Ako pripraviť dokonalé prekvapenie pre nového priateľa?
Mam nového priateľa, obidvaja sme 40+. Teraz je zima takze sa toho vela robit nedá. Chcela by som mu pripraviť nejaké prekvapenie, nejako prijemne strávený den. Nema nic špeciálne rad pretože vkuse iba pracuje. Aky den by ste pripravili pre svojho chlapa keby ste mu chceli dopriať nieco špeciálne?
ja by som svojho zobrala na maso… ale tvoj neviem či je masožravec 😏
Soferujes? Urcite ano. Povedz mu nech si urobi volno prides prenho a budes jeho sofer. Mas pripravene 3-4 body kam ho rada vezmes a na nom je vybrat poradie. Posledny bod bude vecera, vyber utulnu tichu restauraciu. Ladenu do tmavsich farieb kde si uzijete zaver spolocneho vecera. Podla mesta kde byvas mu ponukni moznosti. Moze to byt bowling, masaz pre dvoch, kino, motokary ak ste aj za srandu, lezecka stena. Cokolvek co mas v okoli. Najviac chlapa prekvapi ze ho ty zaskocis nic mu nedovolis okrem vybrat poradie co chce ako prve. A ver bude rad
Každý chlap letí na sex. Je už len na tebe že s kým.
Ved prave treba vyuzit tu zimu - ist sa lyzovat, ak to mate niekde v dosahu vhodnom na jednodnove vybehnutie. Neviem ci je to specialne v tvojom ponimani, ale tipujem ze to by asi necakal. Alebo nejaka pekna zimna vychadzka.
@anonym_autor v zime sa toho nedá moc robiť ,v čom je zima ina ako ostatné rôzne obdobia
hotel anybody v brne , taký zaujimavy hotel pre pary, maju rôzne tematicke izby
Steak a blowjob

@anonym_autor wellness, masáž