Ako reagovať na manipulátora po jeho výbuchu?
Dobrý deň chcem sa spýtať čo robí ďalej manipulátor po výbuchu aj keď mu dáš hranicu nezrelemu mužovi. Čo vybuchol na mojich kamarátov a tak sa vyhrážal nech sa dáme liečiť a spomenul aj GDPR. A tak ďakujem za odpovede veľmi by mi to pomohlo aj ma pozdravil že ahoj Natália dneska
Nic. Asi mi treba oddychnut. Ja uz nic nechapeeeeem. Co? Kde? Kto? S kym? O com? Kedy? Pred? Ci po? 🤔😤🤣
@bystrozraky tu na koňovi je každý chlap manipulátor alebo narcista.🙄 podľa písomného prejavu autorky pochybujem,že vôbec vie,čo to znamená
@rozculena hehe, ďakujem za hodnotenie 🙂 Vyčarovala si úsmev na mojich perách a budem sa tváriť, že nepatrím do skupiny každého chlapa na konovi hehe. Alebo ťa trošku zmanipulujem 🙂 Ešte som sa nerozhodol 🙂
@natkasmejko Dýchaj zhlboka, zastav sa a skús mi trošku viac priblížiť situáciu. Môžeme ti napísať, ako reagovať na manipulátorov, ale záleží to aj od konkrétnych okolností… takže celé pekne poporiadku. 🙂
@bystrozraky takže po poriadku vedúci ten čo mne bol šéf ako vedúci tak najskôr bol pozorný a tak ďalej čo potom v dakych veciach klamal čo som mu dala hranicu že za to vybuchoval že písal že som klamárka ja a tak ďalej čo aj písal že nech sa dáme liečiť my ja moji dvaja kamaráti. Čo som mu dala za cele klamstvo aj za kontrolovanie aj tak hranicu čo tento vedúci si nedal povedať že sa s tým nevedel zmieriť.
@bystrozraky takže po poriadku vedúci ten čo mne bol šéf ako vedúci tak najskôr bol pozorný a tak ďalej čo potom v dakych veciach klamal čo som mu dala hranicu že za to vybuchoval že písal že som klamárka ja a tak ďalej čo aj písal že nech sa dáme liečiť my ja moji dvaja kamaráti. Čo som mu dala za cele klamstvo aj za kontrolovanie aj tak hranicu čo tento vedúci si nedal povedať že sa s tým nevedel zmieriť.
@natkasmejko Ok, stále je to troška kryptické... ale chápem, že nechceš veľa povedať. Takže ti to poviem takto: spravila si správne, že si ho konfrontovala, ale tá konfrontácia s takými ľuďmi musí byť vždy nepriama, lebo oni veľmi radi bojujú a odhalenia sa boja viac ako smrti. Takže ti dám jednoduchý príklad: on ti povie niečo manipulatívne alebo nepravdu. Ty na to odpovieš: prepáč, XY, ja viem, že si dobrý človek a určite si to tak nemyslel, ale to, čo si povedal, vyznelo tak, akoby si chcel, aby som sa cítila (pomenuj pocit, ktorý v tebe vyvolal). Ešte raz, ja viem, že si to tak nemyslel — a dáš úsmev... Toto spravíš párkrát a adresuješ to hneď, keď sa to deje, a najlepšie, ak to robí pred inými ľuďmi — vtedy to funguje najsilnejšie. Teraz si už v inej situácii, kde bez podrobností je ťažko radiť 🙂 Good luck.
@natkasmejko Ok, stále je to troška kryptické... ale chápem, že nechceš veľa povedať. Takže ti to poviem takto: spravila si správne, že si ho konfrontovala, ale tá konfrontácia s takými ľuďmi musí byť vždy nepriama, lebo oni veľmi radi bojujú a odhalenia sa boja viac ako smrti. Takže ti dám jednoduchý príklad: on ti povie niečo manipulatívne alebo nepravdu. Ty na to odpovieš: prepáč, XY, ja viem, že si dobrý človek a určite si to tak nemyslel, ale to, čo si povedal, vyznelo tak, akoby si chcel, aby som sa cítila (pomenuj pocit, ktorý v tebe vyvolal). Ešte raz, ja viem, že si to tak nemyslel — a dáš úsmev... Toto spravíš párkrát a adresuješ to hneď, keď sa to deje, a najlepšie, ak to robí pred inými ľuďmi — vtedy to funguje najsilnejšie. Teraz si už v inej situácii, kde bez podrobností je ťažko radiť 🙂 Good luck.
@bystrozraky takže čo mám spraviť keby chcel skúšať ipečko z odtiaľ mi poradili nech ignorujem
@anonym_f5b481 máš pravdu nemyslím na neho ale aj vy ste zažili takýchto ľudí ?
@natkasmejko nie,my všetci sme už dospelí a pubetálne prejavy už dávno neriešime
Hlavne nezabudnut vecer lieky zobrat
@rozculena hehe, ďakujem za hodnotenie 🙂 Vyčarovala si úsmev na mojich perách a budem sa tváriť, že nepatrím do skupiny každého chlapa na konovi hehe. Alebo ťa trošku zmanipulujem 🙂 Ešte som sa nerozhodol 🙂
@bystrozraky nemyslela som užívateľov,ale chlapov,o ktorých ženy píšu...
@anonym_f5b481 som mu dala hranicu za klamstvá čo mi klamal čo som to zistila od iných ako klame a tak čo keď som mu dala hranicu tak začal vybuchovať a tak čo vravel že nikoho nezaujímam a tak čo som nevedela čo ďalej
@anonym_f5b481
@natkasmejko joj, chcela by som pomôcť, ale buď píšeš v emociach alebo sa veľmi ťažko vyjadruješ.
Super, že si si chcela dať hranicu. - To nie je na niekoho vyletieť a povedať, že je klamár. - To je riešiť seba. Povedať, že toto nebudes ďalej počúvať. A potom fyzicky odísť. - Pokial sa to bude opakovať, ty to znova povieš a urobíš, až dokym s tým dotyčná osoba neprestane.
@bystrozraky takže čo mám spraviť keby chcel skúšať ipečko z odtiaľ mi poradili nech ignorujem
@natkasmejko áno, ignoruj, to je najväčšia rana pre manipulátora, no najťažšia vec zároveň pre teba - prijat fakt, že to nebudes riešiť, že ho nezmeníš. Odísť, neodpovedať, nenechať sa vtiahnuť do “hry” môžeš len ty, ignorovaním a tým, že budeš žiť svoj život bez jeho reči, ktoré sa ta nesmú dotknúť. Nesmieš im veriť a nedávať im žiadnu váhu.
@natkasmejko A tak by si mala ho ignorovať. A tak nestarať sa o neho. A tak pekne ťa pozdravil. A tak by si mala ho odzdraviť. A tak sa už viac nezaujímať o neho. A tak lebo asi je ten manipulátor. A tak my mu do hlavy nevidíme, že čo teraz urobí. A tak.

@natkasmejko Dýchaj zhlboka, zastav sa a skús mi trošku viac priblížiť situáciu. Môžeme ti napísať, ako reagovať na manipulátorov, ale záleží to aj od konkrétnych okolností… takže celé pekne poporiadku. 🙂
@bystrozraky tu na koňovi je každý chlap manipulátor alebo narcista.🙄 podľa písomného prejavu autorky pochybujem,že vôbec vie,čo to znamená