Ako prekonať samotu a nájsť partnerku?
Tak k veci a poprosím iba názory, ktoré sa týkajú témy (nepotrebujem znova počuť, že som loser) 🙂. Napriek tomu, že som 33 ročný muž s vysokoškolským vzdelaním, fajn prácou a priemerným vzhľadom a myslím, že normálnou povahou som takmer celý život sám. Ja som tak nejak pochopil, že muž je ten, ktorý má ženu zbaliť, urobiť prvý krok atď ale bohužiaľ to neviem, nikdy som to nevedel dákym spôsobom mi to nebolo dané do vienka a aj keď som to skúšal, tak vždy som bol neúspešný (na zoznamkach rovnako nula bodov ako keby som mal nad profilom upozornenie - rýchlo preč!) a to nie som vyberavý 😀. Existuje vo vašom svete dáka rada ako alebo tip či sa mám na to už vysrať lebo predsa len už som pravdepodobne mimo najlepšieho veku alebo to skúšať aj cez nazvime to strach z odmietnutia a neohrabané možno aj trápne oslovenia? Ľudovému porekadlu útechy ,,ono to príde keď to budeš najmenej čakať a všetko dobre dopadne len treba čakať'' už našťastie neverím a viem, že som neni typ chlapa ktorého ženy balia na každom kroku (teda vôbec). Diky za rady
@tencosapyta ale vieš neopytas sa nebudeš vedieť,čo sa stane keď budeš odmietnutý, nič.Usta máme aj na rozprávanie a pytanie sa, nielen na jedenie ,pitie a orálny sex
@minenkak zabudla si na úsmev... úsmev je druhá najlepšia vec, ktorú dokáže žena svojimi ústami pri mužovi vykúzliť
@marseillefan prepáč áno úsmev veľmi pomôže, milý hlas,slušné vystupovanie a úsmev,ja som to ani nezaratala ,lebo to beriem ako samozrejmosť
@tencosapyta a skús prestať baliť,fakt skús sa baviť,veď zivot je aj tak jedna veľká zábava a skús sa obzrieť aj vo svojom okolí,možno ani nevieš a nejaká sa na teba zaľúbené pozerá a blažene usmieva
Inak ľudia myslíte občas na to ,aké to bolo, keď ste boli zaľúbení,tie začiatky .Svet keď ležal pri nohách
@tencosapyta tak na chlapa si v najlepsich rokoch. a to ze si balenie nedostal do vienka vobec nevadi. trening robi majstra. trenuj. a ze ta odmietnu? no a co. skusaj rozne sposoby a techniky. sleduj uspesnych muzov. neber to ako zlyhanie a nesuspech. bet ro ako trening. nikdy nie je nic stratene. mam dvoch kamosov co si nasli zenu az v 45. uzivaj si zivot. zi svoj zivot, bav sa, maj rad seba aj svoj zivot a neuspokoj sa s kadecim. ano mat neprimerane naroky je zle ale zas ani brat cokolvek nie je cesta. minule som videla pekne prirovnanie ist do vztahu ked ti niekto bytostne chyba je ako ist hladny do potravin. nakupis aj co nechces. rozhod siete. mas okolo seba ludi? kamosov kamosky? mas nejake konicky?
Chce to čas. Skúšaj ďalej. 🙂
A buď "vyberavý".Veď s tou ženou by si mal tráviť život, tak nemôžeš brať prvú, čo by ťa brala.
Držím palce. Určite si niekoho nájdeš.A strach z odmietnutia neber v zmysle, že nie si dosť dobrý.Lebo to tak nie je.Len nie ste na tej istej vlne...A každý je "dobrý"pre niekoho iného...
Pre pobavenie, je mi blízke čo povedal Andy v The Office (vraj S07E08), voľne preložím:
"Ako zistiť, či má žena záujem? Dobrá otázka. Ja zvyčajne jednoducho predpokladám, že nemá."
🙂
Ja poznám jedného týpka, čo má cez 40, celý život je sám a je to taký zúfalec, že si myslí, že baba má o neho záujem, keď mu odzdraví na zastávke a hneď sa jej chce dvoriť 😂
@sheila121 byť bad boy je určite skvelý nápad len zabúdaš na to, že to sa nedá naučiť to musíš mať proste v sebe. Veľmi dobrý kamarát je hromotlk, polorasista a buran a o baby nemá núdzu. Paradox tejto doby a možno to má niečo spoločné s tým že sme stale iba zvieratá a tam najsilnejší vyhráva. 😀 ťažko povedať ale možno na tom čosi bude
presne bud vyberavy! A nechci sa za kazdu cenu zapacit, netlac na pilu, bud uprimny.
A zoznamky tam co nevyslo?
tak, nebudeme chodit okolo horucej kase...."loser", "strach z odmietnutia"...myslim, ze je vymalovane...ono to neje blbost, ze "pride to ked to budes najmenej cakat" - to nie je o pasivite, naopak, to je o velkej aktivite resp. vyvoji ale na sebe samom, kde prave vtedy prirodzene pritahnes pozornost a sympatie okolia (idealne opacneho pohlavia)...na mna sa vzdy najviac lepili chlapi, ked som na to vobec nemala cas, lebo som bud intenzivne studovala alebo pracovala na niecom...odputaj pozornost od svojho looserstva a venuj sa naplno niecomu, co ta bavi a vyvija
bad boys pritahuju nezrele zeny, ktore maju narusene emocie voci otcovi, moj nazor...to byt nemusis...spravna miery asertivity uplne postacuje pre overenie muzskosti...akonahle sa chlap sprava bad k zene, to uz je o niecom inom...
Tak tie otrepane rady o "necakani cakaneho" atd su grcky,,ktore som aj ja pochovala kamsi este v 20tke...teraz som stastne vydata s dvomi detmi a NIKDY im tieto blaboly nabudem hovorit !
Je tazko ti poradit ked ta osobne nepoznam,,ale chybu budes robit vtom ako vystupujes, ako vplyvas na ludi okolo seba..ak das prehnane najavo o co ti ide a budes ukazovat aka si ty dobra a spravna partia do zivota pre tu danu zenu- budes posobit nudne, nafukane, neatraktivne...bud sam sebou, rob co ta bavi, nikdy sa nanic nehraj, ak si v spolocnosti bav sa, a neklad si vysoko latku ...vela stastia
Inak zleho chlapca som si vzala aj ja 😀 ale nevedela som to hned,,najprv posobil nezaujimavo, nepritahoval ma,,ale velmi dobre sme si rozumeli,,a hlavne Chcel ma spoznat a dal mi sancu spoznat jeho..neutiekol pri prvom prezradeni ze niesom dieta dokonalosti ale ze mam chyby..sme spolu 10rokov. Co navystrajal nez sme sa spoznali som zistila casom..napriek tomu je to dobry muz aj otec.
Nemusis byt bad boy len byt sam sebou a nic nesilit..moj 30rocny brat si vzal prvu co mu dala a uz je rozvedeny s dvomi detmi...teraz nevie si najst inu,,ale on je take trdlo,,pristup aky ma mu zarucuje bud ziadna alebo dalsiu hyenu (alebo tu istu hyenu)..tiez trepe,ze je v zlom veku.. kiezby som ho mohla prefackat ,,och
Len tak zo zvedavosti, ty si tu úplne nový alebo máš len nový profil?
Nejake ALE tam musi byt..
Zeny sa zvyknu nalepit na hocikoho. Kedze si doteraz nebol v ziadnom vztahu, nieco chybne bude na tebe, co tie zeny od teba odradza. Ak to chybne chces identifikovat a eliminovat, chod k nejakemu vztahovemu poradcovi alebo na psychoterapiu alebo nieco take podobne. Na internete ti moc nepomozeme.
@tencosapyta ja si zasa vždy myslím,že všetci sympatickí chlapi sú zadaní,a možno aj nie sú, možno riešia aj to isté čo ženy.
omg... zas ty?
@tencosapyta aaaaa ja mam pre teba typ 😀
prave som videla reelsko presne pre teba. chalan sedel na schodoch a na mikine ma na chrbte napisene ze chces so mnou randit? a pod tym ma QR kod. ked ho nasnimas objavi sa insta profil. https://www.facebook.com/reel/1155710112507695
daj si spravit mikinu budes mat mozno stastie 😉
@tencosapyta taký ma vyslovene odpudzuje....
Nečítam diskusiu,možno ani 33r nemáš, možno o 10 viac, možno sa tu niekto zabáva.
Ja nemám rada chlapov, ktorí idu hned balit, a sami ani nevedia ci chcu. Len pre istotu, keby sa niekto lapil. A v skutocnosti to ani nemyslia vážne. Možno len na jeden sex? ...
ja mam rada mužov, ktorí v spolocnosti robia dobru atmosferu, debatu, dobru náladu. Dá sa snimi kecať o všetkom. Možno tým nezbalíš na prvý šup nikoho. Ale v dobrej spoločnosti sa budujú kamarátstva, z kamarátstiev zážitky a nové kontakty a možno neskor príde tá, ktorú ohúriš svojimi prednostami, šarmom.
Len to musíš aj zmeniť myšlienky, pohlad a seba. Nebyť prehnane egoisticke , namyslene prasa, ale mat zdravy usudok, sedliacky rozum, zdrave sebavedomie...Neskor sa pripoji to ostatne- spolocne zaujmy, hodnoty, ....
@tencosapyta si mladý, ale napr.čo keby si skúsil cez rodinu, kamarátov, či kolegov...tzv. dohodiť nejakú nesmelú, slušnú...atď. ? Keď to už nejde na tých stránkach, lebo nie všetky baby sa tam pretŕčajú...

Ja ti poradím... pre začiatok keď komunikuješ so ženami, prestaň ich baliť a začni sa zabávať... pretože v momente ako začneš ženu baliť, začne z teba cítiť zúfalca a stratíš akúkoľvek šancu. Toto by mohol byť prvý krok k tvojej premene...