icon

Ako reagovať, keď priateľova sestra nemá zábrany?

13berry13
30. dec 2023

Ahojte
Chcela by som sa opýtať, ako by ste reagovali na to, keby sestra vášho snúbenca (onedlho manžela) pri viacdňových návštevách (sviatky a pod) chodila pred ním napríklad zo sprchy nahá ? Nestáva sa to nevyhnutne vždy len občas.
Príde mi to ozaj zvláštne a neviem, či som len precitlivelá alebo je to naozaj za nejakou Pomyselnou čiarou
Ďakujem na názory

Strana
z2
vilma7
30. dec 2023

Beha nahá aj pred tebou, alebo len pred bratom? Ak by predo mnou, takne vy to vadilo... A ak to jej bratovi nevadí, tak nechaj tak. Chodila zrejme aj keď s ešte s tebou nebol, tak prečo by to mala teraz meniť?

sense
30. dec 2023

Chodí tak u vás alebo u seba resp u nich doma? Aj u teba tak ju požiadaj slušne ze vy doma na to nie ste zvyknutí resp ty nie si zvyknutá. Ak je to u nich doma a môžeš ju o to požiadať tiež. Alebo tam nechodít. Predpokladám ze sa ne promenádu je nahá po obývačke.

janinah
30. dec 2023

Môj dom.moj hrad..Rázne by som jej povedala.ze ešte raz vylezie z kúpeľne nahá.tak je u nás naposledy.Ked tam budete mať dieťa tiež sa bude predvádzať? Nik na ňu nie je zvedavy...nie. toto je ďaleko za čiarou.

beataxxx
30. dec 2023

napr. my bývame v dome spolu so svagrovcami a švagriná sa na terase vždy opaľuje vyzlečená a nevadí jej, že ju vidia ini ľudia, oni odkedy ich poznám, chodievali celá veľká partia aj s deťmi na dovolenky do nudistickych rezortov v chorvatsku, raz som s nimi bola na takej pláži, mne to bolo osobne nepríjemne, ale je hodné rodín, kde to nikomu nevadi
Ja si neviem predstaviť, že by som pred mojim dospelým synom, alebo zaťom takto behala…..

13berry13
autor
30. dec 2023

@vanilkovazmrzka to zo sprchy bol len príklad … ďalším príkladom je že ešte stihne nahá najaké iné úkony v dome pred sprchovaním

h2
30. dec 2023

@janinah Možno je to tak, ako píše @majusqwa . Lebo vlastne to z úvodného príspevku nie je jasné. Ale keď tak nad tým premýšľam, tak skôr mi to sedí, že chodí holá z kupeľne u seba doma, nie u autorky.

h2
30. dec 2023

@13berry13 Autorka, je to takto u vás, alebo u nej?

13berry13
autor
30. dec 2023

@majusqwa že ona k nám 🙂

13berry13
autor
30. dec 2023

@h2 myslela som tým že ona k nám

h2
30. dec 2023

@13berry13 Doteraz to jasné nebolo. Vďaka za odpoveď, potom je to ešte čudnejšie.

madeincssr
30. dec 2023

@13berry13 podľa mňa to za nejaké väčšie rozbroje nestojí a na priateľovu sestru žiarliť nežiarliš, tak čo. Veď keď ju niekto iný ako brat a ty "vymákne", spamätá sa. Na druhej strane ti môže polichotiť, že sa u vás cíti dobre, bezpečne, ako doma. Je to tvoja dobrá vizitka, ber to ako pozitívum, pochvalu "praxou".

majusqwa
30. dec 2023

@h2 veď toto. ak by chodila autorka k priateľovej rodine, no budiš, slečna je tam doma. ale takto opačne... zaujímavé 🙈

n3la
30. dec 2023

Pre mňa tiež kedysi nenormálne, kým som sa nevydala do rodiny kde je to bežná vec :D svokra pred jej deťmi bežne vyjde nahá z kupelky, muž bratovi či sestre tiež vojde do kúpelne ak sa sprchujú a on odtiaľ niečo potrebuje, vôbec to neriešia berú to ako normálnu vec

13berry13
autor
30. dec 2023

@miadi a absolútne to neriešim z nejakého incestného hľadiska, skôr, či je to v pohode v rámci dákej slušnosti, keď ide zo sprchy nahá napríklad ešte do kuchyne zapnúť sušičku predtým ako sa oblečie … na návšteve

13berry13
autor
30. dec 2023

Ďakujem vám všetkým za názory. Vidím že je to cca 50 na 50. Incident s vybehnutím zo sprchy sa stal niekoľko krát preto som ho uviedla ako príklad. No diskusiu som založila preto že dnes sa stala situácia kedy nahá vyšla zo sprchy a šla zapnúť sušičku (dnes totiž odchádzala od nás a mala opraté veci) sušičku však nemáme v kúpeľni ale pri kuchyni no vtom nám zazvonil wolťak ktorý doručoval nákup k dverám čiže môj priateľ vybehol z izby ona tam úplne nahá takže sme museli kuriérovi povedať nech nechá nákup za dverami. V priebehu dňa som sa o tom bavila so snúbencom keďže mi to nedalo a hlavne viem že on sám bez trenírok ani len predomnou nevyjde z kúpeľne… povedal že síce áno je zvyknutý že občas vyšla zo sprchy len s uterákom cez prednú časť tela ale toto sa stalo prvýkrát a sám bol z toho v pomykove.
Mňa to len zaráža kvôli tomu že pri sprche je plná skrinka uterákov a na dverách tri župany … nič inceste ma nenapadlo to som absolútne nemyslela len proste som z toho mala bad vibes 🙂 ďakujem za zapojenie sa do diskusie

h2
30. dec 2023

@13berry13 Ja by som na tvojom mieste tomu kuriérovi otvorila dokorán. 😀

13berry13
autor
30. dec 2023

@h2 mala som sto chutí, ver mi… no bola som trochu v šoku 😅

13berry13
autor
30. dec 2023

@13berry13 ešte dodám že bývame v dvojizbaku, takže šanca, že vás nikto neuvidí je 0

kluska
30. dec 2023

@13berry13 tak bud sa sestra predvadza alebo tvoj klame

babulkomale
30. dec 2023

@h2 vidis sranda a ja zas na nudaplaz ani zaboha, ale zo sprchy chodim naha ked som sama alebo je doma len muz, napriklad pre nohavicky poskladane v kosi s cistym pradlom alebo susiace sa na radiatore ( nedavam ich do susicky lebo maju silikonove lemy).
Pred pubertakom uz naha nechodim, aj sa zamknem v kupelni ked sa sprsim.

babulkomale
30. dec 2023

@13berry13 je cudne, co pises, ze on pred tebou nevyjde nahy z kupelne a ona ano...moj muz chodi bezne nahy zo sprchy po dome, lebo sa "dosusa" 😃 on sa nemoze hned obliect a v zupane mu je teplo, ten nosi len ked je chory a zohrieva sa.
Proste pochodi, nieco pohlada, oschne a potom sa oblecie.
Mame chalanov takze to nevadi. Pred dcerou by sa neproduciroval, nikto v ich rodine nechodi nahy a dokonca nenosia ani kratke nohavice a sukne. Jeho sestra by v zivote nepresla pred kymkolvek ani v spodnom pradle.

miadi
31. dec 2023

@13berry13 Tak Ja Neviem naco to vobec riesis na nete ked by stacilo nieco povedat priatelovi alebo rovno jej do oci. To sa tak bojis povedat svoj nazor tam kde treba ? Co si myslia druhy je predca jedno . Mne nebeha ziadna navsteva Naha po dome,

Strana
z2