icon

Ako prinútiť susedu nevetraním zamedziť úniku tepla?

11. jan 2025

Prosim byvame v panelaku ako donútim susedu aby nedávala na vetrák okná medzi poschodím? Je zima. Unika nám teplo za nám z bytu zdá na chodbu. Vraj jej tam smrdi od susedov..byt mame obe v osobnom vlastníctve

Strana
z2
autor
11. jan 2025

Fuuu ja som sem napisala nieco a uz sa tu velmi rozzurilo. :/ to som nechcela.

autor
11. jan 2025

My nefajcime od nas nic nejde sice su taky vo vchode . Mne vadi to okno ach. Tak ale ja sa stym natahovat teda nebudem. Ja uz neviem..

sisa0818
11. jan 2025

@ramzesa no chystám sa poprosit domovnika aby mu niečo povedal

nenne27
12. jan 2025

Ked budete mat schodzu vlastnikov, vytiahni to.Mozno to bude prekazat aj ostatnym obyvatelom a nejak to pani vyargumentujete.

matej2227
12. jan 2025

@valikasikulova a koľko ste dali € za tie byty, kde vám tak smrdí????

balerina2025
12. jan 2025

@matej2227 u nas su slusni ludia, ale ked jedna vari, je to citti vsade lebo vetra do chodby. a to mne vadi, sama sebe doma nevetra vsetok smrad ide do chodby.
kazdy z nas vari, je to normalne ale ona snad vari mrtvoly, tak to smrdi

luba98
12. jan 2025

Treba zistiť pôvod smradu a ten sa pokúsiť odstrániť a potom nebude treba tak často vetrať.

balerina2025
12. jan 2025

@luba98 povod smradu u nas byt susedy co si doma nevetra a este pouziva aj neskutocne vela bytových parfemov cely barak z toho smrdi a ked niekam ide, voni ako drogistov pes

peto8892
12. jan 2025

Kup si vchodove dvere, ktore lepsie tesnia.

ejmi25
12. jan 2025

@januska20 to neskusajte radsej.

rorino
12. jan 2025

@sisa0818 počkať,kým zíde o poschodie nižšie,vyliať na neho vedro vody,potom sa nevinne vyklonit,že prepáčte pán sused,ja že horí,taký smrad tu bol....(To len na odlahcenie),je to tvrdý bol s takýmito ignorantmi

butterh
13. jan 2025

Treba si izolovať dvere. Je to nechutne keď smrdí vo vchode zafajcene, kanálizacia upchata v pivnici, smradľavé topánky majú pred dverami to je hanba aj keď niekto ide na návštevu doma čisto pekne a víde z bytu do vchodu a nechutný smrad. Fuj 😪

kontesss
24. aug 2025
@lia2929

U nas robi suseda presne to iste s tym istym aurgumentom akurat otvara od prveho po piate vsade 🙈 ani upozornenie nic nepomaha… povedala ze jej to mam pravnicky odvododnit a prestane… nie je to ta ista …?

@lia2929 ...aj u nás bol taký...,odkedy je v base za marihuanu-už obloky neotvára...

Strana
z2