icon

Ako prekonať rozchod a odlúčenie od nevlastnej dcéry?

matelo_12
8. máj 2025

Práve sme sa rozišli s partnerkou, s ktorou sme boli 5 rokov. Jej dcéra, moja nevlastná dcéra, mala pol roka, keď sme sa dali dokopy. Veľmi som si ju obľúbil, ľúbil som ju ako vlastnú. Teraz mi povedala, že sa mám s ňou postupne prestať stretávať, až nakoniec úplne. Som z toho strašne v riti... Malú mám strašne rád a ona mňa. Hovorí mi tatinko. Neviem, čo mám robiť, som v koncoch. Myslíte si, že bude najlepšie úplne prerušiť kontakt?

Strana
z2
katka13katka
12. máj 2025

Skusila by som sa porozpravat s byvalou priatelkou, ta by mala najma mysliet na dcerku a ako jej tym zasiahne zivot. Vsetky istoty su zrazu fuc. Neviem ako to ma s biologickym otcom, ci sa stretavaju alebo nie. Kazdopadne malej urcite chybas. Plus, ak si sa staral od jej pol roka, vychovaval jua bral ako vlastnu, tak by som uz len z tohto titulu(ako matka)mojmu dietatu nezakazovala kontakt a bola ti vdacna.

lilitela
13. máj 2025

@matelo_12 Aky ma dieta kontakt s bio otcom? Preco ste sa rozisli? Preco chce expriatelka uplne prerusit kontakt? Ved hadam vidi, ze mas s dietatom vztah, podrzal si ju tych 5 rokov, ci?

matelo_12
autor
15. máj 2025

Tak už sme sa dohodli, chvala Bohu. Povedala, že uvidí, ako to bude zvládať malá a že sa môžem s ňou stretávať. Ďakujem vám všetkým pekne.

any_soj
16. máj 2025
@matelo_12

Tak už sme sa dohodli, chvala Bohu. Povedala, že uvidí, ako to bude zvládať malá a že sa môžem s ňou stretávať. Ďakujem vám všetkým pekne.

@matelo_12 ❤️

katkazuz
16. máj 2025
@matelo_12

@matelo_12
Tak to je super správa, držím vám všetkým trom palce 🍀

dceramamababka
18. máj 2025
@matelo_12

@matelo_12 Výborná správa 👍

Strana
z2