icon

Ako reagovať na manipulujúcu svokru?

nika7988
6. apr 2025

Ahojte.
S manželom sme spolu 25 rokov a bývali sme neďaleko svokrovcov,čo nerobilo dobrotu,pretože sa nám skoro rozpadlo manželstvo.Svokra medzi nami robila peklo,štvala ho proti mne,manipulovala ním.(chcela aby odo mňa odišiel,bez ohladu na to ,že máme dve deti)
Mňa nemusela od samého začiatku,čo mi aj dávala najavo.Ohovárala ma a sťažovala sa na mňa kade chodila,aká som zlá,neschopná a podobne.
Po 12 tich rokoch našeho manželstva sa situácia vyhrotila tak,že sme sa kôli nej presťahovali do iného mesta,aby bol pokoj.Vytrpela som si od nej viac než dosť.Manžel trvá na tom,aby som chodila na návštevu k nej aj ja.Pre pokoj v rodine tam idem,ale na každej návšteve musím počúvať tie jej stupídne samochvály, čo ona je,ako ju len ludia chvália a podobne.A keď nechváli sama seba tak musím počúvať chvály ,akého má synáčika,(čo je môj manžel),ako sa každému lúbi,ako ho každý chváli
,ako ho majú všetci radi....a podobne.Pritom viem,že mi chce dať iba najavo,ako ma nemusí. Strašne sa v ňom vidí.Pritom má ešte dvoch synov a ani jedného z nich nepochváli.Už mi fakt lezú na nervy tie jej stupidné chvály,to sa už nedá ani počúvať.Poraďte mi,ako by ste na to reagovali.?Čo by ste jej na to povedali?

Strana
z2
abcdefgh666
10. apr 2025

@0silvia0 top rada toto musím niekomu zahlodiť🤣💯

0silvia0
10. apr 2025

@abcdefgh666 potom napis ci to malo uspech😄

hopsas
10. apr 2025

@nika7988 ja ku svokre nechodím. Iba môj manžel. Ja idem len na dve hodiny na Vianoce keď ma o to muž každý rok poprosí. Naco si ničiť nervy.

Strana
z2