icon

Ako reagovať na mužovu neúctivú poznámku?

24. feb 2024

Čo by ste robili keby vám muž povedal že on chcel život prežiť s krásnou ženou , ale keďže dosť nezarobil a nie je ani extra pekný , musel znížiť nároky a stačila som teda aj ja . Povedal to pri ostrej výmene názorov , ja som úplne onemela a odišla z miestnosti . Neviem čo mám urobiť , nie som schopná s ním ani len hovoriť. Máme jedno dieťa.

loliki
24. feb 2024

@grof_monte_christo Aká krutá pravda??? Nikto nie je ideálny. Ale mnohí sú optimálny. Vymenil žiarovku? Vymenil. Netreba robiť z komára somára.
Tak čo teraz ešte chcete? Nech vydá pani domáca manželka ďalšie povely, čo treba v domácnosti urobiť. Odporúčam založiť v tejto domácnosti Kroniku našich hádok. Aby ste mali pri zlatej svadbe na čo spomínať.

autor
24. feb 2024

@sheila121 aké vyrovné signály som mala vidieť pri tom že som pre neho len taká nejaká náhrada za niekoho kto ho nechce ?

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@loliki nevymenil . Žiarovka doteraz nie je vymenená .

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@sheila121 nie , ja sa pýtam aké som mala vidieť signály že som len náhrada a že by chcel v podstate niekoho iného .

kika147
24. feb 2024

Nepovedala si mu ty predtým , niečo v zmysle , že si si vzala muza ktorí nevie ani vymeniť jednu žiarovku ? Len mi to napadlo . A možno on ti to chcel vrátiť takto ..?

ankare
24. feb 2024

@sheila121 presne môj muž je taký, že v hneve povie čokoľvek, a vôbec nerozmýšľa, aký dopad to môže mať a že ho to bude mrzieť.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@kika147 nie nepovedala, prišla som hore s roztlčeným kolenom , krv mi presakovala pod legínami a opýtala som sa ho či ho mám prosiť na kolenách aby to vymenil .

loliki
24. feb 2024

@sheila121 Neviem adresu.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
ankare
24. feb 2024

@sheila121 ja to nedokážem. Ja si zase všetko veľmi pripustam.

sheila121
Odpoveď bola odstránená
autor
24. feb 2024

@kika147 na čo mi povedal že dnes to už chcel vymeniť . A dodnes to vymenené nie je . Dole sú zemiaky , jablká , mrkva,ale už som tam nešla . Teraz to kupujem normálne v obchode a dole to hnije .

loliki
24. feb 2024

Sorry, to som si nevšimla. Zavolaj svokrovi, švagrovi, svokre, či by nemali čas pomôcť v domácnosti. Nič vážne, len jednu žiarovku... tak aby to pán domáci počul. 😀
Alebo si kúp čelovku. Veľmi praktická vec. Svieti tam, kam sa dívaš a snáď sa už nepotkneš.

kika147
24. feb 2024

Si ešte mladá , porozmýšľaj ako chces žiť , lebo toto vekom bude len horšie teda on bude len horší .. nestracaj roky a nervy s debilom. Na staré kolena môžeš ľutovať a možno by si aj chcela dieta len nie s nim . Tak uvažuj …

autor
24. feb 2024

@loliki nebudem volať nikomu , proste to tam pohnije . Nebude žiarovka , bude kupované.

minenkak
24. feb 2024

@kika147 presne

loliki
24. feb 2024

Aj tak sa dá. Alebo ho pošli, nech tie zemiaky vláči on. S kade chce. Alebo nevar zemiaky. 🙂

minenkak
24. feb 2024

@loliki však ja dúfam,že autorka mu už nevarí,tak jemu to už môže byť jedno, čo je v pivnici

loliki
24. feb 2024

@minenkak Možno tam bude bývať on. 🙂 So zemiakmi. 😀

mclissa
24. feb 2024

Ja neviem, ale ty do neho hucis mesiac nech vymeni ziarovku? Vsak vezmem ziarovku a vymenim ju do minuty. A nemuseli ste sa dostat tam kde ste teraz. Kazdopadne ano zabolelo by co povedal, ale tak sam sebe uznal, ze ani on neni najkrajsi. Povedal to v hneve a robis z komara somara.

viera27
24. feb 2024

No,pozri,to ze si ta zobral a takto sprosto sa vyjadril,je jeho blbost. A to ze aj po tomto s nim zostavas z teba tu druhu akost robi,sorry. Nepoviem,kebyze si nanho odkazana. Ale ako pises,nie si. Nikdy sa o teba snazit nemusel a tak je to aj doteraz,vsetko prejdes,nie si vzacna ani sama sebe.

autor
24. feb 2024

@kika147 ako sa povie všetko zlé je na niečo dobré , aspoň som riadne precitla a toto ma vrátilo do reality a uvedomila som naplno ako žijem. Postupne to začnem riešiť . Mám 34 a nebudem žiť s mužom pre ktorého som len náhrada nejakej inej ženy / žien ktoré ho nepripustili ani na prvé rande. Zniesla som toho dosť ale toto nie , nemám 60 rokov aby som sa takto zahrabala ak mám ešte šancu niekoho stretnúť v budúcnosti niekoho pre koho budem najkrajšia.

autor
24. feb 2024

@mclissa dobre tej žiarovky a dobre že sa stalo , len škoda môjho kolena. Aspoň som sa dozvedela pravdu .

loliki
24. feb 2024

Teraz začínaš snívať ty? 🙂 Ach, tie urazené egá. Teraz budeš bez zemiakov a bez muža čakať na princa na bielom koni, že ti prinesie zemiaky a žiarovku. 🙂

minenkak
24. feb 2024

@loliki a možno bude len v kľude žiť,bez debila na krku

autor
24. feb 2024

@loliki ja nebudem snívať a nebudem čakať ani na princa na bielom koni . Ale nechcem žiadneho žabiaka , ktorý čaká kedy ho pobozká nejaká princezná .

loliki
24. feb 2024

@minenkak Ale no, načo tie urážky.
Autorka, ak som dobre pochopila, vy dvaja máte spolu malé dieťa. Ale vy sa správate ako trucovité malé deti.