Ako reagovať, keď ma chlap urazí?
Čo by ste povedali nato ak by Vám chlap do telefónu povedal čau škaredá? A nakoniec vy ste len precitlivená a urážate sa a nepoznáte srandu.
Ako dlho randis s týmto frajerom? Mne pripadá ako debilko
Čau Quadimodo🤷,ake pizicaj take vrat
Povedala by som mu "No nazdar maly pindur."
Povedala by som mu ze cau chudak chudobný seredny s malým pipikom.
@vanilkovazmrzka To strelil z nicoho nic.
Ak by mi to povedal kamarát/kolega/rodinný príslušník tak sa zasmejem a niečo vtipné odpoviem. Ale partner?? No koniec 🤮🤮 absolútne mi nepríde normálne také si rozprávať.
Úprimne ľutujem tie, ktorým taká komunikácia medzi partnermi príde normálna....
No veď by som zložila.
Veď omyl.
Ja som pekná...hih
neviem, ja svojho poznam a viem ze by to myslel zo srandy. my si zo seba casto robime srandu (ano aj taku pre 17 rocnych no a co.)
ja by som mu na to povedala mas co si chcel. mal si sa viac modlit za krajsiu, tvoja chyba.
alebo aky isiel taku nasiel....
alebo vrana k vrane sada, rovny rovneho si hlada.
alebo no vidis tak sme sa nasli dvaja rovnaki ako dobre....
neviem hocico a dalsich tisic veci.
rozmyslam ci sa uz niekomu podarilo ma urazit. asi ani nie.
Ja by som mu zas zaspievala preč niesi vedčší aspoň o pár cenťakú...ale my sa doberáme bežne a pozná môj zvrátený čierny humor ...moja rada neuražaj sa nad blbosťami život plynie tak rýchlo ...
Ja si viem urobiť srandu aj sama zo seba, ale fakt neviem čo by muselo môjmu mužovi behať hlavou aby ma takto nazval a prečo by to vlastne robil.
Asi máme humor na trošku vyššej úrovni bez urážok.
My podobne vtipkujeme s manželom ale už od začiatku. Nie ze bol prvé 3 roky slušná a potom mi povie do telefónu že čau škaredá ? Mna by to asi nahnevalo tiež 🙈 inak my si bezne povieme s manzelom cau min@džo 😂 ale to ja jemu a on mne a obaja sa na tom zasmejeme keďže vieme ako to ten druhý mysli. Ty si musí poznať partnera či je vtipkovaci typ 🤷♀️
Tvoje nízka sebaúcta z teba hovorí...ze sa uz obhajujes ze nie si sice modelka, ale ani skareda chuderka - davas tomu privela pozornosti a energie.
A ste spolu ako dlho?mne moj manzel tiez bezne ze si skareda(nie som🙂a viem ze to je v ramci jeho doberania si ma,po 18 rokoch a milion problemoch som tak nad vecou ze sa len zasmejem)a ja mu naspat : no ty tou krasou tiez netrpis 😃asi ste neboli naladeni na jednej vlne akurat, ale urcite by som sa neurazala,rovno povedala" teraz nie som nastavena na taketo zarty a toto ma zamrzelo,"
wtf... to odkial poznas taketo individum? Jak toto vobec moze dpc dostat sancu u nejakej? Ja fakt nicomu nechapem. Nalozit tomu a poslat kade lahsie.
Jedno je sranda ale… niekedy taka poznamka dokaze ublizit a sa stavim ze toto autorke v usiach bude rezonovat este velmi dlho.
My ked sa doma dotahujeme tak len poviem-nuz-mas co si zasluzis 😂 ci v dobrom alebo aj v zlom.

Keby som mu cele dni pilila usi, ze som skareda napriklad v novych vlasoch ani by som sa nedivila , keby mi tak povie 😅 inak by mi to nepovedal, lebo viem, ze sa mu pacim 😊