Ako reagovať, keď manžel chce tetovanie od ženy - tatérky?
Ako by ste reagovali keby váš manžel chce ísť na tetovanie ku žene?
Toto sú aké otázky 🤣 ja by som chcela tetovanie a tetuje tu iba muž tak by som išla k nemu a môj muž by s tým problém nemal tak isto ako keď ma masíroval masér a vyšetril gynekológ, 🤣 asi toľko k tomu. Môj muž je fotograf a fotil xkrat aj nahé a polonahe ženy a predstav si prežila som to v pohode a sme spolu uz 10r
@pr85 Dlhodobo ťa pozývame do tohto storočia, ale ty to zdatne odmietaš.
@tatiana288 tento pán je všeobecne zaseknutý v inom tisícročí. Nechaj ho
@pr85 Škoda čímkoľvek argumentovať. Ži si svoj odsudzujúci a v istých sférech "zaostalý" život, pokojne si ho doma presadzuj, za pomoci svojej matky, aj na svojej žene, ak je s tým ona ok. Ale už ho prestaň pchať do každej témy.
@tatiana288 na to že má doma vraj malé dieťa nejako veľa času trávi na MK davanim absolútne mimo rád. Mal by pomáhať žene. A nie tu obťažovať tie cudzie
@tatiana288 toto je diskusné fórum a každý tu môže diskutovať. Nežijem za socializmus, že každý musí mať povinné rovnaký názor.
@pr85 každý nemusí mať povinné jeden názor ale tvoja žena môže mať len ten tvoj 😂
@pr85 lebo ste jej povedal, ako sa ma rozhodnut. Ty a svokrusa
@viestta on to nepochopí. Je tak hlboko v stredoveku že nerozumie tomu že je manipulátor a jeho žena nemá vlastný názor lebo ho mať nemôže. Len raz ukázala že chce niečo podľa žena a hentuto kriziak jej vysvetlil,že preňho bude ako pobehlica alebo kriminalnik. Nedošlo mu,že zjavne aj bežný človek si môže dať tetovanie.

@anonym_autor ja by som mu napr povedala že by sa mal zamyslieť nad tým s kým žije. A asi aby hľadal inde (nie človeka na tetovanie).