Ako prišli vaši partneri na vašu neveru?
Aj keď to sranda nieje,predsa len!
Ako Vám vaši manželia/manželky prišli na neveru?
@anonym_autor Ja som nepodviedla a dufam, ze ani nepodvediem. Kamoska ano, po velmi dlhodobych problemoch, ktore jej.partner odmietal riesit a vobec sa o nich bavit. Priznala sa mu a uz to bol zaciatok konca, ktory by bol skor ci neskor aj tak nastal.
Tiez kamoska, isla zabookovat letenky (alebo uz on-line chcek-in) na vylet s priatelom. Ked tam zadala jeho meno, tak jej ukazalo, ze on na ten cas uz ma inu letenku. Blbec si naplanoval 2 vylety s 2 zenami na presne ten isty cas.
Dalsi kamarat zenu priamo nacapal pri cine a uz nikdy sa z toho nespamatal, zacal pit, potom prestal, ale zacali dlhe roky depresii.
No a nakoniec kamoska klasika, pozrela chlapovi do mobilu, lebo jej uz nieco dlhsie nesedelo.
@anonym_autor ja len tak mimo že sranda ako sa chlapom toleruje nevera a keď to urobí žena tak je hneď kurva ale chlap je kanec 🙏
@earlgrey Ja áno…
@nikoletta1712 No dobre 😉 tlieskam...aspoň nie si anonymne 😉 ja si to vezmem so sebou do hrobu 😁
Ja som muza veruže podviedla. Mal byť taký, aby som nemala dôvod ho podviesť. Môže zato on sám.
Bože, toto mi úplne pipomenulo kamarátky neveru a jej manžela, keď mu našla v telefóne video ako nakladá milenku ich v posteli. Nahrával si to. Doteraz ho mám pred očami, keď mi ho ukázala, keďže poznám obidvoch, až som neverila, že je niečo také možné 🙈 v živote som nevidela nikoho viac tak na dne ako ju. Brrrr
@dora281 mňa tak isto, absolútne si nedokážem predstaviť byť v tej situácii, bolo mi dosť nepríjemne na to pozerať ako kamarátka, nie ešte očami ako manželka. Tiež ho poslala do pr..., ale mala ťažké depresie, trvalo rok, kým sa z toho spamätala a prestala mať myšlienky, že si zoberie život. Dnes je to dva roky od toho incidentu, doteraz je sama.
@nikoletta1712 No dobre 😉 tlieskam...aspoň nie si anonymne 😉 ja si to vezmem so sebou do hrobu 😁
@earlgrey Tlieskať nemusíš…
@earlgrey Tlieskať nemusíš…
@nikoletta1712 😀 ale môžem nie?...nebuď zlá 😉 neber mi radosť...
Prveho manzela som podviedla s jednym cudzincom(len sex a tuzba po dobrodruzstve), ale nase manzelstvo uz bolo take nijake, uz ma nepritahoval ani sexualne ani inak, a vedela som, ze sa s nim rozvediem. On sa to nikdy nedozvedel.
Sucasneho manzela (iny cudzinec) nemam dovod podvadzat.
Mne kamarat povedal ako mu prišla družka na neveru. Pokazil sa jej mobil a on jej pozical svoj starý ako dobrý frajer a tam nasla smsky ako vyznával lasku inej.
@dora281 Hmmm 😉 nesúhlasím...ak chceš podviesť, podvedieš....aký je rozdiel medzi mužom, ktorého spoznám, zamilujem sa, vyspím sa s ním a mužom, s ktorým podvediem partnera? žiaden...teda čo sa týka pohlavných chorôb...či mám pýtať komplet preventívku? 🤣 našťastie ma pohlavné choroby minuli....
Moj muz mal kolegu- jeho rodicia nemci (original), a on potmavsi na pol jamajcan. Otec prisiel na neveru matky v porodnici, ked mu podavali novonarodeneho syna...🫣🫣komentoval to ten kolega, ze bol "oneskoreny darcek pre otca z jamajskeho single tripu..."aspon, ze mu ostala nalada😀ale ze vraj pohlad svokrovcov stal za vsetky drobne v porodnici, ti sa odvtedy s kolegom a jeho matkou v zivote nebavili a nevideli....🙃🙃
všetky neveru a grupač za sebou, ale čo sa tyka nevery chlapa, tak hned kufre pred dvere, okamžity rozchod, to je vrchol a najviac ma beru diskusie - moj frajer lajkol fotku inej..mam sa rozviest? 🙂
@dora281 mňa tak isto, absolútne si nedokážem predstaviť byť v tej situácii, bolo mi dosť nepríjemne na to pozerať ako kamarátka, nie ešte očami ako manželka. Tiež ho poslala do pr..., ale mala ťažké depresie, trvalo rok, kým sa z toho spamätala a prestala mať myšlienky, že si zoberie život. Dnes je to dva roky od toho incidentu, doteraz je sama.
@anonym_943b20 zoberie život, hm..? kvôli kurevnikom sa nikdy život neberie..
Moj muz mal kolegu- jeho rodicia nemci (original), a on potmavsi na pol jamajcan. Otec prisiel na neveru matky v porodnici, ked mu podavali novonarodeneho syna...🫣🫣komentoval to ten kolega, ze bol "oneskoreny darcek pre otca z jamajskeho single tripu..."aspon, ze mu ostala nalada😀ale ze vraj pohlad svokrovcov stal za vsetky drobne v porodnici, ti sa odvtedy s kolegom a jeho matkou v zivote nebavili a nevideli....🙃🙃
@vevesh to mi pripomína, že syn bol velky a trochu sa narodil priduseny a bol modry a muž mi potom hovoril, že bol trochu v soku, čo za černocha som porodila🤣🤣🤣 našťastie do par dni vybledol
Jednoduché... ak nechcete, aby vám prišli na neveru, nepočúvajte Coldplay. Ja napríklad netuším ani aké má tá kapela pesničky a úspešne si šukám o sto šesť...
inak taketo nevery nechapem, že porodit chlapovi dieťa od iného - s tým by som nevedela žiť ani sa mu pozrieť do očí..
Jednoduché... ak nechcete, aby vám prišli na neveru, nepočúvajte Coldplay. Ja napríklad netuším ani aké má tá kapela pesničky a úspešne si šukám o sto šesť...
@morpheuss keby si mohol, tak ho vopchaš aj do klúčovej dierky
inak taketo nevery nechapem, že porodit chlapovi dieťa od iného - s tým by som nevedela žiť ani sa mu pozrieť do očí..
@karolinakr no ta matka bola pevne presvedcena, ze zamiesila s vlastnym chlapom po dovolenke. Len uuuupps. Oni mali pred tym a po tom este vlastne deti. Len to stredne dieta bolo-ine...🫣🤷♀️a teda on mal nemecke meno a priezvisko orginal (nieco ako Wolfgang Müller😀) a vyzorovo cista jamajka😀😀 takmer kazdy sa ho pytal, kedy bol adoptovany....🫣🫣
@karolinakr no ta matka bola pevne presvedcena, ze zamiesila s vlastnym chlapom po dovolenke. Len uuuupps. Oni mali pred tym a po tom este vlastne deti. Len to stredne dieta bolo-ine...🫣🤷♀️a teda on mal nemecke meno a priezvisko orginal (nieco ako Wolfgang Müller😀) a vyzorovo cista jamajka😀😀 takmer kazdy sa ho pytal, kedy bol adoptovany....🫣🫣
@vevesh ale vieš čo, ja ti aj tak nerozumiem
bol čisty nemec a potmavši ako jamajčan?
prečo bol potom.problem, ked dieťa bolo tmave?

Ako muž , tiež som nepodviedol manželku. Nevedel by som s vyčitkami žiť. Sľúbil som jej vernosť, chcem ju dodržať. 🙂