrovanie si nesies cely zivot
@lentakyterapeut to ze navonok funguju normalne vobec nemusi byt realita. hrane usmevceky, vyletiky, mozno vecera nemusi znamenat ze toho cloveka milujem, verim mu a je mojou spriaznenou dusou. to fungovanie moze vyzerat aj tak, ze vo vnutri je ten podvedeny nacisto rozbity. funguje lebo mu nic ine nezostava a aby si aspon ako tak zachoval tvar pred svetom, ale nie pred sebou bude to hrat, ze to funguje. sila sugescie je velka. ked sa v tebe raz nieco zlomi nikdy sa to nevrati spat. proste to take zostane a neliecena bolest casom bude pokracovat dalej. puklina sa bude sirit a potom sa clovek nestaci cudovat. pretavi sa to do fyzickych zdravotnych problemov. psychosomaticke problemy aj ked navonok je vsetko ok. poruchy spanku su len zaciatok. nabaluje sa to. clovek ktoreho nevera zlomila, to jednoducho neustoji. ale ako som pisala su ludia ktori sa otrasu a je im jedno. mozno si zahybaju vzajomne takze v pohode. ale clovek ktoreho to zranilo sa neoklepe.
a nezahodit cloveka? vsak ten nevernik uz zahodil tak co sa chces drzat ako pijavica. coho? boze ved je to na smiech. teba niekto odhodi ako pouzity toaletny papier a ty sa ho budes drzat, mojkat ho a ulozis si ho taky osr... do skrine? co ho operies aby si ho mohol vratit spat na rolku? normalny clovek hodi os.... toaletak kam patri.
ty si ale aky odbornik ked vies na zaklade slovnika odhadnut intelekt. no nic.
@pralinka25 nevernik nech zhori aj v pekle ale ide o cloveka vedla neho co ziska a co strati. Cim.je clovek starsi tym ma ine nazory. Ano kebybto nonstop opakoval cau, ale nevera je na kazdom rohu. Hocikde ta partner podvedie
@anonym_03867c zaujimave to je v tom ze nevera sa stane a iba hlupak veri ze jemu nie, ale vyjadrovanie si nesies cely zivot
@lentakyterapeut normalny clovek vie kedy ake vyrazy moze pouzit. a jej vyraz bol v tejto situacii trefny. vedela by som pouzit omnoho expresivnejsie vyrazy a pritom mam v slovniku aj velmi sofistokovane slova na urovni. ale pouzivam napriklad umerne situacii komu co patri. ty sa tu hras na fajnoveho zatial co ospravedlnujes svoju neveru. to mas v hlave nejake popletene nie? vies co, za mna lepsi slovnik ako dlazdic, ako parazit co sa musi obtriet o kazdu susku.
@pralinka25 nevernik nech zhori aj v pekle ale ide o cloveka vedla neho co ziska a co strati. Cim.je clovek starsi tym ma ine nazory. Ano kebybto nonstop opakoval cau, ale nevera je na kazdom rohu. Hocikde ta partner podvedie
@lentakyterapeut cize si len potvrdil ze je to prachobycajny biznis. obchod. co ziskam co stratim. ano ludia na autisltickom spektre to takto vnimaju. pre mna su vztahy o inom a nie len ten partnersky. ja vo vztahu potrebujem hlbku. povrchnych vztahov je vsade naokolo dost ale su pre mna nepodstatne. vztah o ktory stojim a nie len partnersky musi mat ako pisem hlbku. to nie je biznis. nevnimam ho stylom co stratim co ziskam. lebo v tomto pripade podla mna strati viac ako ziska ked zostane. ale ano kym su male deti a nema im co dat jest moze chvilu vydrzat a zatat sa. ako sa hovori clovek si zvykne aj na sibenicu. len potom umiera a v tej prchavej chvili si uvedomi ze vlastne nezil. len prezil nutne.
@lentakyterapeut cize si len potvrdil ze je to prachobycajny biznis. obchod. co ziskam co stratim. ano ludia na autisltickom spektre to takto vnimaju. pre mna su vztahy o inom a nie len ten partnersky. ja vo vztahu potrebujem hlbku. povrchnych vztahov je vsade naokolo dost ale su pre mna nepodstatne. vztah o ktory stojim a nie len partnersky musi mat ako pisem hlbku. to nie je biznis. nevnimam ho stylom co stratim co ziskam. lebo v tomto pripade podla mna strati viac ako ziska ked zostane. ale ano kym su male deti a nema im co dat jest moze chvilu vydrzat a zatat sa. ako sa hovori clovek si zvykne aj na sibenicu. len potom umiera a v tej prchavej chvili si uvedomi ze vlastne nezil. len prezil nutne.
@pralinka25 ty musis mat velke skusenosti alebo stastie za dvoch. Ak si to nezazila lahko sa kope a ak ano tak odkopnes a hladas princa s hlllbkou? A jedine co mozes je verit ze tento.princ bude ten pravy a potom ak? Zase odkopnut a zase sama a hladat a dokola? Drzim palce
@pralinka25 ty musis mat velke skusenosti alebo stastie za dvoch. Ak si to nezazila lahko sa kope a ak ano tak odkopnes a hladas princa s hlllbkou? A jedine co mozes je verit ze tento.princ bude ten pravy a potom ak? Zase odkopnut a zase sama a hladat a dokola? Drzim palce
@lentakyterapeut nie som zavislak na tom niekoho hladat a niekoho mat. ano mam relativne stastie na ludi vo svojom zivote. neodkopavam nikoho. ani nepalim mosty a nerobim hrube ciary. ale ani nedavam ludom moc nad mojim zivotom. som zodpovedna za seba. nikto druhy nie je zodpovedny za moj zivot a moje stastie. beriem ich tak ze ma na mojej ceste sprevadzaju ale pocitam s tym ze nemusia ist celu dobu so mnou. je to normalne ze prichadzaju odchadzaju maju svoje predstavy. ano je mi dobre momentalne ale v zivote sa moze cokolvek zvrtnut. ano myslim si ze mam dobreho muza aj si myslim ze mame pekny vztah ale aj som poucena ze to nemusi trvat vecne a ze to moze byt moja iluzia. zijem s tymto vedomim ale nerutim sa z toho. preto mam aj vlastny zivot postaveny na sebe, nie na iynch, byt najlepsich na svete. navyse to voci tomu druhemu ani nie je fer stavat si na nom zivotne stastie. neprimerany tlak neprimerane a nesplnitelne ocakavnia. ako dom na piesku.
@lentakyterapeut nie som zavislak na tom niekoho hladat a niekoho mat. ano mam relativne stastie na ludi vo svojom zivote. neodkopavam nikoho. ani nepalim mosty a nerobim hrube ciary. ale ani nedavam ludom moc nad mojim zivotom. som zodpovedna za seba. nikto druhy nie je zodpovedny za moj zivot a moje stastie. beriem ich tak ze ma na mojej ceste sprevadzaju ale pocitam s tym ze nemusia ist celu dobu so mnou. je to normalne ze prichadzaju odchadzaju maju svoje predstavy. ano je mi dobre momentalne ale v zivote sa moze cokolvek zvrtnut. ano myslim si ze mam dobreho muza aj si myslim ze mame pekny vztah ale aj som poucena ze to nemusi trvat vecne a ze to moze byt moja iluzia. zijem s tymto vedomim ale nerutim sa z toho. preto mam aj vlastny zivot postaveny na sebe, nie na iynch, byt najlepsich na svete. navyse to voci tomu druhemu ani nie je fer stavat si na nom zivotne stastie. neprimerany tlak neprimerane a nesplnitelne ocakavnia. ako dom na piesku.
@pralinka25 pekne napisane 👍
@lentakyterapeut normalny clovek vie kedy ake vyrazy moze pouzit. a jej vyraz bol v tejto situacii trefny. vedela by som pouzit omnoho expresivnejsie vyrazy a pritom mam v slovniku aj velmi sofistokovane slova na urovni. ale pouzivam napriklad umerne situacii komu co patri. ty sa tu hras na fajnoveho zatial co ospravedlnujes svoju neveru. to mas v hlave nejake popletene nie? vies co, za mna lepsi slovnik ako dlazdic, ako parazit co sa musi obtriet o kazdu susku.
@pralinka25 dakujem. Nezvyknem sa vyjadrovať neslušne. Väčšinou sa slovník odvíja podla toho s kym sa bavím. A z odpovedi a názorov toho “chlapa” mi uz bolo zle tak som zvolila aj taký škaredý výraz. Ale velmi dobre napísaný koment nižšie, vidno ze uz mas co to za sebou a triezvy pohľad na život.
@pralinka25 dakujem. Nezvyknem sa vyjadrovať neslušne. Väčšinou sa slovník odvíja podla toho s kym sa bavím. A z odpovedi a názorov toho “chlapa” mi uz bolo zle tak som zvolila aj taký škaredý výraz. Ale velmi dobre napísaný koment nižšie, vidno ze uz mas co to za sebou a triezvy pohľad na život.
@anonym_03867c toho dlazdica som nemyslela teba aby neprislo k omylu. Pre mna to bol soft výraz v tejto súvislosti 😀
@anonym_aaaf1f aha, chapem, ja som myslela, že to bol pokus o samovraždu, tak ked ti to pomáha, jasné, že to využi, a niekedy aj ten alkohol pomôže,ale zas nie na dlho, možno na dva dni
@karolinakr nie nebol to pokus o samovrazdu, ale o utlmenie emočneho šoku, neprajem nikomu
@anonym_autor akokeby som to pisala ja, citim podraz, stratu istoty, obrovske uzkosti, ked ide do protiutoku ma zacne triast, dnes som chcela ist aspon von, ale ked vidin co so mnou urobil, oci opuchnute od placu, nevladnost, len sa mi strieda den s nocou, beriem dvojnasobne davky liekov na spanie, lebo len bdiem a neviem v noci zaspat, ta strata dovery a vynimocnosti vo vztahu je hrozna, samozrejme ako aj ty pises stratila som sebavedomie, rozpadam sa ako clovek sama pred sebou so svojimi hodnotami a kvalitou, uprimne keby mam financie netrapila by som sa tak a davno odisla niekde daleko a co sa tyka jeho tak ako aj tvoj ma chce mat naspat taku aka som bola, ale taka uz nebudem nikdy, sam si to zabezpecil, zazraky zial robit neviem
@anonym_aaaf1f je mi to luto. Davaj si magnezium, omega 3 kyseliny. Pred spanim levandulovy caj. Aby ta to aspon trochu ukludnilo a mohla si sa vyspat.
@anonym_autor
Zaujíma ma ako si sa dostala k toľkým podrobným správam?
@anonym_1211dd tiktok data v telefone minuly rok mal stary telefon co pouziva teraz syn tak som na to prisla podrobne co bolo
@anonym_autor je mi to uprimne velmi luto a viem sa vcitit.Precitala som celu diskusiu a z tvojich komentov mi prides,ako rozumny clovek,len v kutiku duse,akoby si cakala,ze niekto napise,ano,bol to skrat,stava sa,on ta miluje,uz to nespravi,zazil/zazila som take a naozaj,uz to nespravil...Lenze zial,vedz,ze aj keby ti to niekto napise,povie,nic sa nemeni na tom,ze uz je to v tebe,ta zrada,zial,nedovercivost,zlomene srdce na milion casti.Ked ma doma niekto idiota a ten je este ako bonus neverny,ano,zaboli to,ale svojim sposobom sa to dalo cakat.No ak ma niekto dobreho muza,doma vsetko klape a zrazu pride takato rana,to je ako kyselina do tvare.A nie,blbosti vpodobe,nudil sa,tak hladal inde nepocuvaj.Tu je bezne,ze ak ma doma muz vsetko,rovna sa,ze sa nudil,tak robil kktiny.Ak musel popri praci este aj doma šurovat riad,behat kolo deti,podielat aa na chode domacnosti,opat rovna sa,bol vycerpany,bolo toho na neho moc,hladal inde.Tu vzdy vyde muz jak total tela sproste,nudi sa?nevera,ma toho vela?nevera.Si moc dobra?nevera,si harpia?nevera.Vzdy ty si vinna.Chujovina totalna!!!to vobec ani necitaj,never na vedomie.Im sa skratka nechce vypravat tym chlapom,oni nie su ako my zeny,ze hned dlhe rozhovory a to ma trapi a hento a tu mi chyba dotyk a tam pusa.Ne!oni drzia hubu a radsej bezia inde.Lebo doma je to okukane.Ved za to jedno manzelstvo do smrti,bude este tolko zlych situacii,preboha keby ma vzdy reagovat tym,ze sak skrat,mame zle obdobie,idem si ja vypisovat....V kazdom jednom pripade,ked na to zeny pridu,muzi vyplakavaju,prosia,zrazu miluju a to bol skrat a uz to nespravim a bla bla bla.Je to v nom,ukazalo sa,ze je a to,ze si dal kontrolovat telefon,nic neznamena.Teraz sa boji,bude klud,mozno mesiac,mozno pol roka...Lenze uz len to,ze je to v nom,jednat vobec takto,ze mmm doma mi nieco nevyslo,nepaci sa mi nieco,mam depku,citim sa sam,neviem hubu otvorit,mame problemy,nebavi ma to,bude tak jednat opat,ale zas inak.Uz to nemusi byt vypisovanie,moze to byt nova kolegina,nova kamaratka,moze sa jemu niekto z minulosti ozvat,chapes co chcem povedat?uz nemusi robit znova to iste,spravi to skratka za nejaku dobu inak,lebo sa pridruzilo.Lebo je taky,je to v nom.Vzdy bude prilezitost a vzdy bude obdobie,preco ma tu prilezitost.Aj ten najlepsi chlap.Ja mat znova 18 a tento rozum,chlapa bych nechcela ojojoooj.Aj tie,co sa vzdy biju do prs,akeho maju doma dobraka (aj ty si mala)aj tie skor ci neskor zistia a ked nezistia,budu v sladkej nevedomosti.Zakladom,pre zenu ako taku je samostatnost,mat zazemie,pracu,stabilitu a ked trulo ublizi,kopnut ho do sraka.Co by som robila na tvojom mieste je,pomaly si škrečkovala bokom peniaze,zistovala co najviac moznosti o zivote bez trula,ako je skola,skolka,byty,najmy,praca,advokat,len v rovine zistovania.Skratka,byt pripravena.Nezameriavaj sa na neho,ze jeeej on je teraz zlaty,isto sa polepsi,bol to skrat.Nakopni sa a zameraj sa na seba!!!tu a teraz.Peniaze bokom a co najviac si postudovat,vyzistit,kde co ako,byvanie,robota,deti,premyslat.S usmevom na perach aj ked to boli a trulovi nic nepovedat (ze sa chystas odist)rozvod neries,to je uplna ceresnicka na torte.Ty teraz musis upiect tu tortu.Ze je dobry otec a deti na nom lipnu?toto tu pouziva hadam kazda jedna zronena dusa na Mk.Ved ked od trula odidez,otcom ostava nadalej,co to sem vkuse vy zeny pletiete.Akoby ste sa skryvali za tento argument,lebo deti.Pritom to vy ste este stale zamilovane a neviete sa odtrhnut.Lipnut na tatovi mozu aj po rozchode,o to viac.A izby v dome?to tie izby pre deti su viac ako psychicky pokoj?premyslaj,bud silna.Nezmeni sa!ver mi
@anonym_1eeb4a dakujem pekne za radu .uz teraz o tom premyslam . Ako co neskor aby som bola zabezpecena s detmi.
@anonym_1eeb4a dakujem pekne za radu .uz teraz o tom premyslam . Ako co neskor aby som bola zabezpecena s detmi.
@anonym_autor drz sa,velmi ti prajem pokoj a myslim na teba.Ty to zvladnes!!!
@anonym_aaaf1f je mi to luto. Davaj si magnezium, omega 3 kyseliny. Pred spanim levandulovy caj. Aby ta to aspon trochu ukludnilo a mohla si sa vyspat.
@oliviabb dakujem, snad raz moja duša najde pokoj, je mi smutno ako to na tomto svete (ne)funguje, zrada strasne boli
@oliviabb dakujem, snad raz moja duša najde pokoj, je mi smutno ako to na tomto svete (ne)funguje, zrada strasne boli
@anonym_aaaf1f urcite najde, len to potrva dlhsie. Doplnky, co som ti napisala mne pomohli, tiez mi to niekto poradil. Tiez mi byvalo zle, ked boli dusa. Vecer som sice zaspala, ale stale som sa budila, trhalo mi telom, a lial zo mna pot, ze pyzamo som mala mokre. Proste, hlava stale pracovala, neslo to vypnut. Po tychto doplnkoch a caji to zacalo ustupovat a mohla som sa vyspat, tiez cez den som sa citila lepsie. Drzim palce.
@anonym_aaaf1f urcite najde, len to potrva dlhsie. Doplnky, co som ti napisala mne pomohli, tiez mi to niekto poradil. Tiez mi byvalo zle, ked boli dusa. Vecer som sice zaspala, ale stale som sa budila, trhalo mi telom, a lial zo mna pot, ze pyzamo som mala mokre. Proste, hlava stale pracovala, neslo to vypnut. Po tychto doplnkoch a caji to zacalo ustupovat a mohla som sa vyspat, tiez cez den som sa citila lepsie. Drzim palce.
@oliviabb no je to tak, clovek nevie zaspat a ked zaspi sa stale budi niekedy az s vykrikom a nocnymi morami, zatial ai davam xanax pred spanim, aby som sa nezblaznila, potom postupne vysadim a verim, ze sa mu to vrati
@oliviabb no je to tak, clovek nevie zaspat a ked zaspi sa stale budi niekedy az s vykrikom a nocnymi morami, zatial ai davam xanax pred spanim, aby som sa nezblaznila, potom postupne vysadim a verim, ze sa mu to vrati
@anonym_aaaf1f ja ti rozumiem. dala si do toho vzahu uplne vsetko. vsetko a naplno. a on, sviniar, to zneuzil. drzim ti palce, no najlepsie by bolo ist od neho prec. ozdravovanie bude dlhodoby a bolestivy proces, ale lepsie sama ako s nim na ociach.
@anonym_aaaf1f mrzi ma, ako sa cítiš.
Neviem koľko r ma syn, koľko ty.
Teraz mas pocit ze všetko skončilo, to sklamanie, zrada rozbite človeka na milión kúskov.
Nechce sa ti žiť.
Ale ver, ze tento stav sa zmení, prejde, nic netrvá vecne.
Uz ti tu jedna radila, skus sa nasrať, nahnevať, co by si poradila kamarátke.. nech leží plače, neje, opúšťa sa.
Je to zmrd, a pre takého sa neplače!!!
Ani slzu si nezaslúži.
Dovolíš aby ta zlomil??
On je nasraný?
Ty mas právo byt 100x viac, ukáž mu hnev, nie slzy.
Skus sa trisku vzchopit, lebo si privolas nejaké zdr problémy.
Drz sa.
@anonym_aaaf1f ja ti rozumiem. dala si do toho vzahu uplne vsetko. vsetko a naplno. a on, sviniar, to zneuzil. drzim ti palce, no najlepsie by bolo ist od neho prec. ozdravovanie bude dlhodoby a bolestivy proces, ale lepsie sama ako s nim na ociach.
@anonym_9e5b2a uvidim ako sa to vyvinie, ale zda sa mi ako cudzi clovek a vcera som prvy krat zazila nieco, ako ked uz stracam o nho zaujem, to ako sa k tomu postavil, co mi robil, jeho hodnota sa straca pre mna a uz sa pozeram inde
@anonym_aaaf1f mrzi ma, ako sa cítiš.
Neviem koľko r ma syn, koľko ty.
Teraz mas pocit ze všetko skončilo, to sklamanie, zrada rozbite človeka na milión kúskov.
Nechce sa ti žiť.
Ale ver, ze tento stav sa zmení, prejde, nic netrvá vecne.
Uz ti tu jedna radila, skus sa nasrať, nahnevať, co by si poradila kamarátke.. nech leží plače, neje, opúšťa sa.
Je to zmrd, a pre takého sa neplače!!!
Ani slzu si nezaslúži.
Dovolíš aby ta zlomil??
On je nasraný?
Ty mas právo byt 100x viac, ukáž mu hnev, nie slzy.
Skus sa trisku vzchopit, lebo si privolas nejaké zdr problémy.
Drz sa.
@mk22 ano, je cas sa posunut dalej, presne preto, aby som zostala zdrava, ved ked sa vsetko prevalilo a ja som nemala zaujem uz isiel skakat z mosta, akoze ja som mu kazala sterky nahanat na pokeci? Keby aspon pekne, ale dno dna, teraz sa smejem, aky ubohy musi byt vo vnutri a nesebavedomi, on si este "uzije" svoje a ja si to vychutnam, budem jeho karmou, vcera som uz neplakala uz ho vidim ako nedozrete chudatko, prisiel mi do cesty aj mlady muz, rozhladeny, pekny mily, jedine co viem, ze uz ziadnych ochechulov po 40tke s krizami stredneho veku nechcem, tak si pomalicky upratujem v hlave a dufam, ze pride den ked si poviem aky mam konecne krasny zivot. Ja mam po 40, syn na strednej skole
@anonym_9e5b2a uvidim ako sa to vyvinie, ale zda sa mi ako cudzi clovek a vcera som prvy krat zazila nieco, ako ked uz stracam o nho zaujem, to ako sa k tomu postavil, co mi robil, jeho hodnota sa straca pre mna a uz sa pozeram inde
@anonym_aaaf1f toje dobre znamenie.. ale ak s nim zostanes, bude to chodit vo vlnach (aj ked odides, ale vtedy to rychlejsie pominie). cize chvilu budes mat nezaujem,chvilu v pazi, potom pride zase depka a zufalstvo a takto sa ti to prestrieda. obcas totalna beznadej. preto radim odist
@anonym_aaaf1f toje dobre znamenie.. ale ak s nim zostanes, bude to chodit vo vlnach (aj ked odides, ale vtedy to rychlejsie pominie). cize chvilu budes mat nezaujem,chvilu v pazi, potom pride zase depka a zufalstvo a takto sa ti to prestrieda. obcas totalna beznadej. preto radim odist
@anonym_9e5b2a ano presne tak to je, asi je to nejaka postupka, ktorou clovek prechadza, ked prezije silny emocny sok a zradu, on mi aj chcel dat priestor, ze nech mu napisem, ze sa ma vratit, ked to tak uz budem citit, ale nechcela som aby odisiel, ze by zase tym mangaliciam pisal, teraz mi to zacina byt viac menej jedno, len ja si musim este poriesit financie, aby som sa mohla osamostatnit, keby sme to nezvladli

@lentakyterapeut vzdy existuju moznosti. su tu stovky pribehov. za tie roky som ich precitala vela a hlboko sa pred niektorymi zenami sklanam a obdivujem ich ako sa dokazali vzchopit a potavit na vlastne nohy ak jed boli na dne. oborvska sila a za mna su to hrdinky. je ich tu mnoho.
a potom sa da zit este aj vedla seba. nemusi odist fyzicky. moze sa to otocit. servis bude vyuzivat ona ale zit si tiez svoj zivot. proste o laske nemoze byt ani reci. len obchodny vztah, biznis lebo nemam inu moznost. zivot doma ako praca vo fabrike. nenavidim ju ale zatnem sa. bez ucty, bez lasky, bez vasne, bez dovery... aj tak preziju mnohi zivot. ako keby ich mali v zalohe este 40.
@pralinka25 ano asi suhlasim. Kazdy sa nakoniec rozhodne sam.