icon

Ako reagovať na kuriózne momenty s manželmi?

4. aug 2025

hojte zeny.
Situacia: sla som zohriat obed - masove rolky ala spanielske vtacky. V tu chvilu deti nieco chceli, tak som sa otocila k nim a kym som sa vratila spat k masu tak manzel vsetko maso poprekrajal ako ked krajate vajicko/paradajku na mesiaciky. Ja som mala v plane to prekrojit na kolieska. Kedze to boli plnene rolky, zavitky.... som odpadla ked som to videla. Jasne ze vdetko zvnutra vypadlo. Mam hotelku a toto ma az psychicky zabolelo. 😁🙈
No ako vzdy, manzek vsetko stale zlahci a smeje sa mi, ze ja prehanam. Ze nie je podstatne ako je maso nakrajate. Okej, ved sa zjedlo aj taketo. No mna aj po 15tich rokoch co sme spolu prekvapi, aky je to ignorant voci estetike 😁🫣. A nielen voci tomu. Tema na odlahcenie, zasmiate sa.
Ako by ste reagovali? Bolo by vam to suma fuk ci tiez by ste neboli nadsene? Ake super napady mavaju vasi manzelia? Zasmejme sa spolu.

Strana
z3
januska12323
4. aug 2025

Bolo by mi to jedno. Zohrialo sa lepšie? Zohrialo. Chutilo to horšie? Nie.

stellarstar
4. aug 2025

@anonym_autor autorka toto teraz fakt? Naozaj? 🙄🤦‍♀️ ja by som nijak nereagovala lebo naozaj jedno ako je to mäso nakrájané

anonym_16b230
4. aug 2025

ze mas prilis vela volneho casu sa tym vobec zaoberat v hlave a este 2x o tom pisat na modry konik

autor
4. aug 2025

To fakt zeny? Neriesite ako jedlo vyzera na tanieri? Sa to kompletne cele vysypalo. Cize cela moja snaha ako som to maso plnila vysla nazmar. V restauracii by sa vam take jedlo pozdavalo? 😄 dobre vediet. Ako je kazdemu vsetko jedno.

autor
4. aug 2025

Inak nadpis bol. Ach ti muzi ;)

janka_266
4. aug 2025

ocenila by som, že to odtiaľ vybral a nenechal ešte 10 min pípať :D:Ddoma mi je to v podstate jedno, aj tak to dieťaťu musím pokrájať na kúsky :D

patka06
4. aug 2025

Poďakovala by som manželovi, že sa postaral, pripravil jedlo.
Bolo by mi úplne jedno ako to nakrájal, urobil to po svojom.
Očividne nemá hotelovku, ani od teba nedostal inštrukcie.

tiezjedna
4. aug 2025

Ja by som to tiež riešila, ja jem aj očami, ak si rozumieme, takže u nás nikdy nenájdeš jedlo len tak hodené na tanieri😉 Môj muž našťastie kuchyňu oblúkom obchádza, ale zato vie perliť v iných oblastiach 🙂) Keď mi niečo napadne, napíšem😉

anonym_3511ff
4. aug 2025
@anonym_autor

To fakt zeny? Neriesite ako jedlo vyzera na tanieri? Sa to kompletne cele vysypalo. Cize cela moja snaha ako som to maso plnila vysla nazmar. V restauracii by sa vam take jedlo pozdavalo? 😄 dobre vediet. Ako je kazdemu vsetko jedno.

@anonym_autor ale riešim ako to vyzerá na tanieri. Keď jedlo nakladam ja. Keď ho nakladá muž a najmä keď ho aj navarí, je mi to totálne fuk. A zakladať témy? To fakt?

autor
4. aug 2025
@anonym_3511ff

@anonym_autor ale riešim ako to vyzerá na tanieri. Keď jedlo nakladam ja. Keď ho nakladá muž a najmä keď ho aj navarí, je mi to totálne fuk. A zakladať témy? To fakt?

@anonym_3511ff tak nereaguj a hotovo. Ved je to tema len na zasmiatie. 🙂

minenkaa
4. aug 2025

Ja vždy poviem ,a čo z toho aké to je na tanieri,von to stále ide ako ho.no ,teda doma by mi to bolo fakt jedno
To je ako keď mi raz niekto povedal,keď si zmiesam ryžu zo šťavou ,že fuj ako to môžeš jesť,ja zas nesiem suchu ryžu

michaelam2
4. aug 2025

@anonym_autor bola by som rada ze necakal na mna ale nakrajal a zohrial 😀 a ze to vyzera zle? To je uplne jedno, sme doma, chut sa nezmenila. V restauracii kde platim za cely servis samozrejme aj ocakavam ze to bude nejako vyzerat.

bluea
4. aug 2025

Uplne si viem predstavit ako by som sa musela snazit zdrzat komentara 😀 Chapem ta, moj muz niekedy robi teda podobne veci pri ktorych sa mi zastavuje rozum, ale uz som si zvykla a utesujem sa, ze ak nejde o zivot, nejde o nic 😀 Nijak to nekomentujem ani ho nebuzerujem, ale pomyslim si svoje teda zakazdym

sulavikova
4. aug 2025

@anonym_autor mamka ma stále na oslave kritizuje, že vajco na chlebíku je inak🤦🏻‍♀️, a to nemá hotelovku, len všetko pokazí jej estetikou

pralinka25
4. aug 2025

Jezisi zeny zas to neberte tak vazne niektore. Autorka pisala ze sa chce zabvit a vy hned takto.
Ja si takto na rychlo nespomeniem na nejaku prihodu ale teda tiez mam urcite jedla zafixova e na urcity sposob a rusi ma ked su inak.

januska12323
4. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_autor snáď ste to mali aj včera keď si dnes zohrievala, nie? Včera si mala esteticky a dnes nie.

anonym_2cfe66
4. aug 2025

Ako chapem, ze to malo byt myslene ako vtip...
Ale toto keby je moj jediny problem, tak radost zit 😁 My sa hadame furt, ja uz sa mu bojim aj hocico povedat, lebo vsetko je zle. Moje nazory, myslienky, napady. Tak radsej som ticho a necham si to pre seba 🙄

mirage
4. aug 2025

ja ta chapem, ako to myslis, ozvala by som sa, nie ze robim dramu, ale Misko plis, inak to krajaj.

maybe888
4. aug 2025

@anonym_autor ja ta chápem, úplne Ťa chápem, samozrejme že ťa to zamrzí, aj ked na tom svet nestoji a stalo sa mi nieco podobne, ked manzel z pekne naservirovanych chlebikov povyberal, co sa mu pacilo a potom to uz vobec nevyzeralo dobre na ponuknutie, cize sa viem do toho vzit

veselo_neveselo
4. aug 2025

@anonym_autor Ale ano, ja tiez obcas prevratim ocami 🙂

My sa zvykneme jeden druheho popytat, ako to ten druhy myslel, ked nieco zacal (s jedlom).
Napriklad, u nich doma sa salat krajal na tenke rezance, paprika na jemne pruzky, uhorka na male kocky. U nas doma boli vacsie kusy, viac ako grecky salat. Nuze, museli sme sa naucit si skontrolovat s tym druhym, aka verzia sa hodi do planov, a davame to s usmevom 🙂

Nie, ze by sa to inak nezjedlo, ale ked mas predstavu a niekto ti to rozpipla... takze ja ta autorka uplne, ale ze uplne chapem 🤣

bielasovicka
4. aug 2025

@anonym_autor ja ta chápem. Tiež by ma to naštvalo. Ved to je jedlo, kde práve o to ide aby to zostalo v celku, a tak sa krajalo až na tanieri. No ale co ho zabiješ? 🤭

eviq
4. aug 2025

@anonym_autor ja som raz zbadala manžela, ako odchádza z bytu a v sáčku ma moje penové natáčky na vlasy. Sa ho pýtam, kam s tým ide a on, že: idem odložiť do pivnice tie valčeky, čo tu ostali po maľovaní.

cacianka
4. aug 2025

Keby ste videli ako krája chlieb ten môj, 🤦🤷, sirinou marinou. Na jednej strane 1cm a na druhej vyše 5cm, že sa to jesť nedá , lebo obložený ani do ust nevojde. Pidla ho ako keby motorovou pílou krajal. Aj chuť odpadne....

sova7
4. aug 2025

Normálny chlap. Nerieši kraviny ani estetiku. Ma čo jesť? Nezáleží na vyzazi. Ženy si niekedy strašne komplikujú zbytočne život. Buď rada že nemáš magora čo ukladá veci v skrini s pravitkom podľa farby a materialu a uteráky do komínkov a za milimetrove odchýlky ťa zbije.nAj taký sa nájdu

anonym_3511ff
4. aug 2025
@anonym_autor

@anonym_3511ff tak nereaguj a hotovo. Ved je to tema len na zasmiatie. 🙂

@anonym_autor tvoj uvodny príspevok tak rozhodne nevyznel, darmo sa snažíš. A toto je diskusné fórum, takže budem reagovat na čo uznam za vhodné.

benit
4. aug 2025

No dnes su tu problemy s muzmi. Jednej nakrajal maso az ju pri srdci pichlo, dalsi chudak si ulavil ze do riti- povedal. No takto precitlivele damy som uz davno nezazila.

katkasav
4. aug 2025

Mňa psychicky zabolelo slovné spojenie: "mäso je nakrajate". Verím - dúfam, že len preklep. 😎

lindous
4. aug 2025

Rýpla by som si do neho, dobre by som sa zasmiala na tom a zjedli by sme rozstrieľané vtáčky 😄 toto je situácia, ktorá sa podľa mňa ani nedá riešiť inak ako s ľahkosťou, lebo proste ľahká je… ale my celkovo takéto mini “nezhody” riešime s humorom, keďže obom sa nám občas podarí nejaká kravina alebo sa zle pochopíme v nejakej blbosti

mamutka
4. aug 2025

@anonym_autor asi by som mu povedala, že nabudúce nemusi tie vtáčiky tak mordovat 😅 tiež by mi vadilo, že to na tanieri vyzerá ako pre prasiatka.

luteam
4. aug 2025

@anonym_autor 😀 ja mam tiez niekedy taketo "zaseky" ze mi nieco proste vadi a muzovi to nedava zmysel napr krajanie zemiakov ked chceme piect "korytnacky" manzel kraja zemiaky pozdlzne ja priecne 😀 ale po case som uznala ze jeho sposob je lepsi 🙂

Strana
z3