icon

Ozval sa ex a jeho ironická poznámka o váhe

7. sep 2026

Dobry den. Ozval sa mi ex uz skor ze ci nejdem len tak na kavu. Nemam s nim ziaden problem tak som sla. No a potom mi hovoril ze chcel by to somnou skusit znova ale ze mala by som zacat cvicit lebo nechce aby sme vyzerali ako raspuša a norbit. Mam 72 kg a on ma 55kg. Pride mi to ironicke ze sice mam nadvahu ale vyrchtly muz mi ide hovorit aby som cvicila.

anonym_d93e36
7. sep 2026

Zablokovať a na kávu si nájdi iného

domkakvet
7. sep 2026

@anonym_autor dovod rozchodu bol aky a co si mu na to povedala?

anonym_b8af8d
7. sep 2026

@anonym_autor A ty by si si vedela predstavit, ze sa date dokopy?

anonym_9aeadf
7. sep 2026

mu povedz ze ok ale az on priberie na vahu chlapa a nie chlapca a predlzi si dazdovku aby si aspon daco ine citila ako kosti

minenkaa
7. sep 2026

Nerieš

anonym_92411e
7. sep 2026

Ty kks…. Mala si mu povedat, že ak ty máš začať cvičiť, on by sa mal začať vzdelávať. Lebo nepasujete…. IQ nepustí.

ivik4
7. sep 2026

A ty si mu povedala ze ma nabrat nech nevyzera ako pubertiacka ?

rozculena
7. sep 2026

@anonym_autor to je chuj

sticker
anonym_b85bb8
7. sep 2026

@anonym_autor Mala si mu povedat, ze Ty hladas niekoho pekneho a mudreho, takze nema sancu.

anonym_3d7d8a
7. sep 2026

@anonym_autor no ale ma pravdu, teraz vyzerate ako raspusa a norbit 🤣

merkelica
7. sep 2026

@anonym_autor ved cvic pre svoje zdravie a nanho sa vykasli 😃

2691
7. sep 2026

Prečo ste sa rozišli?

esther100
7. sep 2026

On má koľko cm keď váži len 55kg????

bjnr
7. sep 2026

On vám ponúka návrat do vzťahu, ale zároveň k nemu pripája podmienku, že sa máte fyzicky zmeniť. Tento návrh opätovného zblíženia s podmienkou má veľmi čitateľnú dynamiku. Nejde v ňom o cvičenie ani o vašu hmotnosť, ale o prenášanie vlastnej neistoty na druhého a testovanie hraníc. Keď muž s výraznou podváhou podmieni návrat tým, že vy musíte zmeniť svoje telo, aby ste „nevypadali ako raspuša a norbit“, robí dve veci súčasne: odvádza pozornosť od vlastného problému s vlastnou postavou a zároveň si dopredu stavia podmienku, vďaka ktorej má nad vzťahom kontrolu. Vyhnite sa pasci, do ktorej vás táto ironická situácia láka, nespadnite do obhajoby svojej váhy, porovnávania čísel ani do vysvetľovania, že 72 kg nie je žiadna katastrofa. Hneď ako začnete argumentovať faktami, pristúpili ste na jeho hru, v ktorej je vaše telo predmetom vyjednávania. Podstatné je uvedomiť si, že ak niekto otvára dvere k vzťahu podmienkovým kritizovaním vášho zovňajšku, neponúka vám návrat k partnerstvu, ale pozvánku do vzťahu, kde budete neustále plniť zadania, aby ste boli „dostatočná“. Nereagujte na obsah (váhu), ale na formu (podmienku). Ak s ním ešte budete hovoriť, nesústreďte sa na cvičenie. Zrozumiteľne a bez hnevu pomenujte princíp Sledujte vlastné pocity, nie jeho motiváciu„Ak je tvoja ochota byť so mnou podmienená tým, ako vyzerám, tak ten vzťah nemá základ, na ktorom by som chcela stavat“. Sledujte vlastné pocity, nie jeho motiváciu. Možno vás viac než jeho váha dráždi samotná nespravodlivosť celej situácie. On vás pozýva späť, ale zároveň vám hovorí, čo by ste na sebe mali opraviť. To je pomerne dôležitá informácia o tom, ako by mohol vyzerať vzťah, keby ste sa k nemu vrátili. Čo presne vo vás spôsobuje, že nad návratom k človeku, ktorý si vás stanovuje ako podmienečný projekt na prerábku, s prižmúrením oka vôbec uvažujete? Ak chcete cvičiť, robte to kvôli svojmu zdraviu, kondícii alebo preto, že sa chcete vo svojom tele cítiť lepšie, nie ako vstupenku k mužovi, ktorý vás chce späť.

anonym_932c14
7. sep 2026

😂😂😂 podarilo sa ti udrzat vaznu tvar? Lebo ja by som to nedala...

anonym_1d7bd8
7. sep 2026

Vybuchla by som .... od smiechu 🤣🤣🤣🤣

anonym_e34954
7. sep 2026

A aka je tvoja otázka? Chces aby on pribral? Chces schudnut? Chces s nim znova chodiť? Chces aby sme ti pritakali, ze je debil? Ano, je

muzula
7. sep 2026

@bjnr, ty si živý človek, alebo nejaký AI bot?

ivicatolic
7. sep 2026

@anonym_autor oblej ho s tou kávou a zdvihni do výšky 🤣😭🤣👁️👁️👁️

laurika999
7. sep 2026

@anonym_autor Ty si sa ho mala opýtať, ktorý statný chlap má váhu iba 55 kg.

anonym_d74ef0
7. sep 2026

Mala si mu povedať,že dvakrát do toho istého hovna nestupíš

2691
7. sep 2026

@anonym_autor dúfam, že máš rozum a keď sa ozve, povedz mu, že keď si ho videla takého podvyživeného, skoro ti prešla chuť na ďalšiu kávu.
Veď ten magor by sa za teba hanbil a to by si chcela?
Nech si nájde inú obeť!
Nech

anonym_29eed7
7. sep 2026

@anonym_autor zas dalsia FAKE tema

anonym_b85bb8
Včera o 06:36
@bjnr

On vám ponúka návrat do vzťahu, ale zároveň k nemu pripája podmienku, že sa máte fyzicky zmeniť. Tento návrh opätovného zblíženia s podmienkou má veľmi čitateľnú dynamiku. Nejde v ňom o cvičenie ani o vašu hmotnosť, ale o prenášanie vlastnej neistoty na druhého a testovanie hraníc. Keď muž s výraznou podváhou podmieni návrat tým, že vy musíte zmeniť svoje telo, aby ste „nevypadali ako raspuša a norbit“, robí dve veci súčasne: odvádza pozornosť od vlastného problému s vlastnou postavou a zároveň si dopredu stavia podmienku, vďaka ktorej má nad vzťahom kontrolu. Vyhnite sa pasci, do ktorej vás táto ironická situácia láka, nespadnite do obhajoby svojej váhy, porovnávania čísel ani do vysvetľovania, že 72 kg nie je žiadna katastrofa. Hneď ako začnete argumentovať faktami, pristúpili ste na jeho hru, v ktorej je vaše telo predmetom vyjednávania. Podstatné je uvedomiť si, že ak niekto otvára dvere k vzťahu podmienkovým kritizovaním vášho zovňajšku, neponúka vám návrat k partnerstvu, ale pozvánku do vzťahu, kde budete neustále plniť zadania, aby ste boli „dostatočná“. Nereagujte na obsah (váhu), ale na formu (podmienku). Ak s ním ešte budete hovoriť, nesústreďte sa na cvičenie. Zrozumiteľne a bez hnevu pomenujte princíp Sledujte vlastné pocity, nie jeho motiváciu„Ak je tvoja ochota byť so mnou podmienená tým, ako vyzerám, tak ten vzťah nemá základ, na ktorom by som chcela stavat“. Sledujte vlastné pocity, nie jeho motiváciu. Možno vás viac než jeho váha dráždi samotná nespravodlivosť celej situácie. On vás pozýva späť, ale zároveň vám hovorí, čo by ste na sebe mali opraviť. To je pomerne dôležitá informácia o tom, ako by mohol vyzerať vzťah, keby ste sa k nemu vrátili. Čo presne vo vás spôsobuje, že nad návratom k človeku, ktorý si vás stanovuje ako podmienečný projekt na prerábku, s prižmúrením oka vôbec uvažujete? Ak chcete cvičiť, robte to kvôli svojmu zdraviu, kondícii alebo preto, že sa chcete vo svojom tele cítiť lepšie, nie ako vstupenku k mužovi, ktorý vás chce späť.

@bjnr Ty si davas odpovede generovat AI?

proste_zuza
Včera o 10:48

on ma 55? To ako vyzera preboha?

anonym_d64e11
Včera o 11:07

Žiadne šance... odchod

anonym_519d65
Včera o 11:10

Dávno mal byť bloknuty a ignorovany. Nemá do čoho pichnúť tak si spomenul a ešte ma drzosť hodnotiť ako vyzeráš. Kopni to tupelo do prdele konečne 🤷

anonym_8d0b67
Včera o 16:20

Ženy ja som mala frajera ktorý mal 160cm a 55kg. Taký pavucik 😂😂. Ale reci a ego mal ako najsilnejší a najväčší muž na svete. Môj muz má 2m a 100kg a ja sa smejem sama na sebe že ako som s takým sparatkom mohla chodiť 😂.

pasomnica
Včera o 17:35

Ktorý normálny chlap váži 55kg? 😃