icon

Ako prekonať samotu a nájsť partnerku?

tencosapyta
31. mar 2024

Tak k veci a poprosím iba názory, ktoré sa týkajú témy (nepotrebujem znova počuť, že som loser) 🙂. Napriek tomu, že som 33 ročný muž s vysokoškolským vzdelaním, fajn prácou a priemerným vzhľadom a myslím, že normálnou povahou som takmer celý život sám. Ja som tak nejak pochopil, že muž je ten, ktorý má ženu zbaliť, urobiť prvý krok atď ale bohužiaľ to neviem, nikdy som to nevedel dákym spôsobom mi to nebolo dané do vienka a aj keď som to skúšal, tak vždy som bol neúspešný (na zoznamkach rovnako nula bodov ako keby som mal nad profilom upozornenie - rýchlo preč!) a to nie som vyberavý 😀. Existuje vo vašom svete dáka rada ako alebo tip či sa mám na to už vysrať lebo predsa len už som pravdepodobne mimo najlepšieho veku alebo to skúšať aj cez nazvime to strach z odmietnutia a neohrabané možno aj trápne oslovenia? Ľudovému porekadlu útechy ,,ono to príde keď to budeš najmenej čakať a všetko dobre dopadne len treba čakať'' už našťastie neverím a viem, že som neni typ chlapa ktorého ženy balia na každom kroku (teda vôbec). Diky za rady

Strana
z2
domkakvet
1. apr 2024

@tencosapyta ano ako sa hovori, pride to ked to nebudes cakat.

valise
2. apr 2024

Ak aj v realnom zivote komunikujes so zenami tak, ako sa vyjadrujes vo svojich prispevkoch, tak to moze zeny odradzat. Mne to pripomina pribehy pisane patdesiatnickami, v zenskych casopisoch.

levandula7
3. apr 2024

To ti ten teatrálny odchod z koníka moc dlho nevydržal ;) chýbali sme ti?

K téme - áno, vyser sa na to v tom zmysle, že prestaň po vzťahu tak zúfalo túžiť, prestaň očakávať. Keď niekoho oslovíš alebo pozveš na kávu, ber to tak, že je to 50/50, možno si sadnete, možno nie. Žiadna žena ti nie je nič dlžná za to, že jej kúpiš kávu. Nie je zdravé sa mesiace utápať v sebeľútosti preto, že ťa odmietol niekto zo zoznamky (koho si nikdy nevidel) alebo nevyšlo prvé rande. Presne, ako ti tu už poradili - začni sa baviť, uvoľni sa a buď v pohode.

norbi2501
9. apr 2025

@tencosapyta vidis kazdy ma svoje dovody alebo zdroj Toho preco je mozno Sam niekde inde, vysledook je ale rovnaky, urcite nie si Sam ak ti to pomoze, je Nas riadne kvantum. Otazka , ineho druhu , vpodstate ak je clovek cely zivot Sam , jeho vztahova mentalita, mentalita spolunazivania a AJ ta sexualna tak na urovni pubertiaka, pripadne ranneho dvadsiatnika, chcem tym povedat ze je tazko naskocit na vlak a byt povedzme so zenou co ma odzite po viacerych vztahoch a Ty si Este v plienkach, vpodstate nedozrety, psychologia tohto je podla MNA najvacsi problem a moznosti SA vzdialuju, predstav si ze v 40 Ke je clovek vztahovo na urovni 18 rocneho lenze uz je asi trosku mimo hladat si cloveka v tejto vekovej skupine, co prirodzene tento problem Este prehlbuje. Ja som SA mad tym uz Vela krat zamyslal rozoberal vnutorne pocity a Toto mi vyslo

Strana
z2