icon

Ako reagovať, keď svokra prezradí vaše tehotenstvo?

5. jún 2024

Ako by ste reagovali keby poviete svokre že ste tehotná a ona to v momente roztrubi? Som len v prvom trimestri(8tt) a chcela som to ešte držať v tajnosti aspoň do 4 mesiaca, ale už to vie jej sestra čo som sa dozvedela od nej,strašne som sklamaná keď som ju prosila nech sk to nechá pre seba a ona to hneď prvému človeku povie:(( a tak isto v robote, povedala som vedúcej že som tehotna(aj to kvôli nočným) a za deň už to vedela celý firma:( neviem vi len ja to tak mám ale bojím sa aby bolo všetko v poriadku keďže je to ešte veľmi skoro a ešte som nebola ani na ultrazvuku(idem až za 2 týždne), a možno som sa chcela len vyrozprávať lebo som z toho sklamaná:(

Strana
z2
amelie2017
5. jún 2024

Ja zas nechapem, preco to ludia tak taja a preco su prirodzene potraty tak tabu. Bohuzial, stava sa. Nie je to nikoho vina, o to menej zeny. Aj ked tie zeny sa tak citia a asi preto nechcu, aby o tehotenstve niekto vedel.
Pre mna osobne bolo ovela lahsie, ze okolie vedelo, cim si prechadzam ako to, ze by som sa tvarila, ze sa nic nestalo, nic nedeje,.. a to som introvert..

maranta_leuconeura
6. jún 2024

@amelie2017 nie kazdy ma take blizke vztahy s rodinou, pripadne povazuje tieto temy za svoje sukromie ci intimnu zonu. Tak ako nehovorim svokre alebo kolegom kolkokrat som mala hnacku alebo aku silnu mam menstruaciu (tiez prirodzene veci inak, ktore clovek neovplyvni), tak nemam ani potrebu s nimi zdielat zaciatky tehotenstva ci pripadny potrat.

Strana
z2