icon

Priateľ sa mi už nezdá atraktívny: Čo robiť?

9. máj 2026

S priatelom mame 10 rokov vekový rozdiel, prv mi nevadil vek, páčilo sa mi že je starší, zodpovedný, usporiadaný, úspešný, cvičí, je aktívny. Ale nejak to už opadlo. Už to nevidím len cez ružové okuliare, ako pominulo počiatočné nadšenie vidím že začína mať šediny, síce cvičí a stará sa o seba ale nevyzera najmladšie, a nie je s ním ani sranda, pripadam si divne keď s ním mám ísť medzi priateľov, lebo je starší a nerozumie si s nimi a on ma zas strašne nudný okruh priateľov. Chcela by som viac vzrúšo, viac sa zabávať , žijeme ako dôchodcovia , mame síce pohodu ale nejak to mení ono, neviem čo robiť. Mám ho rada, ale neviem či som pripravená na takýto život bez zábavy. Zároveň sa mi páči čo spolu mame, ten pokoj, to bezpečie, dôvera, chodíme na dovolenky, vie ma zabezpečiť , môžeme si dopriať, je na neho spoľah vo všetkom. Možno keby sme sa stretli neskôr bolo by to iné, ale teraz ma to teší aj ubíja zároveň. Je mi ľúto to ukončiť ale mám aj chuť objavovať čo chcem v živote, zabávať sa, smiať sa, chodiť von,robiť blbosti ale bojím sa že takého dobrého chlapa už nenájdem.

Strana
z3
anonym_bd46bb
9. máj 2026

@anonym_autor "vie ta zabezpecit"? A keby si s nim nebola, vies sa zabezpecit sama? Kolko mate obidvaja rokov?

martinmmartin
9. máj 2026

@anonym_autor Plus aj tvoja cena na brutalnom trhu vztahov klesa , aj na to davaj bacha

anonym_e3110a
9. máj 2026

Znie to ako keby to materialne zabezbecenie bolo to hlavne preco s nim si, sprav mu radsej laskavost a rozid sa s nim

anonym_a94846
9. máj 2026

Prosim sa, co najskor to ukonci, nech ma este cas si najst normalnu zenu a pripadne si zalozit rodinu, ak ma o nu zaujem.

anonym_307622
9. máj 2026

Ty chces robit blbosti, no na opacnej miske vah je ze Ta zabezpeci a chodite po dovolenkach. Rozidte sa, on nech ma sancu na normalnu zenu co s nim chce buducnost - Ty chod rodit blbosti. Este potrebujes dozriet. Nie v zlom, ale fakty.

grimnir
9. máj 2026

@anonym_autor Žiješ len raz. Tak sa s ním rozíď a nájdi si zaujímavejšieho chlapa. To či si niekoho nájdeš je problém budúcej ja.

martinmmartin
9. máj 2026
@anonym_307622

Ty chces robit blbosti, no na opacnej miske vah je ze Ta zabezpeci a chodite po dovolenkach. Rozidte sa, on nech ma sancu na normalnu zenu co s nim chce buducnost - Ty chod rodit blbosti. Este potrebujes dozriet. Nie v zlom, ale fakty.

@anonym_307622 Lenze blbosti sa s minimalkov vo vyrobe tazsie zorganizuju

anonym_509e53
9. máj 2026
@anonym_e3110a

Znie to ako keby to materialne zabezbecenie bolo to hlavne preco s nim si, sprav mu radsej laskavost a rozid sa s nim

@anonym_e3110a A nie je to hlavný dôvod prečo si ženy vyberajú chlapov? Načo ho potom majú? Na okrasu?

autor
9. máj 2026

Mame 25 a 35. No neviem čo robiť. Neprišlo mi to ako veľký rozdiel, a rozumieme si vo väčšine veci. Ale Ta nuda je des. Nechápem ako môže byť tak nudný, myslela som že tridsiatnici sú ešte plní života a radi sa bavia. Prv tak aj pôsobil len ako spolu sme už dlhšie tak vidím že len ma chcel zaujať a preto sa snažil pôsobiť zábavnejšie asi, lebo je totálne nudný

anonym_84d68a
Autor odpoveď zmazal
anonym_84d68a
9. máj 2026

A mame tu zlatokopku 😂👌

anonym_84d68a
9. máj 2026
@anonym_autor

Mame 25 a 35. No neviem čo robiť. Neprišlo mi to ako veľký rozdiel, a rozumieme si vo väčšine veci. Ale Ta nuda je des. Nechápem ako môže byť tak nudný, myslela som že tridsiatnici sú ešte plní života a radi sa bavia. Prv tak aj pôsobil len ako spolu sme už dlhšie tak vidím že len ma chcel zaujať a preto sa snažil pôsobiť zábavnejšie asi, lebo je totálne nudný

@anonym_autor prepac, ale tu si problem ty. Rozid sa s nim, nech si najde normalnu zenu, ktora si ho bude vazit a nebude s nim len preto, ze ju vie materialne zabezpecit. Ty si este nevyburena.

modrykolibrik
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor ty to v hlavě asi nemáš kompletné,že? 35? Ja som čakala že má najmenej 50! Preboha veď ten chlap je v najlepších rokoch. On nieje ty. Vyburil sa a nemá potrebu mať to čo ty. Len ho nechaj nejakej čo ho oceni a ty si chod užívať. A to že je zabezpečený nieje dôvod aby si s ním zostala pre jedno dobro radšej chod a nechaj ho inej.

autor
9. máj 2026

Ale veď ja sa viem zabezpečiť, ale jasne že je lepšie keď obaja zarábame nadštandardne , než byt sama . Ani on by nechcel ženu či zarába minimalku , v tom to mame rovnako nastavené, na partnera musí byt spoľah aj finančne. Obaja mame veľmi dobre platy , on je starší tak jasne že ma viac rozbehnúť kariéru ale aj ja mám nadštandard plat.

modrykolibrik
9. máj 2026
@anonym_autor

Ale veď ja sa viem zabezpečiť, ale jasne že je lepšie keď obaja zarábame nadštandardne , než byt sama . Ani on by nechcel ženu či zarába minimalku , v tom to mame rovnako nastavené, na partnera musí byt spoľah aj finančne. Obaja mame veľmi dobre platy , on je starší tak jasne že ma viac rozbehnúť kariéru ale aj ja mám nadštandard plat.

@anonym_autor a ako čo teraz? My sa nebavíme o peniazoch ale o tom,že podľa teba je 35 ročný chlap nudný a čo ak si ty nudná pre neho? Prosím ťa nechaj ho inej keď ty ho nedokážeš ocenit

anonym_66eda0
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor jaj ty si ešte mladučká, potebujes sa vybudiť mat ešte divočinu zažiť veci
On je už za touto fázou. Rozidi sa s ním, nechaj jo starším babám a ty hľadaj chlapa max do 30

anonym_ee490c
9. máj 2026

Tiež som vekom prešla na taký kľudný môd… 🤷‍♀️ mám po krk ufňukancov, riešenie chlapov, peňazí a iných primitívnych nezmyslov. Teraz som taká echte mamka, najradšej v tichosti, doma, s deťmi…. Som rada, že deti si zdravé, že sa učia, študujú, posúvajú sa. A ja popri nich. Netúžim mať kamarátky, nebaví ma vysedávať na kávičkách, baví ma sedieť doma v altane, kúpať sa s deťmi v bazéne, tvoriť, upravovať dvor, stále okolo kvetov chodiť. Nudný život, ale je to moje kráľovstvo, ktoré som si vysnivalq, prispôsobila mojim potrebám, ulahodeniu oka🙈 ani reči o nicom ma nebavia, od ľudí chcem vzdialenosť, pretože riešia nič, každý vie rozprávať iba o niekom druhom a o peniazoch. Objavila som zmysel pre estetiku a tým smerom sa uberam. 😀 jasne, pár rokov dozadu to bolo úplne iné🙈

anonym_6a3652
9. máj 2026

môže to byť jeho spôsob života. asi sa k sebe nehodíte, tak načo to silíš. Prečo si s ním nasilu?
Nezaslúžite si partnerov ktorí sa ku vám hodia? On možno dámu ktorá je pokojnejšia, a ty muža troška akčného.

anonym_d2bf13
9. máj 2026

@anonym_autor ked v 35 este nema rodinu tak asi nie je az take terno.

anonym_c91ccb
9. máj 2026

Odíď a chod si žiť ako ty chceš. Bude to pre oboch lepšie. On už dospel, ty ešte nie. Podľa prvého príspevku by som čakala, že ma 50. Ja som v tvojom veku už mala (plánované) dieťa. Možno čakal od vzťahu s tebou tiež niečo iné ako len bujacenie a zábavu

anonym_cf0293
9. máj 2026

Tak ja mam sice mladsieho, o 2 roky odo mna, sme spolu od mojich 19 a jeho 17. Inych partnerov sme nemali, tento rok oslavujeme 43 a 41. Mame uz tu svoju rutinu, ano, pre niekoho nuda, my sme ale obaja tak nejak rovnako nudni, bavi nas rodinny zivot. Ale zas, na dovolenku a zabavit sa vieme a chceme aj v tomto veku. Len popri detoch ani nie je cas. Ale nachadzame caro aj v tej vsednosti. A toto bude ten rozdiel. Sediny ma hadam od 25, teraz ma aj nadvahu, pupok a stale je pre mna pritazlivy. Ja nemam sedinu ani jednu, napriklad. Stale je medzi nami chemia.
To je taky problem, ked nemate deti, ist si nieco vymysliet, nejaky vylet, ist si posediet niekam? A akoze preco sa nesmejete? To nemate nejaku zalubu, spolocnu? Alebo len tak, spolocny humor?

kirin95
9. máj 2026

mame tu buducu ucastnicku Ruze pre Nevestu

haley7897
9. máj 2026

Oh prosím ťa, určite sa s ním rozid. 35 ročný chlap nemá čas riešiť tvoju nevyzretost. Zaslúži si partnerku na svojej úrovni 🤌🏼

euka210
9. máj 2026

@anonym_autor tak si este nedozrela hoci mas 25r, potrebujes sa este vyburit a on tu potrebu uz nema. Aj moj manzel toho navyvadzal v mladosti, ale po 30r uz chcel rodinu, bol zodpovedny.
Urob mu laskavost a rozid sa s nim.
A pre taketo rozdiely moze byt 10r rozdiel proste vela.

anonym_1dacaf
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor vek je len číslo. Pozri sa na to i z druhej strany. Neskôr to pochopíš a oceníš, ako sa on správa.
Možno ti chýbajú časté diskotéky. Lebo píšeš, že na dovolenky chodíte.
Komunikujte aj o týchto veciach. Treba mať hranice, požiadavky... Ak ti taký vzťah nevyhovuje, radšej sa rozíď. Ak by ste mali dieťa, nebudeš mať čas na zábavy. Budú iné starosti. Vtedy by si ho ocenila

anonym_14e2c6
9. máj 2026

Tak snáď si mu to aspoň povedala, že nieje pre teba atraktívny a si s ním len z pohodlia

anonym_d28fe0
9. máj 2026

Nehovorím, že každý deň, ale občas ho vezmi niekam ty a zabav ho. Vymysli niečo zaujímavé. Čo máte radi obaja. Uvidíš ako sa vám zlepší vzťah a obaja budete spokojní. Ty stúpneš v jeho očiach a on v tvojich. To je umenie a nie hneď niekoho vymeniť.

anonym_e3110a
9. máj 2026

Sudiac podla tvojho veku tipujem ze si bola poslednych 5 rokov VS studentka a tvoj priatel dotoval tvoj bezstarostny studentsky zivot. Bolo to super ked si mohla chodit kazdy vecer na party, pit na cudzi ucet a zabavat sa. Lenze studentsky zivot skoncil a predpokladam ze priatel sa chce posunut na dalsi level, mozno zacal uz hovorit aj o dietati, zrazu to uz zabava nie je a ty teraz rozmyslas ako sa z toho dostat von

anonym_30b365
9. máj 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Jezisi 35?? A ja ze o nejakom 50tnikovi pises 😅. Ty si riadne mimo 😀. Urob mu laskavost a rozid sa s nim, nech ma sancu najst si nejaku normalnu zenu na spolocnu buducnost.

anonym_e8d7e5
9. máj 2026

@anonym_autor tak my máme presne to isté ešte aj vek sedí len ja som o rok ešte mladšia ...no v podstate dala som mu ultimátum že musí so mnou ísť aspoň na nejaké koncerty v lete, vyberám miesta na sedenie hlavne aby on mohol sedieť dať si pivo atď ...ale inak mám kamošky s ktorými behám po diskotékach teraz v lete to bude zhruba každý týždeň lebo v kuse sú dajake majálesy,junalesy,zábavy diskotéky...asi jediný rozdiel medzi nami je v tom že my už máme dieťa má skoro 3 roky ale on išiel do vzťahu s tým že vie že niesom ešte vybujačená a dovolí mi chodiť na disky a o dieťa sa stará on vtedy našťastie takze som rada že mi to toleruje ❤️❤️ no nwm čo bude až moje kamošky budú v Tom veku že deti atď lebo ja viem že ja budem celý život párty žena ❤️ mám to proste v génoch a to som ja ❤️ tak uvidíme zatiaľ si užívam a potom no nwm ....

Strana
z3