Ako prijať rozchod a žiť život ďalej?
Zdravim, už som tu písal aký ten príspevok o tom ako chlap. Ako sa pohnúť konečne a ísť ďalej ? Veľká snaha veci napraviť prosit dohnali situáciu až do znenávidenia mňa. Čo mám robiť ? Mám dobrú prácu no chodím do nej ako bez duše, myšlienke plne slov keby keby keby..osoba má odmieta jasné že už stačilo po vyše polroku prosenia keď to nechce..ale čo mám robiť ? Podľa ľudí som fešák, mám aj dajake zeny ktoré mi vypisujú a chceli by nieco alebo tak ale ja záujem nemám ...neviem sa pozrieť na ženu a záľubit sa ...hľadám doslova už matku svojich detí ..ženu s víziou rodiny ale jasné že musíme to cítit obidvaja..neviem sa pohnúť ale že vôbec...ako som si mohol namýšľať že tá ktorá má.nechce je žena navždy ? Ako som mohol takto upadnúť do predstavy ktorá sa nikdy nenaplní ? Keď už má nenávidí chcem si ju znenavridiet aj ja pre seba ale ja to nedokazem...ako teda čo keď ku všetkému mám totálnu apatiu...proste viem že keď ma nechce tak ma nechce lásku Nenanutim ale ako sa pohnúť ? Som rád že konečne sa už neponižujem a neprosikam ale čo mám teda robiť ..miestami ma ešte chytí že prosit o všetko ale snažím sa to ovládať ako len viem
@amelia1234 prosil som polroka, s tyždnovou pauzaou a potom zas vsetko v zmysle nech mi odpustí ... čo ja viem kedy teda ?? chapeš city stratila voči mne je to už zbytočné ... pravže mal som skor pochopit že je koniec a nedoporsovat sa a nič z toho ...má ešte chore dieta ..žije iba prenho, chcel som byt s nou pomahat jej so všetkym donnodenne sa starat o dieta urobit všetko pre spoločne stastie ..nevyslo nič
@elizabet173 presne to potrebujem, prestat sa niekomu doprosovat kto o to nestojí
Tiež som si prešla ťažkým rozchodom, bola to prvá veľká láska, bohužiaľ život to zariadil inak. Pomaly bude rok od rozchodu a ja s tým stále bojujem, postupne sa vzdávam, snažím sa zmeniť svoj pohľad na "je to presne tak, ako to má byť". Snažím sa veľa komunikovať s kamarátmi a venovať sa strateným koníčkom, ktoré som počas vzťahu statočne zanedbávala. Niekto sa odmiluje okamžite a niekomu to trvá mesiace, rok, dva. Taktiež som absolútne zanevrela na vzťahy, nechcem žiadnych chlapov ani vidieť, odmietam si takýmto sklamaním prejsť ešte raz. Uvidím, čo bude ďalej, ale prestala som veci siliť a nechala som ich viac-menej plynúť.
@niktooooo si ešte veľmi mladý, život pred sebou.. sama mam za sebou už nejaký ten rozchod tak viem aké to je... Chápem že to nie ľahké a tie myšlienky čo ťa teraz pohlcujú sú hrozné..presne si pamätám tie pocity .. a vieš čo? Teraz s odstupom času je to úplne v pohode 🙂 teraz to vnímam tak že stále mám šancu aby prišlo niečo pekné.. naučila som sa mať rada samú seba..to by si sa mal aj ty naučiť a jednoducho žiť ďalej.. veľmi si sa naviazal na inú osobu a teraz máš problém.. máš právo cítiť sa zle teraz , vyplakať sa ked treba alebo neviem čo..ale neopúšťaj sa!! Máš ešte toho toľko pred sebou..si mladý.. užívaj si teraz že si single, investuj všetok voľný čas do seba teraz
@niktooooo A koľko máš rokov? Ja by som to zhrnula asi takto; prešla sim si niečim podobným až na to, že ja som ho neprosila zistila som, že má podviedol a aj keď ho milujem som si to musela premyslieť. Predstavila som si seba samu aká chcem byt. Výtvor si najskôr obraz a potom je to jednoduché. To nevadí, že si prosil ber to tak, ze si chlap a žena má byt neviem prísť teraz na to slovo😀. Nápis mi do správy ak budes chcieť lebo ja tu nechodím. Ale je to jednoduchšie ako si myslíš všetko je v hlave musíš sa jednoducho nadstavit. Keď vidíš, že tam niet cesty skús to nechať tak možno ona sa zlomí prvé vredy keď to nebudeš čakať …. Musím bežať držím palce
@dodo1981 necháp ma zle.. nemám nič proti tomu keď má žena alebo muž už nejaké deti z predošlého vzťahu . Ja som len narážala na to co písal on.. že mal problém s jej bývalým atď a nedopadlo to dobre .. keď nevie takto veľmi fungovať tak má jednoducho teraz šancu na bezdetnu a nebude sa im žiaden ex miešať do vzťahu
@andrea112255 Viem, ale ja som sa mal zachovat hned razne od prveho momentu a veci vyriesit, nepozerat na to že odchadza že neviem kde budem pracovat a takto. Mal som byt razny povedat jej všetko a veci vyriešit nech mame cestu pre nas ..ale ja som uveril psychologickym klamstvam a som sa zlakol ..a toto nevie odpustit že som sa zachoval zle a uveril jemu ..ano maju dieta to ich spaja ale viac nič.. a ja som to mal pochopit hned a nie teraz 10 mesiacov sa trapit životne ..malo to ist inou cestou ..ja by som prijal ze ma chore dieta a staral by som sa oň..ano prve mesiace som bol vahavy zvladnem to nezvladnem to ?? ale potom mi to už bolo jedno
@niktooooo Pekný večer Vám prajem. Niečo podobné zažívam aj ja. Som sama s dcérkou. Ak budete mať chuť si popísať, dajte mi vedieť.
@dodo1981 Ďakujem vám veľmi pekne.
@dodo1981 Moja sa volá Eliška.
Máte zlaté detičky 😊.
@jabadabadu Prepáčte, ale toto ste prehnali. Človek, ktorý sa ocitol v životnej kríze sa chcel len poradiť. Toto sa dotklo aj mňa.

@wig uvedomujem si že su to depresie čo mám