Ako prišli vaši partneri na vašu neveru?
Aj keď to sranda nieje,predsa len!
Ako Vám vaši manželia/manželky prišli na neveru?
to by sa mi nechcelo takto namotávať chlapov a nič z toho, žiadna akcia
@karolinakr keby len chlapov... ale ani s tým najlepším nebola žiadna akcia..
@karolinakr keby len chlapov... ale ani s tým najlepším nebola žiadna akcia..
@morpheuss čiže s tebou?
@anonym_autor neprišiel nato
@dora281 a pani domu čo na to, že manžel sa vyberie v saku a kravate s uhorkou na druhy koniec republiky?
@dora281 a pani domu čo na to, že manžel sa vyberie v saku a kravate s uhorkou na druhy koniec republiky?
@karolinakr Čo oči nevidia, srdce nebolí 🤣
@dora281 aký je svet malý 😃 v Bardejove si bol na operácií a ja tu žijem. A sedel si vo Važci v krčme, kde máme chatu. Ale inak len tak medzi rečou, už tam nie je ani jedna krčma, všetko zavreli. 😃 Nič som ale tým nechcela povedať, len som hneď zaregistrovala dve miesta z jedného nicku, kde sa zdržiavam. 😃 Pekný večer
@anonym_autor ako to tu čítam sa nestíham čudovať tomu koľko žien je schopných podvádzať bez akých koľvek výčitiek svedomia. A väčšinou čo si všímam ženy hovoria nám mužom že sme tí zlí hajzlíci ✌️bez urážky. Ja som s manželkou 20 rokov vo vzťahu s toho 14 rokov v manželstve. Prešli sme si rôznymi etapami života. Bolo horšie aj lepšie. Nikdy som ju nepodviedol a nikdy ma to nenapadlo a to priznávam že mám častejšie chuť na sex než ona. Držím sa hesla: "Nikdy nerob inému to čo nechceš aby iný robil tebe". To či ma ona podviedla alebo nie to neviem s istotou povedať. Nikdy som nič také nezistil a dúfam že ani nezistím. Ale ja mam svedomie čisté!
@dora281 akurát 5 dní dozadu sme boli na važeckých lúkach na huby 🙂 a že ich bolo. Ako deti sme tam v zime zase chodili lyžovať, no je tam parádne pod Tatrami, až na to "čierne" údolie 😃 ale v Spišskej to máte tiež krásne, hlavne Radničné námestie a rímskokatolícky farský kostol 🙂 minulého roka sme boli zase na Spišskom hrade aj so psíkom, asi jeden z mála hradov, kde sú pet friendly 😊
@anonym_autor ako to tu čítam sa nestíham čudovať tomu koľko žien je schopných podvádzať bez akých koľvek výčitiek svedomia. A väčšinou čo si všímam ženy hovoria nám mužom že sme tí zlí hajzlíci ✌️bez urážky. Ja som s manželkou 20 rokov vo vzťahu s toho 14 rokov v manželstve. Prešli sme si rôznymi etapami života. Bolo horšie aj lepšie. Nikdy som ju nepodviedol a nikdy ma to nenapadlo a to priznávam že mám častejšie chuť na sex než ona. Držím sa hesla: "Nikdy nerob inému to čo nechceš aby iný robil tebe". To či ma ona podviedla alebo nie to neviem s istotou povedať. Nikdy som nič také nezistil a dúfam že ani nezistím. Ale ja mam svedomie čisté!
@anonym_cdf83f bolo by to super, keby si nepisal anonymne
chvališ sa čistotou a čo z toho, ked neviem o koho ide
@anonym_cdf83f jedna baba, čo robila v bare a obsluhovala zakaznikov, vravela že, ak ju muž podvedie, leti z domu..ona sa vyspala s xy mužmi za noc
aj mi chviĺu trvalo, kym som vstrebala tuto informaciu
doteraz nechapem
ja som tiez taka naivna, že verim, že ludia hovoria pravdu - nehovoria
dvojity štandard no
ja sa snažim žit čestne, nejak mi je to na figu, ked dalšich 100 ludi okolo mňa tak nežije

@earlgrey vy dve pokope to ste ako take srnky
@princkrason