Ako prekonať smútok po návrate z výletu?
Ahojte, nebudem uvádzať detaily, ani vek, ani podrobnosti. Sme s priateľom, už niekoľko mesiacov, obaja sme single a nežijeme spolu. Vždy keď sme spolu niekde dlhšie (dovolenka, výlet), je všetko super, rozumieme si, ja som v pohode, on je v pohode, naozaj idylka. Akonáhle prídeme domov a sme od seba, som asi podráždená, frustrovaná, nahnevaná lebo reagujem podráždene a vždy vyvolám vlastne hádku. Po každom príchode z niekade sa nerozprávame pár dní, kvôli mne. Ako keby som to potrebovala celé spracovať, že som zase sama, neviem, netuším. Práve kvôli tomuto správaniu sa blokujem a on nemá nejakú motiváciu to posúvať niekde ďalej, keďže vyvolávam konflikty. Ale ako hovorím, dni spolu sú super a užívame si to veľmi, bez jedinej hádky, smejeme sa, nič nie je problém. Mimo týchto dní je to bojisko. Vyčerpáva to je ho aj mňa. Zažil toto niekto?
@anonym_9d8bcb single znamená, že ani jeden z nás nie je zadaný mimo tento vzťah a nevraciame sa domov ku nejakej manželke/manželovi.
@anonym_autor si si istá, že on sa k nikomu nevracia?
@anonym_autor si si istá, že on sa k nikomu nevracia?
@2691 vracia sa domov do RD, kde žije s mamou a so svojimi deťmi.

@motylik2559 ja chodím na pracovné cesty bežne. Aj ex chodil na pracovné cesty. bežne sme spolu neboli aj niekoľko dní. Kde píšem, že som na ňom bola závislá? Jednoducho ma mrzelo, ako to dopadlo. Ale odišla som ja, lebo som to už ďalej nechcela takto ťahať. Ja práveže neudržiavam vzťahy, kde nevidím budúcnosť a zmysel. A v tomto nevidím budúcnosť a zmysel. Obaja máme svoje rodiny, obaja máme deti, s ktorými chceme tráviť čas, obaja máme svoje práce a biznisy viazané na konkrétne mesto. nejde to.
@anonym_autor No len ked si toto vsetko uvedomujes + sama pises,ze to nejde, tak myslis, ze je dobre udrziavat takyto vztah, v ktorom nevidis moc zmysel? Chapem, ze ho mas rada, inak by si s nim nebola, len ono zial laska niekedy nestaci, ked okolnosti idu proti nej a zrejme do buducna to inak ani nebude. V tomto pripade mas ozaj asi len 2 moznosti. Bud teda zotrvat, ale prijat ako to je- ale tak ozaj aj vnutorne nech sa dalej netrapis tymi pocitmi, alebo to ukoncit, ostat sama s detmi (tak ako v podstate si, kedze partner je daleko) a casom mozno pride niekto, kto bude blizko teba a naplni to co ta tazi. Ked si si plne vedoma,ze nezakladas svoje stastie len na nom, ze vies byt stastna aj sama (s detmi), ze na nom nie si zavisla (nemyslim materialne, financne, ale myslim citovo), tak sa rozhodni tak, aby si sa netrapila a nebola smutna. Ja tvojho partnera nepoznam a tazko povedat kolko takych tebou vyvolanych hadok este znesie a ci to sam casom neskonci. Tym,ze je tak daleko a mate taketo hadky je mozne,ze on si najde niekoho ineho a to by ta mozno bolelo potom este viac. Takze skus nadtym pouvazovat, co a ci ti tento vztah na dialku dava tie zakladne pocity ako je istota, dovera, ze sa mozes na neho obratit. Mozno ozaj keby si mala niekoho blizsie, tak by si sa vedela na takeho cloveka lepsie obratit a nezistne by ste si navzajom boli oporou, chodili na vylety do okolia hocikedy by sa vam dalo. Porozmyslaj. Nenapisem ti vykasli sa na neho, ale ani ostan s nim. Ty to zvaz tak, aby si vedela byt stastna🍀