icon

Ako reagovať na kritiku partnera ohľadom spodného prádla?

22. aug 2026

Ahojte.. mam celkom taku citlivu otazku.. stalo sa vám niekedy, že by sa vám priateľ staral do výberu spodného prádla? Pretože ja si kupujem aj zo zdravotného hľadiska bavlnene prádlo a mám jeden strih a typ z intimissimi, ktorý mi sedí a nie je cez celý zadok ale sú to obyčajné bavlnené nohavičky do pól zadku.. Mám doma aj iné samozrejme ale nie je mi to pohodlné, a vydržim v nich max 1 deň a na druhý si dám hneď tento strih, pretože mi to vadí.. Nie su to ani tangá ani brazilky a priateľ ma podpichol, že nosím prádlo ako stará žena.. Mám doma aj erotické prádlo ale to si dávam na večer, ale jednoducho cez deň sa chcem cítiť pohodlne.. Ako by ste reagovali? Hovorila som to blízkej kamoške a ona nosí len brazilky ale jej to nevadí.. Čo som mala ex priateľa tomu to bolo totálne jedno.. A potom nasledovali komentáre ako on nepozná mladú babu, ktorá by nosila takéto bombardáky a podobne..

Strana
z2
anonym_a035a6
23. aug 2026

@anonym_autor ano,najlepsie su bombardaky kvietkovane a bezove,mali naj odozvu🙂

blackcat8885
Včera o 02:53

Ja nosím iba klasické bavlnené nohavičky a to neznamená že musia byť ako pre babku. Mam aj sexi áno napr na večer. Môj muž tp nikdy neriešil. Pre mňa je základ pohodlie celý deň v robote a zdravie. Sexi tanga a pod som nosila keď som mala 18r a teda mala som samé zápaly atď a nebolo to az také sexi keď mi všetko trčalo 🤣
Neviem čo chlapi riešia takéto hlúposti nech si to skúsia oni

anonym_21237a
Včera o 05:34

@anonym_autor Môj zadok, moje pravidlá. Keď sa mu nepáčia moje nohavičky, nech si nájde takú, čo behá "na ostro" alebo sa nanajvýš obmotáva šnúrkami od topánok. Pevne verím, že on behá v slipoch à la Borat a je mu to pohodlné...

bielasovicka
Včera o 05:44

Bóže to sú problémy. Čo natom záleží aké máš gatky, hlavné je, aký máš zadok. Keď je pekný, tak je pekný aj v obyčajných gatkach, nepotrebuješ nato žiadne sexi tangá alebo podobné . 😉
@anonym_autor

anonym_f93bb9
Včera o 05:47

O moje spodne pradlo sa zaujimali zvacsa hlavne ti chlapi, ktorym slo primarne o sex. A ktori by ma urcite odkopli, ak by som 5 kilo pribrala alebo bola dlhsie chora a sex by nebol na programe. Normalnemu muzovi je to jedno.

simca06022011
Včera o 05:53

@anonym_autor nerieeees :DDD on nech si boratky natahuje na seba ak sa mu to paci... :D Ak nehroti situacie a neriesi to casto, s umevom by som tieto kometnare odignorovala. Ak to riesi, tak mu povedala jasne a strucne, ze si nosit budem to v com mi je pohodlne. On nosi tanga? Nie? no tak to aby zacal.

basullinka
Včera o 06:16

No, ja by som mu odporučila nech sa stará o svoje trenky s hnedým škrkátkom...

Strana
z2