icon

Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?

24. feb 2024

Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.

gabriela2952
24. feb 2024

@sheila121 na toto si ako prosím ta prišla? :D však píšeš, že ako si ho vychovala tak ma :D , ja si myslím, že ho vychovávali rodičia a nie ona ... nieje jej chybou, že je to neschopný mantak, ktorý vie len hubou mleť a aj to nepekne.

martinkkka22
24. feb 2024
sheila121
Odpoveď bola odstránená
h2
24. feb 2024

@sheila121 Nie, ale môj spraví hneď, čo treba.

minenkak
24. feb 2024

@sheila121 no, že konečne sa ona uvedomila ,akého má debila doma , niekedy sa musia takéto veci stať aby sa situácia posunula ďalej a autorka, už aspoň viem úplne presne, čo znamená pre svojho manžela

autor
24. feb 2024

@simona20201309 moja sestra je rovnako bežná priemerná baba ako ja , nie sme ani jedna špata ale modelky z nás nie sú . Ona má manžela ktorý je určtite krajší od toho môjho a ten okolo nej tancuje ako okolo maľovaného vajca. Úplne inak sa k nej chová , ešte aj môj muž povedal , že kde ten oči nechal ( ako švagor ).

gabriela2952
24. feb 2024

@sheila121 inak otázka na teba ? Ty sa s manželom občas nepohadas koli totálnej kravine? Lebo tak to majú občas aj moji rodičia, sestra s manželom a aj ja s mojim ..

sissy27
24. feb 2024

Fiha, tak sme sa tu dozvedeli, ze zeny maju chodit do prace, starat sa o domacnost aj deti a este aj si poopravovat co treba v dome a vychovavat dospeleho manzela - a ten jej potom za odmenu povie, ze si ju zobral len preto, ze ina ho nechcela 😳 a nemala by sa mu este ona ospravedlnit nahodou??
Niektore tu mate fakt biedne naroky na chlapov…
Mna udivuje, ze mu vobec treba 2x hovorit o pokazenej ziarovke 🤷‍♀️

Autorka: u mna by tymto skoncil. Ja by som nevedela fungovat s niekym, pre koho som len akesi nudzove riesenie…

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
h2
24. feb 2024

@sheila121 Nemala by som takého chlapa. Ani keby som lepšieho nevedela zohnať. Radšej sama, ako toto.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@minenkak áno viem čo pre neho znamenám , som pre neho chodiaca maternica čo pre neho navarí , operie, urobí čo treba. Takže áno z tohto pohľadu je pre mňa táto situácia dobrá , lebo som si uvedomila svoje postavenie v tejto rodine.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
domak2
24. feb 2024

@sheila121 tak ma si ho vychovať aby za neho všetko nerobila, ale zároveň ma za neho vymeniť žiarovku a nemá ho vychovávať. To sú rady nad zlato 😅

minenkak
24. feb 2024

Ale to neber ako niečo zlé,teraz to bolí,ale donúti dá to riešiť vaše manželstvo

simona20201309
24. feb 2024

Tvoj muž má divne hodnoty. Asi by bolo treba mu trosku otvoriť oči. Aspoň vidíš podľa svojej sestry, že to nie je o kráse.
Inak krása je relatívna. Prosím ťa, nedovol aby ti tvoj zakokplexovany muz zničil sebavedomie! To ze niensi modelka, neznamená, že nie si krásna. To, že sa tvojmu mužovi páči nejaký druh žien, neznamená, že oni boli tie krajšie a ty ta menej krásna. Dnes sa uz dá tak zmeniť výzor kadejakymi upravami a kozmetikou, že už bude naozaj ťažké uhádnuť, čo je vlastne krásne.
Pozri, podľa mňa je napríklad Adela Banasova krásna žena q nepochopím tým utokom na jej výzor. Pôsobí na mňa tak možno preto, že je mi sympaticka. Naopak Kveta Hirvatova alebo Jana Hospodarova podľa môjho pohľadu, nie sú krásavice- tým netvrdím ze nie sú. Sú, ale v očiach niekoho iného. Rozumieš? Pre niekoho si určite krásna žena. Tvoj muž je to co tu už odznelo....

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@minenkak ja to neberiem ako zlé , len je možno aj dobré tvrdo precitnúť a začať to nejako riešiť. Len zatiaľ neviem ako ešte.

vikiki29
24. feb 2024

Kks, pre mňa by to bola stopka. Toto by som mu pripomínala asi stále. Je to chudák a lúzer aspoň sám seba pekne zhodnotil a priznal si to.

autor
24. feb 2024

@simona20201309 ja viem že aj priemerní ľudia vzhľadovo môžu mať pekný život a pekné vzťahy, práve u tej sestry vidím že to ide, len zrejme jej muž si ju vybral preto lebo ju skutočne chcel , mňa preto lebo som akosi mu zostala. Ako keby som to vedela vtedy ani by si u mňa necinkol . Len ja som sa zaľubila , mala som ho skutočne rada a veľa nedokonalostí mi na ňom nevadilo .

minenkak
24. feb 2024

Daj si čas, ako tu už jedna písala ,začni si šetriť €,v kľude si porozmýšľaj svoj ďalší život ,kde bývať a ako to budeš finančné zvládať,je to len na tebe ako sa rozhodneš

domkakvet
24. feb 2024

Tak ze ani sa neospravedlnil, tam bude tych problemov viac.

autor
24. feb 2024

@minenkak ja mám kde bývať, mám väčší jednoizbový byt, ktorý prenajímam ,s dcérou by mi stačil , teraz je v prenájme , utiahnuť by som to utiahla , zarobím slušne . Dom máme v BSM , sme manželia, takže by sa predal alebo by ma vyplatil . Mám 34 rokov , takže ak by som mala takto žiť ma hrôza chytá .

loliki
24. feb 2024

Súhlasím s tebou. Je to na čase začať riešiť. Tak sa už konečne ukľudni. Nerozumiem, na čo je dobré 5-6 dní sa jedovať kvôli jednej vete, ktorú druhý vyriekol v hneve. No si normálne vyzerajúca žena a on sníval, že sa ožení s Miss universe. mala si mu hneď odpovedať podobne, ako ti poradili v prvom príspevku. Požičané by si hneď vrátila a už ste sa mohli 3x pomilovať odvtedy. Ale nie, ty si dusíš tú omáčku v sebe, nech ti ešte ženy držia stranu, áno, začni si šetriť, začni sa baliť, je spln, ideálny čas na hádky. Nájdi si hasiča, ten vie, že oheň treba uhasiť hneď a nie ešte ho 5 dní dúchať. Veľa šťastia.

autor
24. feb 2024

@domkakvet on sa neospravedlní ,nikdy to neurobil .

autor
24. feb 2024

@loliki nie, on to myslel vážne. Tak ako to povedal , tak to aj je.

minenkak
24. feb 2024

Tak utekaj ako len môžeš,si mladá sebestačná, ži, neslúž