icon

Ako prekonať sklamanie z partnerovho správania?

24. jan 2025

Ahojte dievčatá čo by ste robili vy na mojom mieste? Dozvedela som sa že muž povedal kolegovy na konkrétnu ženu že asi ju chlap malo uspokojuje keď sa pretŕča že stačí povedať a on pôjde hneď ako som sa to dozvedela sa mi neskutočne zhnusil. Nedokážem ho ani vycítiť. 🤷🏻‍♀️

Strana
z2
gribka1
24. jan 2025

No a už si mu to vytkla?

autor
24. jan 2025

@gribka1 nie nevie o tom že to viem

enmery
24. jan 2025

🤦‍♀️

gribka1
24. jan 2025

Tak smutné je, že práve tvoj má takéto reči. Lebo sú aj takí. On to ale bude zľahčovať, že to sú iba chlapské reči. Zaujímalo by ma, prečo ti to vôbec jeho kolega povedal.

autor
24. jan 2025

@gribka1 nešlo to práve od jeho kolegu išlo to od ďalšiej osoby

autor
24. jan 2025

@gribka1 a asi chce aby slm vedela čo mám doma

gribka1
24. jan 2025

Niektorým by to nevadilo, ale náš právo sa cítiť sklamaná, veľa mužov sa tak správa a ich ženy ani netušia.

autor
24. jan 2025

@gribka1 veď práve že radšej by som to nevedela neskutočne to zabolelo a raky odpor som k nemu ešte necítila

zuzubb007
24. jan 2025

Bože toto vravia chlapi bežne medzi sebou na ženy, aby boli dôležitý to si z kade spadla z hrušky, že toto nevies, tu by som dal a podobne takže normálne chlapske reci

gribka1
24. jan 2025

@zuzubb007 To neznamená, že každý, a že je to v poriadku.

rorino
24. jan 2025

A si si na 100%,istá,že to tvoj muž presne takto povedal.Ta ďalšia osoba je na 100% dôveryhodná a fetiš jej viac ako svojmu mužovi?Nemôže mať na to iný dôvod,prečo ti to povedala?

lindous
24. jan 2025

"Ten povedal, že ona povedala, že on povedal", nadnesne, ale teda takúto informáciu by som vôbec neriešila, snáď si poznáš partnera, vidíš ako sa správa k tebe, ako sa správa k druhým, či sú mu takéto "hrdinské" reči blízke, či sa to nejak pretavuje do jeho činov atď. a to je pre mňa to podstatné a dôležité

ksenia16
24. jan 2025

On je obyčajný muž, hlúpy, chce aby sa páčil iným mužom, že je taký chlap

domkakvet
24. jan 2025

Zalezi od akej osoby to je, ci sa jej da verit, ak ano, tak sa ti necudujem a bud rada, ze si sa to dozvedela teraz a nie o 5 rokov.

autor
24. jan 2025

Áno verím obom tým osobám viac ako jemu

sylvus186
24. jan 2025

@zuzubb007 nie, nie je to bežná vec a určite by sme to nemali normalizovať😃😃

janickacrazy
24. jan 2025

Bože môj, to sú úplne blbé chlapske reči, ktoré ozaj nič neznamenajú. Robila som vo firme s 400 chlapmi, tam som ozaj kadečo počula. Ber to s rezervou, nič to neznamená.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
lonely66
Odpoveď bola odstránená
joannita
24. jan 2025

Takéto reči majú všetci chlapi medzi sebou a áno, väčšina by to aj reálne urobila keby mali možnosť.

miko_matata
24. jan 2025

Vycítiť znamená čo? Vycítiť kadiaľ išiel? Ostáva po ňom zápach?

mikadooo
24. jan 2025

Ja si myslím, že fakt nechcem vedieť ako sa môj muž rozpráva so svojimi kolegami o iných ženách a už vôbec nie, ako sa rozprávajú o sexi ženách. (Nemám poňatia a ani sa ho na to nebudem pýtať). Myslím si, že sú to len také silácke reči medzi chlapmi. My ženy nie sme až tak na sex, ale určite máme tiež oblasti, kde chlapi by čumeli, že O TOMTO SA BAVÍTE S KOLEGYŇAMI????? TO FAKT????? A PREČO????? A naša odpoveď - Ježiš čo z toho robíš drámu, veď o nič nejde...

laurinka27
24. jan 2025

S takym by som nezostala 🙂

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
michal_dr
24. jan 2025

@autorka

Ako to riešiť..?

Nádych a výdych...

Uvar si metový čaj s dvoma lyžičkami cukru alebo medu

Sadni si a vdychuj tú príjemnú chuť mäty...

Niečo ti poviem... (môžeš sa na to vyprdnúť samozrejme...je to len môj názor)

Mi chlapi toho v živote v práci nakecáme... ale vieš čo je dôležité..? Činy.. 😉
Kde je tvoj manžel..? S tebou... či stou o ktorej sa v práci bavil s kolegom..? 😉

A hlavne, hlavne sa zamysli... kto a prečo ti takéto chlapské "reči" donáša... 🤔
Myslíš, že je to korektné..? 🤔

A ano, mi sa pozrieme i otočíme po inej žene, presne tak ako i vy ženy sa pozriete na chlapa... (pozri si len jeden diel Sex v meste 😉) a o čo sa rozpravate ženy medzi sebou, alebo čo preberáš s kamaratkami...? Nás by z toho drblo, ale je to v poriadku, je to prirodzené... ludia sa rozpravanim ventilujú, žartujú, vytvárajú dobrú atmosféru v kolektíve.

Chápem, že ta to schladilo, ale skus sa nad tym sama zamyslieť... bolo to v práci s kolegom... "chlapská reč", vtip, recesia, blbosť, ale je s tebou doma, pri tebe @autorka ☝️😉

Treba sa objať navzájom aspoň na 30 sekund a bude lepšie... 😉
Len to zle vypálilo, určite je všetko v poriadku 😊😉

3T - I need you (Official video)

https://www.youtube.com/watch?v=D86ye9nCBLM
anna777115
24. jan 2025

Autorka, reči sa hovoria a chlieb sa je.Viem, je to nemiestne, ale niektorí chlapi medzi sebou robia zo seba takýchto mačov. Ja

br4n
24. jan 2025

Proste somarina, neriešiť... Občas chlap tresne somarinu

mojemenonikto
25. jan 2025

Chápem, že to môže byť zraňujúce. Ale slová, najmä sprostredkované niekým iným, môžu vyznieť úplne inak ako boli myslené. Uvedom si, že vôbec nevieš kontext, nevieš v akej to bolo situácii, keď to povedal. A keď aj veríš tomu, čo ti to povedal, nemusí to znamenať, že to naozaj presne takto povedal. Ľudia si často pamätajú iba to, čo chcú. A napokon, keby to aj takto povedal, ani zďaleka to neznamená, že by to napokon aj urobil.
Ak by sa takto vyjadroval aj v tvojej prítomnosti a vadilo by ti to a neprestal by ani po tvojom upozornení, tak vtedy je to vec na riešenie. Tiež by to bolo na riešenie, ak by také niečo povedal priamo napríklad tvojej kamarátke s tým, že by samozrejme vedel, že ti to povie.
Ale ak sa inak k tebe správa pekne, máš ho rada, tak nie je dôvod kvôli niečomu takému vnášať do vzťahu napätie. A platí to aj pre budúcnosť.

vilma7
25. jan 2025

Keď tým osobam veríš viac ako jemu, tak sa ani nečudujem že ťa to takto vzalo. Ten vzťah je už zrejme niekde naštrbeny. A jeho výrok to len potvrdil.

barka1
25. jan 2025

Tebe pomoze len rozchod. Inym veris viac než jemu, dovera je základ vztahu. Takže hladaj take ho, ktorému budeš verit. A tohto neskodneho taraja radsej pusti k vode, inak mu urobis zo života peklo.

Strana
z2