icon

Ako reagovať, keď muž mení plány?

18. jan 2025

Ahojte, pisem s jednym fajn muzom. Ako clovek mi dost sadol aj charakterovo. Hovoril, ako by sa sa chcel hrozne rad so mnou stretnut, povedala som, ze nie som proti aleoc som to nerozvadzala. Ked som sa ja opytala, teda ci by nesiel von, tak mi povedal, ze sa mu trovhu zmenili plany, ze ide do prace za nevie ci bude stihat a ak by tak dalsi den. Ale ceni si to, ze sa chcem stretnut. No neviem, pride mi to podozrive. Ved keby bol taky nateseny zo mna, tak by moc nenamietal a nie, ze aj ten dalsi den nie je isty. Prosto nechcem stracat cas, ale ani neviem ako reagovat. Neodpisala som uz na to. Co si mam mysliet o tomto? Dajte prosim nejake rady. Dakujem 🙂

Strana
z2
earlgrey
23. jan 2025

@autor
Veď to je v pohode, každý má v zálohe viac ľudí...ty si mu možno prišla ješitná, urážlivá...akože ešte si sa s tým mužom nestretla a už mu niečo vyčítaš 🤣 tiež sa skľudni, lebo ostaneš večne sama...

zooeynka
23. jan 2025

Podla mna tvoj pocit bol spravny. Ak muz chce, urobi vsetko aby ta videl....ak nechce tak hlada vyhovorky.

autor
23. jan 2025

@earlgrey co som mu akoze vycitala? Ze som sa ho teda spytala na to co navrhol, vyhovoril sa a ghostol? Nehnevaj sa, vycitky inak vyzeraju a povedala by som, ze aj zaujem druheho. To, ze som mu povedala svoj nazor, nie je ziadna vycitka.

earlgrey
23. jan 2025

@autorka
Neviem ako si to podala, ale kebyže mne muž napíše niečo také a ešte som sa s ním ani nestretla, tak by som ho odignorovala. Veď si písala, že si mu napísala, aké máš skúsenosti atď. proste nie si vyrovnaná so svojou minulosťou, keby si bola, nevyhadzovala by si to nikomu na oči. To je môj názor.

elviku11
23. jan 2025

Ako vieš, že ma inú v merku? Napísal ti to?

autor
23. jan 2025

@earlgrey co to ma spolocne z mojou vyrovnanostou. Normalne povedat, ze nechcem pri sebe kurevnika a tahanie za nos. On to pravdepodobne tak chcelz takze super, smeti sa vysypali same.

autor
23. jan 2025

@elviku11 postol fotky, takze som to videla

earlgrey
23. jan 2025

@autorka
Tak si vybral inú, no svet sa teraz nezrúti 😉 treba to prijať...a ísť ďalej...načo to riešiť...

really8
23. jan 2025

Mne sa paci ako sa tvaris ze si strasne v pohode a nad vecou pritom uplne z teba citit ako neskutocne ta to stve. O tom ze si musela zalozit x diskusii ani nebudem zacinat.

sova7
24. jan 2025

Nič. Zablokovať a hľadať ďalej. Bud je ženatý alebo vás je viac. Zbytočná strata času

sova7
24. jan 2025

@really8 kvoly zoznamkovemu spisovateľovi a honibrkovi. Takého len zablokovať, nemá prehľad v hareme a keď mu na to príde žena zacas sa stiahne a potom namotava zas. Klasická zavyslost na sociálnej sieti a nuda doma čudujem sa že to vôbec ešte niekto berie vážne takýchto ......

martin96321
24. jan 2025

Preco mas pocit ze sa z Teba okamzite poserie? Nema si hned aj neplatene volno vziat aby neprisiel o ten zazrak?😂

Strana
z2