Ako prekonať strach z firemných večierkov vášho partnera?
Zabávam sa keď nemenovaný účet na Instagrame pridáva príspevky z MK alebo zo skupín na fb. No zistila som že sama som mrena. 🥲 Totálna stíhačka čo sa bojí chlapa púšťať na firemné večierky, lebo z reálneho života viem ako to na takýchto večierkoch chodí.
@13uzivatelka11 Baby sa hádžu na penisy zadaných mužov, lebo ich partnerkám závidia, že majú vzťah. Z reálneho života to asi vie preto, že sa tak bežne nemá problém hodiť ona.🫠
Preto treba pracovať s mužom v rovnakej firme a máš ho nonstop pod kontrolou, ako to mame aj my 😁😁
@petulda333 Robia>Jeden drzi flasku,druhy ju otvori,treti podava pohariky,stvrty nalieva a piaty pije...😎
Ja som po precitani nazvu debaty myslela, ze si ides spytovat svedomie lebo si leniva ako mrena, iec nerobis a zeria vas spina.... Ale nie, ty si normalne stihacka, taka, ze aj F16 by sa musela hanbit.
btw: Co si ty musela na tych fyremnych vecierkoch stvarat kym si bola slobodna, ze teraz sa bojis rovnakych ako si bola ty...
Ja som podľa názvu myslela, ze si niekto myslí, ze je ryba mrena... 🙈🙈
Co je za to nový výraz pre žiarlivost, ze "mrena?"
@valikasikulova Škoda, že nemám sociálne siete. Asi by ma zo Žltého sloníka piclo😃
@enmery ja tiež nemám 😃 (fb len kvôli par skupinam) ale viackrát som to tu citala ze bol spomenutý ako zosmiesnuje ženy 🙄
Chlap ta nikdy nepodvedie preto, ze je na firemnom vecierku, ale preto, ze sa tak rozhodne.
No ked si ako drevo v posteli, tak sa necudujem, ze sa ho bojis pustit kamkolvek, to je jasne, ze vsade urcite hned zasunie do inej 🙃 dufam, ze do prace mu instalujes pas cudnosti
@enmery jasne, inde nikdy. Ale keďže my sme mali malinke deti, tak vždy som poslala muža samého na vianočný večierok, určite tam pretiahol všetky kolegyne a možno aj kolegov
@valikasikulova on nezosmiešňuje ženy,tie ženy sa zosmiešňujú samy svojimi otázkami,čo dávajú na mk.
Keď bude chcieť podvedie aj cestou do obchodu a to myslím vážne...firemný večierok je moc nápadné miesto...ak to neurobí tam, tak potom hocikde inde...
Prave taki,ktori nesmi nikam chodit,lebo ich zeny nepustia,sa nevedia riadne utrhnut na vecierkoch.

Ako to na takých večierkoch chodí?