Ako reagovať, keď partner ignoruje vaše pocity?
7. sep 2026
Ahojte. ako by ste reagovali keby vám váš partner povie, že ho svojimi pocitmi obťažujete a čo on má s vašimi emóciami a problémami? Potom pokračoval, že si mám riešiť svoj život sama.. Podotýkam, stala sa len jedna jedna zlá vec za posledné obdobie, pri ktorej som potrebovala podporu. Mne sa odvtedy zhnusil, pretože som od neho potrebovala vypočuť, ani nie radu, ale len mať pocit, že je tu pre mňa a že mu na mne záleží.. Ani som nepotrebovala aby to vyriešil.. A samozrejme som navrhla rozchod ale celá som z toho v šoku, cítim sa zradená až..
Predošlá
Strana
z2
anonym_d43def
•
Včera o 16:44@anonym_autor
@anonym_d43def nebol to ten istý?😂
@anonym_autor možno áno🤣každopádne som sa cítila nevidená a nevypočutá,a to sa dlho nedá znášať...boli tam samozrejme aj iné dôvody prečo je už ex.
Predošlá
Strana
z2

Ex bol taký,žiadne hlbšie rozhovory,nezaujímalo ho čo prežívam a ani aký som mala deň...ak som sa aj snažila o niečo,tak furt to boli len moje výlevy a robil všetko pre to aby sa nemusel so mnou o tom baviť...a vlastne aj keď som chcela zdieľať niečo úsmevné alebo neutrálne,proste len môj deň tak mi povedal"skráť to!"...dnes viem,že som zabila roky života.
@anonym_d43def nebol to ten istý?😂