icon

Ako reagovať, keď manžel chce tetovanie od ženy - tatérky?

Včera o 16:34

Ako by ste reagovali keby váš manžel chce ísť na tetovanie ku žene?

Strana
z4
pralinka25
Včera o 19:29

jasna fake tema.
ale vtaka si chlapi davaju tetovat. videla som nejeden rozhovor s tatermi a ze teda maju takych

anonym_f77df4
Včera o 19:30

@anonym_autor a čo taký gynekológ? Alebo urologička?

rozculena
Včera o 19:48
@anonym_3b5e0e

@tundra haha 😂možno ale svokor je už po 60, tento pán ma tiež také názory ako 60+ roční ľudia

@anonym_3b5e0e 60+ podľa teba majú zastaralé názory? By si sa veľmi čudovala,aké ja mám názory.By som ti to aj do očí povedala,keby sme sa stretli,lenže toho by si sa ty bál/a

martinmmartin
Včera o 20:04
@tatiana288

@pr85 Dlhodobo ťa pozývame do tohto storočia, ale ty to zdatne odmietaš.

@tatiana288 No v niecom ma sidruh pravdu . Tetovanie uz fakt na chlapoch neznamena kriminal ale u zien je tam furt nenapadny podtext ze sex divoky a drsny ma rada urcite a nebude sa tolko "ondit" .... tohoto sa zeny zatial ohladom tetovania nezbavili

misinka20
Včera o 20:29
@pr85

@anonym_autor Tak ja som riešil to, že žena chcela tetovanie (to jedno, či od tatera alebo taterky). Ja som ju spolu so svokrou prehovoril, aby si to nedávala. Potetované ženy mám asociovane s ženami ľahších mravov. Potetovani muži sú poväčšine kriminálne živly a predpokladám, že nechceš, aby takto vnímali tvojho muža, tak mu to prosím vyhovor.

@pr85 Wau, tak som sa práve o sebe dozvedela, že keďže som si dala tetovanie cez 2 x operovanú ruku po ťažkej rozštiepenej zlomenine a veľmi nepeknej jazve som, žena ľahkých mravov... Hmmm... ešte, že mi to Ty odborník hovoríš... a že mám mať problém sa zamestnať 😂😂🙈🙈 Takže môj zlatý, som vyštudovaná právnička, pracujem na dosť vysokom poste a môj nadriadený je potretovaný od hlavy po päty. Tieto tvoje "zastaralé" subjektívne názory si prosím nechaj pre seba 🙏🙏🙏

anonym_3b5e0e
Včera o 20:45
@rozculena

@anonym_3b5e0e 60+ podľa teba majú zastaralé názory? By si sa veľmi čudovala,aké ja mám názory.By som ti to aj do očí povedala,keby sme sa stretli,lenže toho by si sa ty bál/a

@rozculena pani zlatá už podľa Vašeho Nicku musíte byt veľmi príjemná osôbka 🤗neviem kto vám v živote ublížil, ale musíte byt veľmi zatrpknutá. Vidíte a presne takto sa vy 60+ chováte, ja nemám ani starým drzým ľuďom povedať čo si o nich myslím. Takže kľudne kebyže vy mi niečo do oči poviete ja vám to 100 krát vrátim. Útstu ste kde nechali? Asi to vás v škole neučili že alebo doma? Pokiaľ viem nič som nepovedala veľa starších ľudí ma problém s tetovaním a stále to rieši, naopak mladšia generácia tej je jedno kto čo ma na tele. Ešte raz mi niekto povie, že my mladí nie sme vychovaní, tak vy sa láskavo spracte do kože a prestane sa vyhrážať ľudom.

anonym_8247c5
Včera o 20:51
@anonym_3b5e0e

@rozculena pani zlatá už podľa Vašeho Nicku musíte byt veľmi príjemná osôbka 🤗neviem kto vám v živote ublížil, ale musíte byt veľmi zatrpknutá. Vidíte a presne takto sa vy 60+ chováte, ja nemám ani starým drzým ľuďom povedať čo si o nich myslím. Takže kľudne kebyže vy mi niečo do oči poviete ja vám to 100 krát vrátim. Útstu ste kde nechali? Asi to vás v škole neučili že alebo doma? Pokiaľ viem nič som nepovedala veľa starších ľudí ma problém s tetovaním a stále to rieši, naopak mladšia generácia tej je jedno kto čo ma na tele. Ešte raz mi niekto povie, že my mladí nie sme vychovaní, tak vy sa láskavo spracte do kože a prestane sa vyhrážať ľudom.

@anonym_3b5e0e nerieš, je to zatrpknutá teta čo je tu pichnutá každý deň. Doma asi nikto o jej rady nestojí, tak sa realizuje aspoň tu, doprajme jej to ☺️

rozculena
Včera o 20:54
@anonym_3b5e0e

@anonym_3b5e0e

sticker
rozculena
Včera o 20:55
@anonym_8247c5

@anonym_3b5e0e nerieš, je to zatrpknutá teta čo je tu pichnutá každý deň. Doma asi nikto o jej rady nestojí, tak sa realizuje aspoň tu, doprajme jej to ☺️

@anonym_3b5e0e
@anonym_8247c5
hlavne,že vy dve anonymné krásavice tu pichnuté nie ste😀

anonym_3b5e0e
Včera o 21:03
@anonym_8247c5

@anonym_8247c5 ešte som si ju tu nevšimla, ale áno áno vidím, že táto tu nemá ani kus štipku slušnosti. Rodičia asi niekde urobili chybu, keď ju vychovali. 😂treba sa zasmiať, že sú aj také jedince medzi nami aj keď to je smutné😂ja len by som chcela vedieť či aj k svojim blízkym by takto sa chovala na internete je každý hrdina

anonym_c72355
Včera o 21:08

@anonym_autor nemal by chcieť vôbec tetovanie a už vôbec nie od cudzej ženskej ...

anonym_083a51
Dnes o 00:35
@luccys

@tatiana288 Mne pride, ze on si to az uziva, ako ho tu kazdy zotiera. Nuz, asi si tym nieco kompenzuje.

@luccys
Aj ja som kompenzoval ked mi urologicka vysetrovala prostatu, "uplne super" sparala sa mi v zadku

d_ivana
Dnes o 03:59

@anonym_autor Môj manžel, onoho času frajer, nemal problém s tým, že ma tatér-muž tetoval medzi prsiami. Takže ak by si chcel nechať spraviť tetovanie u ženy, tiež by som mu do toho nehovorila.

sara07
Dnes o 07:09
@anonym_585062

Zas len fejk téma na rozduchanie vášne. Autorka neprispela ani jediným komentárom

@anonym_585062 no ked si to tu prečitaš ani sa jej nedivim 😂, pochopenie našla len u pf85 😂😂😂

alenamihal
Dnes o 07:19

Ja chodim k chlapovi a nevidim nikto v tom problem...kto je lepsi ,idem tam

tatiana288
Dnes o 10:15
@martinmmartin

@tatiana288 No v niecom ma sidruh pravdu . Tetovanie uz fakt na chlapoch neznamena kriminal ale u zien je tam furt nenapadny podtext ze sex divoky a drsny ma rada urcite a nebude sa tolko "ondit" .... tohoto sa zeny zatial ohladom tetovania nezbavili

@martinmmartin Nechám teba a ostatných mužov žiť v tejto predstave. Predsa vám nezoberiem tú nádejnú radosť z hľadania tetovaní na ženskom tele 😀

martinmmartin
Dnes o 10:37
@tatiana288

@martinmmartin Nechám teba a ostatných mužov žiť v tejto predstave. Predsa vám nezoberiem tú nádejnú radosť z hľadania tetovaní na ženskom tele 😀

@tatiana288 Mne je jasne ze to tak nieje ale bohuzial tetovana zena aj v dnesnej dobe automaticky podvedome vyzaruje ze je drsn(ejsia) a automaticky to spusta sexualne temy v mozgu chlapov

Strana
z4