icon

Ako prekonať strach z osamelosti?

8. máj 2024

Môj partner nechce ani svadbu, ani deti, dokonca už teraz áno intimitu, ale chce sa stretávať 🤷‍♀️, aspoň zatiaľ. Nedokážem z toho odísť.

viestta
•
8. máj 2024

Len kludne odid zo vztahu bez perspektivy. Nema zmysel v nom ostavat. Niekde na teba caka taky, s ktorym budes stastna

really8
•
8. máj 2024

To nie je partner ale znamy.

jaskolka
•
8. máj 2024

Čiže chce byť už len kamarát? Alebo aký vzťah má na mysli?

autor
•
8. máj 2024

@jaskolka Tak označuje ma ako svoju,, frajerku, " ale sám sa vyjadruje, že on neverí v dlhodobé vzťahy, atď. Zatiaľ sa somnou stretávať chce, ale už sa i pokúsil rozísť niekoľkokrát.

viestta
•
8. máj 2024

Tak sa s nim rozid ty. Je to take zlozite uvedomit si, ze sa viazes na nespravneho cloveka, ktory ta v podstate len vyuzova? Kde je tvoja sebeucta? To si uz taka zufala, ze si ochotna sa nechat ponizovat len preto aby si nedajboze nebola bez chlapa?

jaskolka
•
8. máj 2024

A ako si teda predstavuje váš" vzťah?" Keď nechce nič z toho, co robí vzťah vzťahom...
Máte úplne odlišné názory, predstavy a očakávania. Tak to vezmi do svojich rúk ty a choďte každý svojou cestou...

egonsk
•
8. máj 2024

ten strach mas ty, alebo ten partner?
Bezdetna zena luskne prstom a ma napadnika raz-dva. Samozrejme ci to ma perspektivu a o aky typ napadnika pojde je uz ina otazka. Ale co mozes stratit, ked uz teraz vlastne nic nemas, co by ta naplnalo?

alickapusinka
•
8. máj 2024

A načo si s ním načo to je dobre nechce ani deti ani svadbu. TY ak to chceš musíš skončiť a hľadať druhého. Roky TI utečú a budeš bezdetná v neistote. Aspoň že bol k tebe férový povedal deti a ženu manželstvo nechcem. Vieš koľko chlapov aj tu na MK tajilo žene že nechcú ani deti ani manželstvo. Tým ženám ušiel čas a deti nikdy nebudú mať. Takže aspoň v tom bol férový že TI to povedal aby si sa zariadila. Ja by som to skončila. Ma ťa iba na sex nič viac a tým že ti povedal že deti nechce tak ak by sa stalo tak si myslím že záujem by nemal a posielal by ťa na potrat alebo by platil len výživné. Vieš čo je v dnešnej dobe byť samoživiteľka ťažké veľmi ťažké.

pralinka25
•
8. máj 2024

ale ved vy uz davno vztah nemate. on ma prvdepodobne uz aj inu.
nespite spolu, neplanujete buducnost. nemate vztah.
kludne hladaj dalej. ty uz sama predsa si.