Ako reagovať na ironickú poznámku rodičov partnera?
Mam priatela a nebol doma ked mal nieco vybavovat s rodicmi. Mama jeho nanho kricala a povedala mu ze : Monika by jeden den bez teba nezahynula. V hneve to hovorila a ironicky. Co by ste jej na to povedali ? Ja som ani nevedela ze priatel ma nieco vybavovat.
povedat priatelovi-nech ta do ich hadok nezatahuju ... a viac by som neriesila... priatel nech dospeje a najskor nech si porobi povinnosti a az potom nech ide za tebou
Lebo mala pocit, ze sa na nich vykaslal a uprednostnil Moniku. Klasicke Homolkovske.... Kto je vic, manzelka, nebo matka? 😅
Nič, nevyjadrovala by som sa ku tomu, vôbec by som si to nezobrala osobne alebo ako útok na moju osobu, priateľ mal niečo vybaviť a vykašľal sa na to, tak nech si to rieši on
Nič by som jej na to nepovedala. Alebo teda, že som o tom nevedela. Načo niečo viac?
jedným uchom dnu , druhým von
Jej netreba hovorit nic, je to medzi nou a jej synom, tak nech si to vyriesia. Ked ti ten tvoj nevie povedat, ze ma nieco dohodnute s mamou, je to jeho pruser, nie tvoj.
Jej netreba hovorit nic, je to medzi nou a jej synom, tak nech si to vyriesia. Ked ti ten tvoj nevie povedat, ze ma nieco dohodnute s mamou, je to jeho pruser, nie tvoj.
@anonym_38c0f2 ešte to nakoniec bude tak že chlapec sa na Moniku vyhovára mame pravidelne a o Tom Monika tiež nemá ani potuchy 😉
Lebo mala pocit, ze sa na nich vykaslal a uprednostnil Moniku. Klasicke Homolkovske.... Kto je vic, manzelka, nebo matka? 😅
@anonym_1d3cfa ja mam pocit ze jej prekazam. Minule tiez dala taku poznamku ze Peto musi chodit domov castejsie lebo mu bude treba robit na dome o chvilu. A povedala to ako keby ja som mu v tom branila. Pritom dom ide robit az o pol roka.
@anonym_autor Jeho matka ešte neprestrihla pupočnú šnúru.
@anonym_autor ver ze aj horsie veci sa vravia.
@anonym_autor Jeho matka ešte neprestrihla pupočnú šnúru.
@anonym_3a0d34 zial take su mnohe matky, upnute na synov.
Tohto som sa napočúvala... nikdy som to neriešila, nereagovala som na to a robila som si po svojom. Muž detto.
@anonym_autor vysvetleni to moze mat hned niekolko dovodov, bud sa na teba vyhovara, bud ma neprestrihnutu snuru,alebo sa to len tak povedalo v hadke.
Tak možno sa tvoj priateľ rodičom vyhovára na teba, že musí už íst lebo Monika....to ty vedieť nemusíš a preto môžu mať aj inú predstavu o vašom vzťahu ako to reálne je.
Iné by som za tým nevidela. Priateľ im nechce priamo niečo povedať....tak sa vykrúca na teba

Kolko mate rokov?