Ako reagovať na manipulátora po jeho výbuchu?
Dobrý deň chcem sa spýtať čo robí ďalej manipulátor po výbuchu aj keď mu dáš hranicu nezrelemu mužovi. Čo vybuchol na mojich kamarátov a tak sa vyhrážal nech sa dáme liečiť a spomenul aj GDPR. A tak ďakujem za odpovede veľmi by mi to pomohlo aj ma pozdravil že ahoj Natália dneska
Ja tu len počkám, ci niekto pochopil otázku...😵💫
Heh??? Asi uz dost internetov na dnes😏
@anonym_134e82 ďakujem, myslela som, ze som vadna len ja...
@anonym_f5b481 aha chcela by som vedieť že čo ďalej robí aby som sa vedela na neho pripraviť ten manipulátor bol môj vedúci čo som robila v McDonalds
@anonym_f5b481 aha chcela by som vedieť že čo ďalej robí aby som sa vedela na neho pripraviť ten manipulátor bol môj vedúci čo som robila v McDonalds
@natkasmejko no pravdepodobne tie burgre a smazit hranolky. A ty sa pohni vpred a prestaň nad ním rozmýšľať
Tato ma kvalitny matros😄🤣
@anonym_f5b481 som mu dala hranicu za klamstvá čo mi klamal čo som to zistila od iných ako klame a tak čo keď som mu dala hranicu tak začal vybuchovať a tak čo vravel že nikoho nezaujímam a tak čo som nevedela čo ďalej
@anonym_f5b481
@natkasmejko no pravdepodobne tie burgre a smazit hranolky. A ty sa pohni vpred a prestaň nad ním rozmýšľať
@anonym_f5b481 máš pravdu nemyslím na neho ale aj vy ste zažili takýchto ľudí ?
@anonym_f5b481 som mu dala hranicu za klamstvá čo mi klamal čo som to zistila od iných ako klame a tak čo keď som mu dala hranicu tak začal vybuchovať a tak čo vravel že nikoho nezaujímam a tak čo som nevedela čo ďalej
@anonym_f5b481
@natkasmejko nič, ved ti povedal, ze ho nezaujumas. Pozdravil sa ti a tým to hasne. Ukončené.
@natkasmejko klamarov? Každý ich stretne. Niesi v nejakej unikátnej situacii. Zbavila si sa ho, gratulujem k rozhodnutiu a teraz ho pusti z hlavy.
@natkasmejko nič, ved ti povedal, ze ho nezaujumas. Pozdravil sa ti a tým to hasne. Ukončené.
@anonym_f5b481 aha a aj vy ste zažili takýto ľudí ?
@natkasmejko klamarov? Každý ich stretne. Niesi v nejakej unikátnej situacii. Zbavila si sa ho, gratulujem k rozhodnutiu a teraz ho pusti z hlavy.
@anonym_f5b481 áno zbavila len neviem o čo sa bude pokúšať ďalej
@anonym_f5b481 áno zbavila len neviem o čo sa bude pokúšať ďalej
@natkasmejko prečo máš pocit, ze by sa mal o niečo pokúšať? Ty si z tých, co zablokuju frajera a naseru sa ak ich nekontaktuje z nového čísla, ze? 🤣
@natkasmejko prečo máš pocit, ze by sa mal o niečo pokúšať? Ty si z tých, co zablokuju frajera a naseru sa ak ich nekontaktuje z nového čísla, ze? 🤣
@anonym_f5b481 áno aj som ho blokla len ten písal cez môjho kamaráta
@anonym_f5b481 aha a aj vy ste zažili takýto ľudí ?
@natkasmejko pockaj, nebol to tvoj sef ?
co ty s nim mas co mat kamaratksy vztah ?
podla toho, co pises, zu to sef nie je - tak co si xxx, ze toto stale riesis ?
Čo s ním chceš riešiť? Pošli ho odkiaľ prišiel.
@natkasmejko pockaj, nebol to tvoj sef ?
co ty s nim mas co mat kamaratksy vztah ?
podla toho, co pises, zu to sef nie je - tak co si xxx, ze toto stale riesis ?
@nyusika áno je šéf teda bol môj šéf len sme boli aj kamaráti
Čo s ním chceš riešiť? Pošli ho odkiaľ prišiel.
@januska12323 aj som ho už poslala len som ešte nezažila takeho muža čo bol môj šéf čo som robila v mekači
@nyusika áno je šéf teda bol môj šéf len sme boli aj kamaráti
@natkasmejko tak uz nie ste kamarati.
vybavene
nemas za co
@natkasmejko tak uz nie ste kamarati.
vybavene
nemas za co
@nyusika ja viem aj som rada že už nie sme nič ani kamaráti
@natkasmejko neriesit nehutat nehrabat sa v tom ignorovat nekomunikovat. Ak sa veľmi nudis môžeš rozoberat a skladať puzzle čítať knihy komunikovať s niekým pricetnym možností je dost. Nevidím dôvod komunikovať s niekým takýmto
Ja ten jeho "vybuch" asi aj chapem, asi je rad ze si uz prec 😀 už ho nestalkuj
@natkasmejko neriesit nehutat nehrabat sa v tom ignorovat nekomunikovat. Ak sa veľmi nudis môžeš rozoberat a skladať puzzle čítať knihy komunikovať s niekým pricetnym možností je dost. Nevidím dôvod komunikovať s niekým takýmto
@sova7 komunikujem s mojim kamarátom Adamkom
Skúste mi to niekto preložiť. Vdaka
@nyusika ja viem aj som rada že už nie sme nič ani kamaráti
@natkasmejko tak načo sa v tom hrabeš ? Čo riešiš ?
akože....čože?
@natkasmejko Dýchaj zhlboka, zastav sa a skús mi trošku viac priblížiť situáciu. Môžeme ti napísať, ako reagovať na manipulátorov, ale záleží to aj od konkrétnych okolností… takže celé pekne poporiadku. 🙂

Heh??? Asi uz dost internetov na dnes😏