icon

Ako presvedčiť partnera na úpravu obočia?

17. júl 2025

Ahojte zeny moj muz si odmieta oholit obocie teda len cast kde mu to zarasta na spodku pri viečku ako ho donutit aby si to dal dole

anonym_679a4d
17. júl 2025

V podobných diskusiách máš odpoveď, tak som Ti len odfotila presne tú s ktorou úplne súhlasím. Je od @moonlight1210

mirage
17. júl 2025
@anonym_679a4d

V podobných diskusiách máš odpoveď, tak som Ti len odfotila presne tú s ktorou úplne súhlasím. Je od @moonlight1210

@anonym_679a4d toto je len mytus.

anjelicek26
17. júl 2025
@mirage

@anonym_679a4d toto je len mytus.

@mirage ja ti neviem, mam pocit, ze kazde telo reaguje inac a neda sa to uplne pausalne povedat... kazdopadne dnes mame moznosti viacej, ako chlpky permanentne odstranit, takze v oblasti tvare je to najlepsie riesenie...

No a k autorke - musi to chciet on sam...

mysicka36
17. júl 2025

Vosk je najjednoduchšie rýchle riešenie. Ale teda to chlap musí chcieť.

eeffka
17. júl 2025

Posli ho k babrberovi, moj muz ked bol 1x ten ho vzal do parady, vlasy inak pristrihneme mas tu zacinajucu plesinu, obocie pristrihneme uska odchlpime, nebudes chodit ako opica 😂😂😂 chlap chlapovi, prisiel 10r mladsi

anonym_09db39
17. júl 2025

@anonym_autor no a keď si si ho brala, tak ich tam nemal? Ak nie, a narástli mu tam počas manželstva, tak to si si ho brala kvôli tomu, ako vyzerá? A keď nevyzerá podľa tvojich predstáv tak je to už zle? Divím sa, že sú ľudia toto schopní riešiť a hovoriť druhým, ako majú alebo ako by mali vyzerať. Pokiaľ to tvoj muž nechce odstraňovať, a tebe to tak hrozne vadí, tak sa s ním rozveď. Nemôžeš niekoho nútiť robiť si svojim telom čo uzná sám za vhodné, len preto, že ty by si chcela, aby vyzeral inak.

cacianka
17. júl 2025
@anonym_09db39

@anonym_autor no a keď si si ho brala, tak ich tam nemal? Ak nie, a narástli mu tam počas manželstva, tak to si si ho brala kvôli tomu, ako vyzerá? A keď nevyzerá podľa tvojich predstáv tak je to už zle? Divím sa, že sú ľudia toto schopní riešiť a hovoriť druhým, ako majú alebo ako by mali vyzerať. Pokiaľ to tvoj muž nechce odstraňovať, a tebe to tak hrozne vadí, tak sa s ním rozveď. Nemôžeš niekoho nútiť robiť si svojim telom čo uzná sám za vhodné, len preto, že ty by si chcela, aby vyzeral inak.

to tam má džungľu a v nej vši ? inak súhlasím s @anonym_09db39.

kristinka92
17. júl 2025

To s tým barberom je inak super nápad, niekde robia aj take balíčky a ma tam všetko: od úpravy obočia usi fúzy brada vlasy. Možno tip na darcek? ;)

justr
17. júl 2025
@anonym_679a4d

@anonym_679a4d Toto je blbosť. Na to aby chĺpky začali rásť inak treba niečo zmeniť vnútri tela, nie na povrchu (biologicky to nedáva zmysel). Kľúčové je aj tu slovo puberta, jasné že každá mala v puberte jemnejšie, bledšie, menej husté chĺpky. Bez ohľadu na to či sa niekto holí alebo nie, ochlpenie nebude mať rovnaké v 13,15 a 25 🤦‍♀️

jasminia
17. júl 2025

@anonym_autor Prečo nútiš niekoho robiť to, čo je proti jeho presvedčeniu ? Len, aby Ty si bola spokojná