Nadávali niekedy vaši partneri na vašich rodičov?
Včera sme mali s priateľom diskusiu a bavili sme sa o našich. No a trocha nepekne sa vyjadril o nich, že sú otravní, že sa nám do všetkého starajú a keď som povedala, že ma mrzí, že si ich neobľubil, jeho odpoveď bola, že ich by si obľúbil len nejaký podpapučník, že normálny chlap asi ťažko. Nič vulgárne na ich adresu nepovedal, ale chcela by som predsa len lepšie vzťahy v rodine, aj keď konflikty vyslovene medzi sebou nemajú. Neviem čo robiť, vaši partneri si už na vašich niekedy zanadávali? Tolerovali ste im to?
@anonym_autor on nenadava na mojich lebo nema preco, ale niekedy ma narážky na nejaku situáciu normalne diskutujeme. A ja na jeho nadávam pretoze mam na to dôvod. A on to rešpektuje a sam so mnou v mnohom súhlasí.
Ja v tom nevidim nadavanie ale len negativny nazor. Ci je pravdivy musis vediet ty, my ich nepozname.
Ale veď na nich nenadaval. Ty si mýliš pojmy a dojmy. Nasávanie vyzerá dosť inak
Povedal ti svoj názor. Žiaľ nie pozitívny
A je na tebe aby si sa zamyslela a pozrela na svojich rodičov aj z jeho pohladu
Odkedy vyjadrenie nazoru je nadavanie? Alebo ako nadaval? To si neuviedla len, aky na nich povedal svoj nazor.
Vsak na nich nenadaval, vyjadril len svoj nazor na nich a na to ako s nimi funguje vas vztah. Bud rada, ze sa vyjadril otvorene, vies na com mate spolocne pracovat. Fakt nemas pocit, ze asi nieco na tom jeho vyjadreni bude a chcelo by to nejaku zmenu?
Ozaj, lepsie vztahy neznamena, ze kazdemu bude vyhovene. Lepsie vztahy znamenaju robit veci tak aby nikto necitil krivdu, nemusel robit privelke ustupky, nikto nepretlecal svoje nazory a postoje na ukor druheho. Takze v tomto pripade znamena akceptovat jeho nazor a skorigovat to kolko a ako sa budu tvoji rodicia angazovat vo vasom vztahu a domacnosti. A mozno aj prehodnotit to ako sa budes riadit tym co oni chcu na ukor toho, co chces ty a aj co chce tvoj priatel. Alebo aj inac, vypocuj si co on chce. Si ochotna to spravit?
Nie nič také vulgárne čo opisuješ, s mojou mamou boli roky kolegovia majú super vzťah, s môj otec je alkoholik s ním nemám dobry vzťah ani ja
@anonym_autor ano len exmanzel bol extrem, nenavidel vsetko co bolo so mnou spojene. Kamaratky, rodicov, kolegov, surodencov a nakoniec aj mna. Napriklad si nezelal aby k nam chodila mama pocas jeho sluzobnych ciest, samozrejme ze som ho vyfakovala s touto poziadavkou. Ale on na hlavu, tazky pripad
Iba vyjadril nazor. Tebe rodicia sedia?
Jasne aj ja na svoju svokru pustím hocijaké šťavnaté slova a hlavne muž nepovie ani pol slova lebo uzná že mám pravdu. Čo sa týka opačne, tiež ma na môjho otca nejake výhrady ale také čo aj jemu povie priamo, ale zase porovnávať sa nedá lebo môj otec je človek ktorý pomôže, neublíži a vie kedy ma byt ticho a nestarať sa čo sa zase o svokre povedať nedá
@anonym_autor ak robia nevhodné veci, tak sa čuduješ ? Sama pišeš, že dovod bol, že sa starajú, tak si treba nastaviť hranice
Iba vyjadril nazor. Tebe rodicia sedia?
@anonym_75ea89 bohužiaľ vo všetkom nie. Je pravda, že ma dosť kontrolujú, keď ideme von, tak vždy niekoľko telefonátov od nich, aj som sa mu na nich posťažovala a tak. Len nechcem zas skončiť v pozícii, že som medzi dvoma mlymskými kameňmi a počúvam, ako oni nadávajú na neho a on na nich.
@anonym_autor ak robia nevhodné veci, tak sa čuduješ ? Sama pišeš, že dovod bol, že sa starajú, tak si treba nastaviť hranice
@anonym_da0334 rada by som, ale zatiaľ žijem u nich. Dúfam, že sa to čoskoro zmení síce, ale ešte musím u nich chvíľu vydržať.
@anonym_75ea89 bohužiaľ vo všetkom nie. Je pravda, že ma dosť kontrolujú, keď ideme von, tak vždy niekoľko telefonátov od nich, aj som sa mu na nich posťažovala a tak. Len nechcem zas skončiť v pozícii, že som medzi dvoma mlymskými kameňmi a počúvam, ako oni nadávajú na neho a on na nich.
@anonym_autor trochu pokrytecké od teba. Si prekvapená, že si ich neoblubil, ale ty sama ich máš za dosť otravných a vyčerpávajúcich
Daj si trosku pozor na to čo je realita a čo očakávaš od partnera, Lebo budeš potom ešte veľakrát sklamaná
my máme obaja s mužom divných rodičov, takže pravidelne si ich navzájom pripomíname už 25 rokov, čo iné sa dá čakať ? Mne by napr. hrozne vadilo, keby mi moji rodičia stále vyvolávali pre blbosti, ani by som ich v tom nepodporovala.
@anonym_autor je to uplne normalne🤣moj muz sa postazuje na moju maminu, ktora vsetko slovne riesi, uz nas to nebavi pocuvat, ona zas na neho, ze by mohol byt ochotnejsi. Mohol. Ale ma tolko toho, ze nie vzdy sa mu da skocit, ako ona piskne..
Uznavam im pocity a menim temu.. uz 16rokov.. 😅😁😍
Inak, ja pre svokru tiez nie som ideal. Chcela pre syna zenu s postavou modelky. A ze som zlatokopka. 🤣 Pritom som si vzala muza z dediny, dom mame vdaka mne v lukrativnej casti.. ani dobre neupratujem, nie podla jej monkovskych predstav.. 😅🤣 hlavne ze ma muz lubi, nie? 😅🤣
@anonym_da0334 presne.. tazko sa pocuva pravda o rodicoch.. ale ak si dospela, nastav hranice.. moja mamina sa tiez o mna/nas hrozne boji, ale casom sa ukludnila..😅😁
@anonym_autor vždy nadáva. Aj ja som na jeho rodičov nadávala. Teraz tak často nechodíme k rodičom, ani ony k nám.🤷♀️
@anonym_autor "Len nechcem zas skončiť v pozícii, že som medzi dvoma mlymskými kameňmi a počúvam, ako oni nadávajú na neho a on na nich."
A maju aj rodicia voci frajerovi nejake vyhrady? Kolko mas vlastne rokov? Studujes, ci pracujes?
Tak to sa este slusne vyjadril ,aby dospelu osobu na rande opakovane otravovali rodicia telefonatmi.Uz davno si to mala zatrhnut a nie sa stazovat na priatela ,ked len pomenuje realitu.
@anonym_autor Nikdy na nich nenadaval,mame dobre vztahy a povedala by som,ze on ma lepsi vztah s nimi. Ale vie pomenovat ich chyby,ale slusne. Ked sa bavime o nejakej situacii,tak ich poohovarame,ale nikdy nie vulgarne alebo s nenavistou.
@anonym_autor "Len nechcem zas skončiť v pozícii, že som medzi dvoma mlymskými kameňmi a počúvam, ako oni nadávajú na neho a on na nich."
A maju aj rodicia voci frajerovi nejake vyhrady? Kolko mas vlastne rokov? Studujes, ci pracujes?
@anonym_7519a4 23 mám. A akože nie, že by vyslovene na neho nadávali, ale nie je to úplne, čo si pre mňa predstavovali. A hlavne sa im nepáči, keď sme spolu večer a že po tme chodím domov. Na to sa najviac sťažujú. Ale celkovo sú takí o dosť prísnejší ako rodičia mojich vrstovníkov. Pracujem síce, zatiaľ ale bývam u nich, takže musím stále rešpektovať ich pravidlá.
@anonym_7519a4 23 mám. A akože nie, že by vyslovene na neho nadávali, ale nie je to úplne, čo si pre mňa predstavovali. A hlavne sa im nepáči, keď sme spolu večer a že po tme chodím domov. Na to sa najviac sťažujú. Ale celkovo sú takí o dosť prísnejší ako rodičia mojich vrstovníkov. Pracujem síce, zatiaľ ale bývam u nich, takže musím stále rešpektovať ich pravidlá.
@anonym_autor akože vážne ideš von, a oni ti vyvolávajú niekoľko krát to vážne??? Príde ti toto normálne? Mne teda nie však poviem idem von prídem o 23 tej a tým to hasne, ak ti volajú je to vyslovene teror z ich strany to by som nezniesla ja a nie ešte partner, takže asi bude mať pravdu on, podľa mňa by ti nedopriali žiadneho partnera, takže čím skôr toto riešiť nemas 15 rokov
@anonym_autor takze povedal presne to co si myslis aj ty a na priamo, len ty si na to aby si to riesila s rodicmi nenabrala odvahu. Uc sa od neho. Vie vyjadrit nazor na priamo a slusne aj ked mozno jeho opacny nazor nebude prijaty. To sa casto nevidi a je to celkom fajn zrucnost do zivota. Usetri mnoho trapenia.
@anonym_autor a oni respektuju tvoj vyber partnera? Respektuju to, ze si dospela a zarabas sama na seba? Respektuju, ze mas pravo na vlastne rozhodnutia, vlastne chyby a na vlastny zivot podla svojich predstav? Takze u vas doma je najvyssi cas na vaznu debatu. U vas doma je cas na vaznu debatu o novych pravidlach pre ich DOSPELU a samostatnu dceru. Nie vazna debata s frajerom, ktory len povedal pravdu na priamo.
@anonym_autor a oni respektuju tvoj vyber partnera? Respektuju to, ze si dospela a zarabas sama na seba? Respektuju, ze mas pravo na vlastne rozhodnutia, vlastne chyby a na vlastny zivot podla svojich predstav? Takze u vas doma je najvyssi cas na vaznu debatu. U vas doma je cas na vaznu debatu o novych pravidlach pre ich DOSPELU a samostatnu dceru. Nie vazna debata s frajerom, ktory len povedal pravdu na priamo.
@anonym_756a80 to nemá zmysel, budem počúvať, že žijem pod ich strechou, takže platia ich pravidlá. Toto vyrieši len odsťahovanie.
@anonym_autor Jedinacik, ze?
@anonym_autor nadavanie je keby povedal že tvoja mama je napríklad tučná krava. Že povie ich negatívne vlastnosti nadávanie nie je. Nechceš partnera čo bude k tebe úprimný? Ak nie nájdi si niekoho čo ti bude klamať vo všetkom ak je to podľa teba lepšie.
@anonym_autor nenadava, moj nikdy nenadava. Ale povie mi, co si mysli, ako sa tam citi...nie dobre. Obcas ho chapem, obcas mi to trochu vadi.

Moj manzel na mojich rodicov nenada.., zatial nema preco :D ale nema aj pravdu? Nestaraju sa Vam do zivota viac, ako je vhodne? Inak by to asi nepovedal..