icon

Ako reagovať na poučovanie od kolegu?

7. jan 2024

Ahojte. Mám taký problémik. V práci ma jeden kolega dosť poučuje (je to debil, ktorý sa len tvári že všetko vie, všade bol. Správanie ma otrasné a mna ide tento chlap poučovať) 😡
Ako reagovať? Už som mu xkrat povedala nech mi dá pokoj, ale on vždy svoje.
Keby bol starší odomna, ok, ale sme rovesníci 😂 a mysli si že je neviem kto 🙄
Potrebujem ho poriadne uzemniť (poznámka pod čiarou: mentálne sa mi zdá byť trochu mimo…)😂
Pomôžte prosim

Strana
z2
karolinakr
15. jan 2024

😅

autor
15. jan 2024

@karolinakr mne už ani do smiechu nie je 😳

madeincssr
15. jan 2024

Nie je na hlavu padnuty, je do teba blaznivo zalubeny, si sumna dievka. No asi len uprimny rozhovor (ale zatial neviem poradit kedy a kde), ze nie je tvoj typ (nic k nemu necitis) a ze zalubenie len z jednej strany nestaci...

ankare
15. jan 2024

@madeincssr tak Ty si to trafil teda úplne presne 👏

autor
15. jan 2024

@madeincssr Myslíš, že mu nehovorím že nemám záujem??? Ja mu nedavam žiadnu šancu 🤷🏽‍♀️

karolinakr
15. jan 2024

jaj, čiže on po tebe akože ide

stastnamanzelka
Odpoveď bola odstránená
karolinakr
15. jan 2024

a to bud rada, že nie ste na ZŠ, to by ťa okrem poučovania ešte ťahal za vrkoče, alebo vlasy

sovica
15. jan 2024

@cacianka 😂🙈

madeincssr
15. jan 2024

Tak potom uz len povedat mu, ze sa budes stazovat vedeniu firmy za obtazovanie, resp. ze das vypoved.

autor
15. jan 2024

@madeincssr toto som už skúšala. Nepomohlo 🙄

madeincssr
15. jan 2024

Tak potom uz len naozaj sa pisomne stazovat vedeniu, alebo zmenit pracu, ak je to take zle.

cacianka
15. jan 2024

No vidíš, už dávno ti mohli baby dohodiť nejakého fešáka na prenájom, stačí na 20 minút 3x týždenne , počkať pred prácou, prípadne ťa môže vyzdvihnúť priamo v kancli, nech ho kolega vidí. A potom kúsok za roh odprevadiť.
Baby veď poraďte, nemáte šikovného 2m brata ?

autor
15. jan 2024

@cacianka prosim baby 😛

autor
15. jan 2024

@madeincssr taka svina nechcem byt

simca06022011
15. jan 2024

nemate nadriadeneho? toto je uz dost vyrusujuce v praci, myslim. Pre mna by to bolo neprijatelne a mat toto na firme medzi ludmi a postazuje sa mi niekto, ze ho to vyrusuje/otravuje v praci, tak pekne krasne zamestnancovi dohovorim. V skole nie ste, cize rozsadit sa to neda, tak bohuzial uvedomi sa alebo dovi.

A teda kludne mozes byt zadana, ale ak je takyto psychos, vobec mu to nemusi vadit, alebo ho to vyhecuje tak, ze ti bude robit zle, zlost si na tebe vybijat atd. Ja som takehoto zaostaleho chlapa odpinkala, ze so zadana, nakoniec ho musel kolega chytit a vyhodit (doslova), vypocula som si aka som ku a pi... :D lebo svojmu chlapovi doma dam a jemu nie. Proste s niektorymi po dobrom nejde... :DDD Potom mi to vypisoval v spravach, a pod.
Nejde o to ci chces/nechces byt svina, ale spravat sa ma vediet dospely clovek + ty mas v praci pracovat a nie jeho reci riesit...

Strana
z2