icon

Ako radikálne zmeniť život a nájsť nové šťastie?

24. mar 2024

Čaute babulky,

idem sa vam tu asi trocha vyžalovať, možno si popytať dake rady, mozno len vypisať sa. Mam take divne obdobie v zivote, mam pocit, ze nikto ma nema rad, nemam realne kamosky, len spoluziacky na skole, som single, posledne mesiace po vysadeni HAK doslo akne, nieco som nabrala, sebavedomie mi dal dole aj chlap, ktory mi povedal, ze nie som pekna, len sa na peknu hram... a proste velakrat sa doma utapam, ze mi je nahovno a musim to zmenit. Tolkokrat mi niekto aj povie, ze ked sa rozhodol, tak zmenil zivot od zakladov, ze pomaly aj telefonne cislo zmenil a zivot sa mu obratil, lenze ako nato? Napr. roky mam kamosa, s ktorym sa moc ani nevidame, naposledy sme sa videli asi 3/4 dozadu, on stretko neinicuje nikdy a ja sa tiež nestrkam do jeho programu, lebo vsak viete, ked on nechce, zena sa snaziť tiez nema...asi sa pytate, ze co sa teda ešte bavime, ale ja ho mam rada a asi cele roky po nom tuzim viac ako po kamosovi a on mi daval dlho zmiesane signaly...chcem to s nim nejako vyriesit, lenze ako? Mam si ho bloknut? Neodpisovat? Narovinu povedat, ze teda koniec? A to je len jedna vec...proste viacero veci mam, zmenu potrebujem, lenze ako sa nakopnut? Poradte prosím, zienky, či ste niekedy zmenili svoj zivot a čo vam pomohlo....

Strana
z2
autor
25. mar 2024

@juliacenc ano, ale mám pocit, že od septembra kedy som vysadila je už dlha doba, každopadne, prvé mesiace som nepocitovala ešte žiadne vykyvy, ale posledne 3 extrem...asi sa telo dáva nejako ešte dokopy, ach, keby sa to už dalo dokopy

Strana
z2