Ako reagovať na poznámky o vzhľade od susedky?
Ahojte ženy.. je to asi taká blbosť ale od rána mi to vŕta hlavou. Mám susedu, ktorá býva hneď v oproti baráku a je to zároveň aj moja bývalá spolužiačka z výšky. My sa nikdy nestretávame za nejakým účelom ale vždy len náhodne a prehodíme pár slov. Čo ma vždy udivuje je to, že zakaždým hodnotí môj vzhľad a premeriava si ma. Dnes sa mi opäť vyjadrovala k perám, na vysokej som si ich 2x napichala ale s rozostupom, čiže nebolo to nič extra a svoje mám normálne nemám ich nejaké extra úzke.. A dnes ako sme sa ráno stretli ona venčila psíka ja som šla do potravín, tak taký small talk kto sa ako má a hneď 3. veta bola: ty vyzeráš úplne inak keď máš tie malé pery, neviem si na teba zvyknúť.. Mne sú vždy tieto komentáre na môj vzhľad nepríjemné jednoducho.. Troška ma zaráža, že nikdy nič nepochváli sama od seba len takéto komenty a ja neviem ako to mám brať.. Už sa jej snažím vyhýbať, len vždy keď sa mi to nepodarí a stretneme sa mi to vŕta v hlave.. Naposledy som si pery pichala pred 4 rokmi aby ste boli v obraze.. Je na to nejaké vysvetlenie? :D
Ja mam taku tetu, ta vzdy riesi moj vzhlad a dava take odveci komenty.. tak sa len pekne usmejem a poviem dakujem 🙂 aj minule ze "ty mas uz tolko sedin" a ja ze "☺️ dakujem"... A vzdy len pozera
@anonym_autor ja by som nevedela reagovať ani v tej chvíli a ani teraz po premyslani, pretože na tak blbú poznámku sa nedá reagovať. Len sa jej vyhýbať.
A co tak jej priamo povedat, aby uz konečne prestala riešiť tvoj vzhľad? Nie ste uz predsa pubertacky. Nech si rieši seba.
Tak keď vyzeráš inak a nevie si na teba zvyknut no
Čo ma klamať?tak sa snou nebav, keď ti vadí jej úprimnosť
@anonym_1330ec vyzeram uplne rovnako len nemam o 1 ml v perach. Kto sa vyzna vie, že ten 1 ml je nič, to nie je žiadny veľký rozdiel a aj tak sa to časom vstrebe. Mne to príde len jednodnoducho rýpačné.. Lebo pochopila by som vlasy, ja mám raz mikádo raz dlhé predĺžené to je zmena uznávam.. ale toto.. ja nikdy neviem ako reagovať
by som jej povedala vážne??? hej? však v práci mi to všetci chvália..
Ja by som na tvojom mieste sa len pozdravila ahoj a utekala rýchlo preč od nej poznamkou prepáč ponáhľam sa. Veď nikto ti nekaze sa pri nej zastaviť a počúvať tie reči.
Stretneš ju a nemáš chuť na rozbor: Jano prepáč, ponáhľam sa. Nabudúce pokecame. A takto jej to urobíš párkrát tak pochopí
Ja by som na tvojom mieste nabuduce zareagovala: no a? Alebo jej to vrat rovnakym komentarom (napr: a ty si nejak pribrala, neviem si na teba zvyknut). A vybavene 😀
@anonym_autor Asi ti chce naznačiť, že vyzeráš umelo a nemala by si v tom pokračovať.
“Ty počúvaj, nejako často komentuješ môj výzor, môžem ti dať na nejaké kočky kontakt, keď nie si so sebou spoko” 🙂
@anonym_autor Asi ti chce naznačiť, že vyzeráš umelo a nemala by si v tom pokračovať.
@anonym_d7538a praveze ja nemam ani nechty umele aj tie mam svoje, s perami som prestala a teraz som vyskusala vlasy ktore mam super spravene cize nikto nevidi 🙂 inak nemam nic aj prsia mam svoje mensie 2😂
Vysvetlila by som si to tak, že je trochu blbá a netaktná. Na jej poznámku by som povedala max. "hm" a neriešila. Aj takí ľudia sú.
Ja by som ju brala ako jednoduchsiu a zavistlivu osobu. Nemusi ti vyslovene nieco zavidiet, staci, ze nie je sama so sebou a svojim zivotom spokojna, zrazu uvidi teba, ako ides usmiata okolo, no jasne, ze ta musi uzemnit😂😂🤣… To su take typy ludi, extremne toxicki. Mas na vyber dve moznosti - byt asertivna a vzdy ju odfajcit trefnou poznamkou, ktora jej necha rovnakeho chrobaka v hlave ako tato tebe, pritom maj usmev na perach, nech je totalne zmatena. Alebo sa na nu len usmej, podakuj a povedz, ze ty si teraz spokojna so sebou, kedysi si si sice dala dopichnut pery, ale teraz to nemas za potreby, pacia sa ti, ake su. Uvidis, ako bude v keli… Potom sama uvidis, ze jej jednoducho len robi dobre inych zhadzovat. Nema naprd zivot?
@anonym_1330ec vyzeram uplne rovnako len nemam o 1 ml v perach. Kto sa vyzna vie, že ten 1 ml je nič, to nie je žiadny veľký rozdiel a aj tak sa to časom vstrebe. Mne to príde len jednodnoducho rýpačné.. Lebo pochopila by som vlasy, ja mám raz mikádo raz dlhé predĺžené to je zmena uznávam.. ale toto.. ja nikdy neviem ako reagovať
@anonym_autor haha tak na toto mám super trik stačí si ju premerat ale tak pomaly aspoň 5 sekúnd ak to chceš zdramatizovať tak aj 7. A máš pokoj
Otázka skôr je prečo Teba toto od osoby ktorá Ti ani nieje blízka rozhodí … skus skôr popracovať na sebe … alebo Ti ten 1 ml chýba a ona Ti len nevedomky stúpila na odtlak …
Alebo jej na vsetko co povie povedz len "ty mas co hovorit".. 😉
Otázka skôr je prečo Teba toto od osoby ktorá Ti ani nieje blízka rozhodí … skus skôr popracovať na sebe … alebo Ti ten 1 ml chýba a ona Ti len nevedomky stúpila na odtlak …
@anonym_360fbd mne je to skor neprijemne prečo stale riesi moje pery😂 keby chcem si ich dat dopichnut idem, financie na to mam viem to aj ja a aj ona.
Ja by som ju brala ako jednoduchsiu a zavistlivu osobu. Nemusi ti vyslovene nieco zavidiet, staci, ze nie je sama so sebou a svojim zivotom spokojna, zrazu uvidi teba, ako ides usmiata okolo, no jasne, ze ta musi uzemnit😂😂🤣… To su take typy ludi, extremne toxicki. Mas na vyber dve moznosti - byt asertivna a vzdy ju odfajcit trefnou poznamkou, ktora jej necha rovnakeho chrobaka v hlave ako tato tebe, pritom maj usmev na perach, nech je totalne zmatena. Alebo sa na nu len usmej, podakuj a povedz, ze ty si teraz spokojna so sebou, kedysi si si sice dala dopichnut pery, ale teraz to nemas za potreby, pacia sa ti, ake su. Uvidis, ako bude v keli… Potom sama uvidis, ze jej jednoducho len robi dobre inych zhadzovat. Nema naprd zivot?
@anonym_80e2f0 no ja by som v jej botach chodit nechcela tak ti poviem. Nie je to katastrofa ale rozpravku si nezije. Raz sa stalo, že sa chlap, ktoreho ona chcela sa zaujimal o mna a ja som ho odmietla, aj kvoli nej a aj preto ze mi nemal absolutne co ponuknut.
Spytaj sa jej naspat, ci nie je v druhom stave, ze sa zaokruhlila, ci mozes gratulovat ...
@anonym_autor splasla by som rukami "och to mi je luto ze si nevies zvyknut, to musi byt hrozna porucha, mas to uz dlho, lieci sa to nejako, tak sa drz a nevzdavaj sa, urcite sa to napravi, dnes uz je medicina pokrocila"
Skôr nám daj kontakt všetkým na tvoju doktorku, lebo 1ml po štyroch rokoch a ona si nevie zvyknúť, tak to je veľká vec 🤣 veď to nemôže byť podľa mňa už vidieť či?
Skôr nám daj kontakt všetkým na tvoju doktorku, lebo 1ml po štyroch rokoch a ona si nevie zvyknúť, tak to je veľká vec 🤣 veď to nemôže byť podľa mňa už vidieť či?
@andrea2323 neni to vidiet vobec😂a nebolo to vidno uz pred 3 rokmi, preto som z toho vzdy taka prekvapen. A ja som tie pery nemala ani nejak vyrazne
@andrea2323 neni to vidiet vobec😂a nebolo to vidno uz pred 3 rokmi, preto som z toho vzdy taka prekvapen. A ja som tie pery nemala ani nejak vyrazne
@anonym_autor tak nám iba ostáva jediné - chce si pichnúť do teba a nemá ako, preto sa chytí jedinej veci, ktorú asi za posledné roky na tebe videla/vie o tebe. Okrem toho, že to je netaktné komentovať niekoho vzhľad, aj keby si tam mala 5ml tak to je psycho 🙈

Tak keď vyzeráš inak a nevie si na teba zvyknut no
Čo ma klamať?tak sa snou nebav, keď ti vadí jej úprimnosť