icon

Ako reagovať na návštevu so psom?

Dnes o 08:18

Ahojte, ako by ste reagovali keby v vám domov prišla návšteva so psom a vy si neželáte aby išiel dovnútra aj pes? Asi si tu vyslúžim biedu, ale máme kastrovanú mačku aj psa, ktorí sú výlučne vonku a dovnútra nemajú nikdy prístup. Takže tie ktoré zvieratá vovnútri tolerujete, prosím pochopte že niekto to má inak, mňa zaujíma ako reagujú ľudia podobní mne 😃
Švagriná si kúpila psa, má ho vovnútri, ale chodí bežne aj vonku. Vedela o mojom názore, prišla s ním na návštevu, napriek tomu sa urazila keď som jej povedala, aby ho nechala na dvore, že dovnútra nie. Bola som slušná, asertívna. Pes zostal vonku, ona vypila kávu a porúčala sa. Nasraná, ale nepovedala nič. Muž - jej brat, má na to rovnaký názor ako ja. Odmietam sa prispôsobiť návšteve, môj dom, moje pravidlá. Ako by ste reagovali?

Strana
z2
simsalabim
Dnes o 11:13
@biba_18

@simsalabim akože došli so psom aj keď vedeli že pes nie??

@biba_18 ano, a vedeli aj preco nie…

biba_18
Dnes o 11:19
@simsalabim

@biba_18 ano, a vedeli aj preco nie…

@simsalabim to je už vrchol, že napriek tomu s ním došli… by mi ani nebolo ľúto že sa s nami nebavia…

simsalabim
Dnes o 11:24
@biba_18

@simsalabim to je už vrchol, že napriek tomu s ním došli… by mi ani nebolo ľúto že sa s nami nebavia…

@biba_18 no co uz s nimi 🤷‍♀️

anonym_fa627a
Dnes o 11:25
@procrastique

Ja nechávam psa v aute keď idem na návštevu k niekomu, kto doma môjho psa nechce.

Zdržím sa max 40minút a potom frčím ďalej so psom na návštevy, kde je vítaný aj pes :D

@procrastique v aute? Sranduješ snáď

procrastique
Dnes o 11:25
@anonym_fa627a

@procrastique v aute? Sranduješ snáď

@anonym_fa627a Kľud, nie každý má auto úplnú haraburdu v ktorom sa nedá zapnúť nezávislá klimatizácia alebo kúrenie.

anonym_fa627a
Dnes o 11:29
@procrastique

@anonym_fa627a Kľud, nie každý má auto úplnú haraburdu v ktorom sa nedá zapnúť nezávislá klimatizácia alebo kúrenie.

@procrastique mám teslu no psa by som v ňom nenechala už len z princípu, že by sa našla nejaká premotivovana ženská a rozbila mi okno 🤣

maca1984
Dnes o 11:30
@simsalabim

@anonym_autor urobili sme to iste manzelovmu kamosovi so zenou, lebo dcera mala panicky strach zo psov (vekom to vie ako tak kontrolovat). A je po kamaratstve 🤷‍♀️ Resp chlapi si daju sem tam pivo, ake ona mi nevie prist na meno. Ale tak dieta mi je viac ako pes a ak niekto nevie pochopit, ze dieta zo strachu vyliezlo na stol, tak mi naozaj za to nestoji.

@simsalabim nejdem porovnávať mačku a dieťa, ale tiež máme skúsenosť, že v čase keď sme mali ešte mačku ku nám jedny prišli so stafordom ktorý neznáša mačky . Myslela som si že to je mačky koniec, ale stihla vyliezť na strom. Keď som spustila či sú akože rozumovo ok , tak kamošky chlap sa urazil tak , že do dnešného dňa ( 8 rokov ) ma nepozdraví ani keby sme sa čelom zrazili. Kamoška ok, s tou som v kontakte stále .

procrastique
Dnes o 11:30
@anonym_fa627a

@procrastique mám teslu no psa by som v ňom nenechala už len z princípu, že by sa našla nejaká premotivovana ženská a rozbila mi okno 🤣

@anonym_fa627a Ja mám vzadu kde havkáčka spí a čaká pre istotu čierne fólie tak aby nevidel nik dovnútra, lebo ja zas rátam aj s variantou, že by sa niekto ulakomil na psa, čo stojí viac než mesačná výplata bežnej rodiny :D

procrastique
Dnes o 11:31
@anonym_fa627a

@anonym_fa627a Na Tesle vieš na displeji inak navoliť také "logo" že pes sa má dobre a má pustenú klímu :D snáď ten prípadný "spasiteľ " vie čítať :D

anonym_fa627a
Dnes o 11:35
@procrastique

@anonym_fa627a Ja mám vzadu kde havkáčka spí a čaká pre istotu čierne fólie tak aby nevidel nik dovnútra, lebo ja zas rátam aj s variantou, že by sa niekto ulakomil na psa, čo stojí viac než mesačná výplata bežnej rodiny :D

@procrastique tiež mám zadné sklá čierne, no ten môj si bez problemu vlezie aj dopredu. Je to také tela veľké. 😂 ako bol menší som ho nechávala, lebo tú chvíľku čo som bola v obchode prespal, ale tiež by som nechcela prísť o psa za pomaly 3000€ 😂😂 a hej na obrazovku sa to dá, no už sa mi stalo že nejaká panička vykopkavala na okno, ako som išla k autu. 🙃 čiže ani to už nieje záruka

anonym_fc5689
Dnes o 12:00

@anonym_autor je nutné to povedať návšteve dopredu. Aby sa zariadila. Nie každý chce nechať psa niekde na dvore.

sissy27
Dnes o 12:09

@anonym_autor ja som ok so zvieratami vnutri. Ale neviem si predstavit, ze niekto prinesie na navstevu psa, dieta alebo dalsiu osobu bez predchadzajucej dohody. Proste zakladna slusnost u tvojej svagriny ocividne absentuje bez ohladu na to, ci mozu alebo nemozu zvierata dnu.

marca12
Dnes o 12:34

@anonym_autor Moj nazor,ze svagrina je sebecka,netolerantna zena. Nikdy by ma nenapadlo tahat psa k niekomu,o kom viem,ze si to nepraje. Presne ako pises. Tvoj dom,tvoje pravidla.

anonym_df3ade
Dnes o 12:45
@procrastique

@procrastique No kto uz by chcel stareho psa a hlavne cidzieho,jedine tak na gulaš,si tolko s tymi drahymi psami nefandite

maca1984
Dnes o 12:47
@anonym_df3ade

@procrastique No kto uz by chcel stareho psa a hlavne cidzieho,jedine tak na gulaš,si tolko s tymi drahymi psami nefandite

@anonym_df3ade predstav si že tie drahé, hoci aj staršie psíky sa kradnú. A nie len na guláš. Ale aj na krytie, na psie zápasy. Z čoho kápnu euráče.

anonym_df3ade
Dnes o 12:47
@sissy27

@anonym_autor ja som ok so zvieratami vnutri. Ale neviem si predstavit, ze niekto prinesie na navstevu psa, dieta alebo dalsiu osobu bez predchadzajucej dohody. Proste zakladna slusnost u tvojej svagriny ocividne absentuje bez ohladu na to, ci mozu alebo nemozu zvierata dnu.

@sissy27 Tak asi dieta je ina zalezitost,hadam ak vies ze navsteva ma deti,sa nebudes pytat ci snad mozes doniest deti,asi sa to berie automaticky a ak nie,potom sa stretqvajte niekde v meste v kaviarni ,ked budu deti v skole.Trapne,naozaj v kazdej osej diskusii sa musia vzdy psy potovnavat s detmi,lenze zabudate ze psy su len zvierata ktore v niektorej casti sveta sa este stale jedia.

domkakvet
Dnes o 13:27

@anonym_autor je to drzost, ked to vedela a aj tak prisla so psom.

Strana
z2