Ako reagovať, keď muž mení plány?
Ahojte, pisem s jednym fajn muzom. Ako clovek mi dost sadol aj charakterovo. Hovoril, ako by sa sa chcel hrozne rad so mnou stretnut, povedala som, ze nie som proti aleoc som to nerozvadzala. Ked som sa ja opytala, teda ci by nesiel von, tak mi povedal, ze sa mu trovhu zmenili plany, ze ide do prace za nevie ci bude stihat a ak by tak dalsi den. Ale ceni si to, ze sa chcem stretnut. No neviem, pride mi to podozrive. Ved keby bol taky nateseny zo mna, tak by moc nenamietal a nie, ze aj ten dalsi den nie je isty. Prosto nechcem stracat cas, ale ani neviem ako reagovat. Neodpisala som uz na to. Co si mam mysliet o tomto? Dajte prosim nejake rady. Dakujem 🙂
Pockaj na dalsi den 🤷♀️
Ber to tak ako to je, netreba hneď za tým vidieť viac, jednoducho to nechaj pár dní tak a nerieš to ani v hlave, normálne buďte v kontakte a skús sa s ním po krátkom čase dohodnúť na ďalšom stretnutí, ale určite nie hneď na druhý deň 😄, ak aj to nejakým spôsobom odmietne tak sa otvorene spýtaj kde je problém a uvidíš čo ďalej. Možno sa len zľakol, možno je za tým niečo iné, to ti nikto okrem neho nedokáže povedať 🙂
ja si pamatám keď kamoška začínala randiť s frajerom, normálne bola z toho na prášky lebo jej furt odriekal rande lebo raz to, raz ono - a ja s ňou, lebo samozrejme si mne vylievala srdce 😂 ale povedal jej jednu takú peknú vetu, a to že sa cíti ako hňup že ju už toľkokrát zrušil ( ale fakt možno aj 3-4x 😂😂)… ja jej na to, že keď sa tak cíti tak ti to určite nerobí naschvál, prestaň blbnúť, šak sa stretnete… a sa stretli - a už sú spolu takmer 20 rokov haha 😂😂
Čo si myslieť?
Jednoducho sa zmenili plány... nič za tym nehladaj 😉. Keby sa nechcel stretnúť, tak hlada vyhovorky permanentne...
Sam ako prvy vyvinul iniciatívu k stretnutiu, co je zaklad... Nechaj veci volne plynúť, netlač na pilu, nič neanalizuj, nič nerieš, klud pohoda... bude to fajn 😉
Kvoli dvom dnom by som z toho este nerobila zaver. Ak sa bude vyhovarat cca tyzden, tak to uz bude podozrive a asi súce na ghostnutie. 🤔
Ved mu normálne odpis, ze sa stretnete, ked to bude obom vyhovovať. Nebuď taka jesitna.
Tak nech navrhne termin on (v dohladnej dobe, teda max do tyzdna). A ked zrazu potom zrusi aj ten, mozes ho s pokojnym srdcom bloknut.
Lebo to uz hovori o vymyslani a mozno postrannych umysloch (ze si iba jeho ego-booster, ci zahanacka nudy a vidiet ta nepotrebuje).
Existuju aj ludia, co maju vztah pre vztah.
Aby tym prekryli fakt, ze su sami (ten pocit je im neprijemny, depresivny), alebo miluju byt zamilovani (miluju uzivat si prezivanie prijemnych pocitov z poznavania niekoho, ale ta osoba nie je ciel, len prostriedok).
Takze pre nich ten druhy vo vztahu nie je podstatny. Pre nich vztah nie je o tej druhej osobe (co bezne je podstata vztahu - na toto sa ziarli), ale o nich.
Ved ti napisal ze ide do prace, tak co riesis ?
ako dlho si pisete? z mojej skusenosti vsetci muzi a nebolo ich malo co sa tyka prveho rande sa chceli stretnut cim skor, zvacsa do tyzdna od prveho pisania sme sa stretli takze ak je to dlhsie ja osobne by som nestracala cas. Niektori sa vedeli stretmut na pol hodku pocas obedovej pauzy len aby sme zistili, ci to ma dalej zmysel alebo nie. Nemusi si pre teba vyhradit cely den ani pol dna. Este dodam vsetky ponuky na stretnutie ako prve prisli od muzov.
Mozno to sudruh nedomyslel a o dost sa prikraslil pri tom pisani a online vizitke a teraz zistil ze musi s kozou na trh
Jezis neurazaj sa, bude dalsi den
Toto je na hlavu. Ja som stastna ze nie som chlap a nemusim randit v tejto dobe. Aby sa jeden bal aj prdnut lebo to bude hned podozrive a krasavica bude vsetko rozoberat hned na konikovi. Ty radsej zostan sama
@really8 👍😅
Netreba za každou vetou konšpirovať. Mal kvôli tebe neísť do práce?
Uz ho nikde nevolaj a pockaj ako sa to vyvinie, ci ti napise, ze sa mozete stretnut, inak s nim pis ako do teraz, len s vynimkou stretnutia.
Môj otec čakal na moju mamu celý týždeň, dohodli si rande, ona neprisla, on čakal celý týždeň na určenom mieste, ona prišla až v piatok. Staré časy, keď ľudia ešte mali trpezlivosť.
@really8 preco na mna utocis? Ja nemam dobre skusesnoti s ludmi a je podla mna normalne, ze sa obavam. Povedal, ze ide pomost na stavbu, neozval sa uz, po menej piseme od vcera ako som to spomenula. Nechcem si toho robit hlavu, ale vyzera to vseliak, len nie dobre. Aj som mu svoj postoj povedala
Koľko sa to neozval?
@gribka1 od vcerajska
Tak ak by sa neozval ani dnes a zajtra, tak na neho kašli. Ozvať sa dá aj z postele pred spánkom.
Vsak ty si mu uz neodpisala a on je zly ze sa neozval? Sorry not sorry.
@autorka Ty si mu už neodpísala?
@grof_monte_christo v uvodnom pise ze mu neodpisala, potom je vadi ze sa zo stavby neozval, nakoniec si pisu menej a ona mu svoj postoj povedala (znie to ako ze dostal pucung) tak sa v tom ani diva svina nevyzna
@really8 Ano, dostal pucung, lebo autorka má zle skúsenosti s mužmi.
Odpisala som mu rano a on uz na to neodpovedal
Ak sa teda chce stretnut, tak ked bude mat volnejsie a chcel zajtra ale neozval sa. Ano, povedala som mu ako som to mala predtym a ze vodenie za nos nehladam.
Asi si ho zaskočila
Jednoducho nechce mať na krku nevyrovnanú osobu, trucovitú, ktorá si myslí, že by jej muž mal HNEĎ padnúť k nohám 😀
uz sa to vyriesilo. ma dalsiu v merku

jemine, tak že keď sa nemôže stretnúť dnes tak nechcem strácať čas? strácať čas na čo??