icon

Ako prijať rozchod a žiť život ďalej?

niktooooo
11. feb 2023

Zdravim, už som tu písal aký ten príspevok o tom ako chlap. Ako sa pohnúť konečne a ísť ďalej ? Veľká snaha veci napraviť prosit dohnali situáciu až do znenávidenia mňa. Čo mám robiť ? Mám dobrú prácu no chodím do nej ako bez duše, myšlienke plne slov keby keby keby..osoba má odmieta jasné že už stačilo po vyše polroku prosenia keď to nechce..ale čo mám robiť ? Podľa ľudí som fešák, mám aj dajake zeny ktoré mi vypisujú a chceli by nieco alebo tak ale ja záujem nemám ...neviem sa pozrieť na ženu a záľubit sa ...hľadám doslova už matku svojich detí ..ženu s víziou rodiny ale jasné že musíme to cítit obidvaja..neviem sa pohnúť ale že vôbec...ako som si mohol namýšľať že tá ktorá má.nechce je žena navždy ? Ako som mohol takto upadnúť do predstavy ktorá sa nikdy nenaplní ? Keď už má nenávidí chcem si ju znenavridiet aj ja pre seba ale ja to nedokazem...ako teda čo keď ku všetkému mám totálnu apatiu...proste viem že keď ma nechce tak ma nechce lásku Nenanutim ale ako sa pohnúť ? Som rád že konečne sa už neponižujem a neprosikam ale čo mám teda robiť ..miestami ma ešte chytí že prosit o všetko ale snažím sa to ovládať ako len viem

Strana
z3
dodo1981
Odpoveď bola odstránená
jabadabadu
Odpoveď bola odstránená
niktooooo
autor
15. feb 2023

@jabadabadu zdravím vás. Napísal som tu preto, lebo som sa ocitol slepej uličke života. Veľmi ma to trápi. Pre nápravu som ochotný urobiť čokoľvek veľmi úprimne ma trapia chyby a urpimne ju ľúbim. Som zufaly áno lebo ju ľúbim a úprimne ľutujem vsetko. No nazývate má tu odpadom rohozkou neviem čo. Ak by som bol idiot poviem sak má choré dieťa naco budem o ňu bojovať ? Ale ja ju ľúbim a urobím všetko preto. Nemyslite si že som dajaky tento. Mám štátne zamestnanie, 193cm a 100kg h ľudi vraj fešák takže takto ...nepíšem že tu hrám frajera alebo čo ..proste ľúbim jednu ženu, trápia má chyby veľmi a som pre nápravu ochotný urobiť čokoľvek byt s ňou a pomáhať jej s dieťaťom..bol som hlúpy zbabelec ktorý robil chyby opantany jej bývalim že kazom výchovu ..zachoval som sa zle a výčitky ma zozieraju bludný kruh sebamyslienok.. trápim sa a je mi z toho hrozne ale nebojte sa normalny som ale nedokážem sa akosi cez to preniesť

svetlovlaska37
17. júl 2023

@niktooooo ahoj..uz je ti lepsie?..

Strana
z3