Ako prekonať únava zo vzťahu a bojovať s pochybnosťami?
Odhodlavam sa ukoncit 5 rocny vztah, ktory uz nefunguje. Nemame ziadne neprekonatelne rozdiely, ale skripe to uz 1-2 roky, stale nezhody, hadky, skaceme si do vlasov a bolo povedaneho uz vela zleho. Som z toho unavena a nemam uz silu znovu ustupovat a byt ta co sa snazi to zachranovat, aj ked hadky vyvolava neustale partner.
Co vas donutilo dokopat sa do toho posledneho kroku, ten posledny moment ked uz pretiekol pohar?
Nebije ma, nepije, nedroguje, nie je agresivny, nema inu ani nic podobne, len mame casto rozdielne nazory a mam pocit, ze mi vycita uz aj to ze dycham pomaly a mam rychlejsie. Uz nevladzem, chcem odist. Ale som si vedoma vzhladom k svojmu veku (38), ze to bola asi moja posledna sanca mat deti, ktoru som premrhala. Stale je vo mne kusok pochybnosti, aj ked to nefunguje ako ma, ze mozno budem lutovat ked odidem a velmi sa bojim samoty.
To je strašne prúser v tomto veku. Čím ďalej tým horšie je nájsť vhodného partnera. Normálny sa vyselektujú a ostane zbytok
V 45ke som povedala dosť,rozviedla sa,vzala hypotéku a to s 2 mi deťmi. Radšej sama ako v nefunkčnom vzťahu a nikdy som nebola spokojnejšia. A jedine čo si vyčítam,že som to neurobila skôr a hlavne,že som mojim deťom vybrala práve takého otca,akého majú. Áno,som sama a zatiaľ mi nikto nový nechýba.Mozno raz.. Posledným klincom bolo,keď povedal,že zo svojej minulosti by nič nemenil- čiže neľutuje klamstvo,podvody,stávkovanie,branie úverov ..Ešte si mladá, predstav si svoj život s ním ďalej a hneď sa ti ďalšia cesta objaví . Držím palce v správnom rozhodnutí,nech je akékoľvek.
Ahoj som teraz na tom podobne, mám 35, finančne vybudovaný život, dieťa a po 17 rokoch utekám od pristeľa… bojím sa samoty, ale zlomilo ma, došli mi slova, nevladzem už rozprávať, naučil ma byt sama, nebolo o mna dlhodobo postarané, ani sa necítim ako žena, skôr ako muž, ktorý dlhodobo nosil všetko na svojich pleciach, som vlastne opustená už dlho… nepociťujem takmer žiadnu zmenu.

nemusis sa bat samoty,ten pravy este len pride, vsak aj on ostane sam,Chces aby ta takyto trol, pripravil o zdravie,Co najskor odid,pokym nie si tehotna,bude to len horsie a horsie,on co ma byt laskyplny ,a nie je , tak skoncit, s nim navzdy ,lepsi nebude.Dakuj Bohu,ze ti ukazal co za partnera mas.