Ako reagovať, keď manžel požičia peniaze kolegyni?

9. jún 2025

Ahojte, ako by ste prosim reagovali, ked zistite, ze manzel pozical kolegyni par tisic, bez toho, aby Vam o tom vobec povedal? Dakujem za nazor

januska12323
9. jún 2025

Asi takto 😳

autor
9. jún 2025

@januska12323 som uplne v soku..on co neznasa klamstva, tajomstva...

mamina7070
9. jún 2025

nuz narusena dovera o takych veciach maju manzelia vediet navzajom
rovnaku sumu by som vzala zo spolocneho uctu a ulozila si ich separatne a teda by ma zaujimalomci ma nieco s kolegynou podpisane a kedy ma vratit

janinah
9. jún 2025

Ma o tom papier?len toto by ma zaujimalo...manzel uz takto pozical ja ale mensiu sumu tiez,mame oddelene ucty..neriesila by som to,zarobil to predsa on,predpokladam,ze to neboli vase posledne penize a financie pre chod rodiny su zabezpecene aj tak...

jaass
9. jún 2025

Presne, tiež mi napadlo, je to niekde napísané, koľko požičal? A čo povedal? Prečo ti to nepovedal?

autor
9. jún 2025

@janinah neviem nic..dnes som sa to dozvedela, ked som platila poistku z uctu. Isto nema nic podpisane..uz raz pozical kolegovi a nevratil mu celu sumu.

laurinka27
9. jún 2025

PAR TISIC? Asi by som mu zacala vysetrovat kognitivne funkcie.

mdse
9. jún 2025

Bola by som nahnevaná, u nás sme dohodnutí, že toto urobiť nemôžeme. Raz takto môj dôverčivý manžel vyrobil na zakázku vec za pár tisíc pre rodinu a bez zálohy, že mu to zaplatia neskôr, ani materiál neuhradili. Doteraz sme peniaze nevideli. Vtedy som sa hnevala a môj chlap sa tiež zobudil z tej naivity.

wilkova
9. jún 2025

Keby pozical drobne na bus domov z prace, o.k.
Ale par tisic??? Potajomky???
Pardon, ale to sa s konom zrazil?

gelifil
9. jún 2025

fuuuuuuuuuuu.....toto by som nerozdychala, teda sa priznal?

autor
9. jún 2025

@gelifil nie..este sme sa o tom nebavili..
Ani neviem ako zacat rozhovor 🙈

sasa1310
9. jún 2025

keď si sa s ním nebavila, ako vieš, že ich požičal zrovna kolegyni

autor
9. jún 2025

@sasa1310 vidim platbu z jeho uctu a jej meno..viem ze to je kolegyna

liv1
9. jún 2025

A nahodou ich neminul s tou kolegynou? 🙈

sasa1310
9. jún 2025

a ako vieš, že jej ich požičal? Čo keď jej niečo platil alebo vrátil peniaze

mdse
9. jún 2025

Však normálne, "Fero počuj, prečo odišla platba na meno tvojej kolegyne?" Ja by som nečušala ani sekundu. Ja hneď preverujem, keď odíde o niečo väčšia suma. Aj kvôli podvodom s kartami.

autor
9. jún 2025

@sasa1310 nema jej co platit..normalne jej poslal peniaze na ucet (prijemca je jej meno)

mamina7070
9. jún 2025

fuuu sak normalne by som si. snim sadla a ze vo vie povedat k tejto platbe alebo vyber rovnaku sumu z toho uctu a nekomentuj a cakaj co povie on

sasa1310
9. jún 2025

a prečo sa ho neopýtaš a radšej tu budeš reagovať cudzím ľuďom na komentáre. Mne sa tuším rozum zastavuje. Do postele s ním lezieš, ale opýtať sa ho základnú vec, to sa hanbíš

autor
9. jún 2025

@mamina7070 ano spytam sa ked pride...robi este vonku, nechcela som to riesit pred detmi.

pralinka25
9. jún 2025

zacat? uplne normalne. platila som poistku a videla som toto. ako mi to vysvetlis? a ako mi vysvetlis ze si mi o tom ani nepovedal lebo to ma zaujima este viac. a este doplnujuca otazka : ako si myslis ze ti budem teraz doverovat ked robis za mojim chrbtom nieco taketo.

zuzanita1609
9. jún 2025

Akože,"len pár" tisíc eur bez toho,aby to spomenú a vysvetlil dôvod? Asi takto by som reagovala 😤. O to viac by ma zaujímalo jeho vysvetlenie.
(Tiež máme spoločnú kasu,ale nedovolím si ja ,či on,aby sme aspoň neinformovali jeden druhého,čo máme v pláne kúpiť, zadovážiť,pojčat rodine, známym).

autor
9. jún 2025

@sasa1310 ja sa nehanbim...jasne ze to s nim vecer preberem..
Ja som chcela vediet iba nazor ostatnych manzeliek ako by reagovalu

pralinka25
9. jún 2025

mna by viac ako tych par tisic nasralo ze mi o tom nepovedal a ani sme sa nedohodli. uplny podraz. to by ma vazne stvalo

sasa1310
9. jún 2025

akoby som reagovala? Nakoľko je to môj najbližší človek, v prvom rade by som dvihla telefon a opýtala sa na to a určite by som nezisťovala na webe, ako by reagovali druhí. Nechápem na čo čakaš

autor
9. jún 2025

@pralinka25 👍 ved prave toto

sasa1310
9. jún 2025

@pralinka25 ale však tu viazne komunikácia celkovo. On nepovedal, že požičal, ona nepovedala, že na to prišla

autor
9. jún 2025

@sasa1310 ved poviem ked pride...ja to nebudem riesit cez telegon.

natalka13
9. jún 2025

No sorry , ale to musi byt nejak menej rozmyslajuci zo spolocneho uctu natajnasa poslat kolegyni par tisic.🙈
Bud je hnup alebo to ma logicky dovod.

lienka.7
9. jún 2025

@autorka a to mate spoločný účet ci ako? A koľko je to "par tisic".
Ak to teda vidíš, tak sa normalne spýtaj, ze co/začo to je. Ci sa spolu nerozprávate?