icon

Ako reagovali partneri po rozchode bez detí?

27. jan 2025

Ahojte,
ako reagoval Vas partner/ partnerka, ked ste sa s nim po dlhodobom vztahu rozisli. Nasledovali nejake vyhrazky, robenie priekov, alebo? Teraz myslim skor bezdetne vztahy, preto lebo tam kde su deti sa skor vedia dvaja dohodnut. Kamaratka sa chce rozist s priatelom, byvaju v spolocnej domacnosti. Ospravedlnujem sa za anonym, ale kamaratke som slubila, ze napisem.

petamich
27. jan 2025

My sme sa normalne dohodli, ze sa rozideme, ze to je najlepsie riesenie situacie, odstahovala som sa, potom aj do ineho mesta a v zasade nie sme v kontakte (v profesnom svete na seba obcas narazime a spravame sa ako dvaja v zasade cudzi ludia).

lindous
27. jan 2025

To je neskutočne individuálne a ona musí vedieť akej jej povahy a čo od neho asi čakať.... nedávno sa takto rozchádzala kamoška, všetko bolo úplne v pohode, kým vyriešili čo s bývaním, vychádzali spolu snáď ešte lepšie ako keď boli spolu, ja keď som toto zažívala v v minulosti, sprevádzali to nejaké tie citové vydieračky a výčitky, ale nič dramatické a nakoniec všetko fajn, no nepochybujem, že sa nájdu aj ženy, ktoré zažili urážky, nadávky, či dokonca fyzické útoky...

monillia
27. jan 2025

Načo je "kamarátke " pribeh ako sa Zuzka rozišla potichu a v pohode s Jožkom,keď ona a jej partner sú úplne iný prípad. Možno si vydychne, lebo to tiež tak cíti, možno začne s ním "peklo " .To nik nevie dopredu predpovedat.

deti95060810
27. jan 2025

ja som zažila to peklo...

dadka1997
27. jan 2025

Každý si to vezme po svojom, no jednoducho, ak s niekym nechcem byť neklape to, tak ani vyhražky mu nepomôžu, veď predsa nie je jej majetok

sisska96
27. jan 2025

Vôbec nič zrušili sme si kontakt, ani som nevidela obidvoch odvtedy. Jeden sem tam začiatku písal na narodeniny, sviatky, ale už vôbec. Ani neviem či vôbec ešte žijú

michal_dr
27. jan 2025

@autorka

Pýtaš sa ako zareaguje partner... lenže všetci sme rozdielni, individuálni...
Na toto nie je rovnica, ani teória... Možnosti sú rôzne...

Môže to zobrať v pohode s rešpektom, môže ho to zobrať a pôjde si to hodiť pod vlak, môže sa naštvať a zmláti ju, ona si ho pozná najlepšie... je to jej manžel.

Už tu bola inak pred nedávnom téma, že manželka nadhodila "rozvod" dúfajúc, že sa manžel zľakne, bude v šoku vyplašený a bude ju prosiť, uvedomí si chyby a zmení sa...

A ups, povedal "OK", nečakala to a bola v hájiku zelenom (keďže sem písala, bola z toho mimo)...

Poviem len jedno... veľmi dobre si premyslieť slová, ktoré vyjdu z úst, slová sú niekedy horšie ako bodnutie mečom do srdca.

Vždy veľmi dobre zvážiť, či nie sú alternatívy iné, pretože "rozchod/rozvod je definitívum", "Stopka" vzťahu, a už cesty niet z toho späť...

Rozchod/rozvod treba akceptovať... vzťah neznamená vlastniť, mať, ale chcieť. Ak partner nechce... je to blbé, je to v riti, ale treba rešpektovať jeho rozhodnutie..

Láska, vzťah, city sa nanútiť nikomu nedajú... 😒

Ariana Grande - break up with your girlfriend, i'm bored (Official Video)

https://www.youtube.com/watch?v=LH4Y1ZUUx2g
barborachors
27. jan 2025

rozchod bol vacsinou vzajomny, predchadzalo mu odcudzenie sa a strata dovery, caste hadky, atď. Ja som sa vzdy rozisla skor, akonahle som pocitila, ze nie som uz pre neho priorita, ze voli svoje pohodlie, kamaratov, konicky a ze klame. Ze uz proste nechce so mnou byt, lebo sa objavila nova. Vzdy to tak bolo, je a bude. Ziadne sance som nikdy nedavala, proste utrum, bloking vsade, takze ziadne prenasledovanie sa nekonalo. A neskor sa len potvrdilo ze som dobre urobila.

taktotedanie
28. jan 2025

Mylna predstava ze kde su deti tam sa dohodnu
A ku kamaratke, na rovinu ze sa chce rozist, koho je byt? Ak jej tak expartner nech sa pobali dala by som mu a padaj, ak jeho nech si najskor najde kde zlozi hlavu a potom sa rozide
Zablokovat vsetky kontakty, nekontaktovat sa, nevyhladavat na soc sietach, je to uz cudzi neznamy clovek

ina2405
28. jan 2025

To je individuálne. Za mňa rozhodne nerozprávať pri rozchode o veciach, ktoré dotyčný zmeniť nedokáže a kde počuť kritiku by bolo neproduktívne a zbytočne bolestivé. Jednoducho nebodať slovami, ako tu bolo povedané. Rozísť sa čo najviac civilne a bez prehnaných emócii, ako dvaja zrelí ľudia. Väčšinou to ide. A potom žiadny kontakt ako "kamaráti", nejatriť rany.

sevrin
28. jan 2025

Bolo to veľmi ťažké ustáť, keďže po rozchode sa viacero vecí zmenilo, ale napriek sme si nerobili ani jeden z nás. Načo.

jania023
28. jan 2025

Ak su Obama stotozneny z rozchodom tak by to Malo byt ok ale ak jeden s tym beaujolais tak je moznost ze bez kriky to nepojde