Ako reagovať na problematické správanie partnera?
Mala by som na vás jednu prosbu respektíve ako by ste reagovali keby že váš partner s ktorým žijete a máte nemanželské deti dve by vám povedal že nech vaše dieťa nevrieska pretože to jeho dom a on tu bude rozkazovať.. mali sme sme proste s partnerom taký incident že menšia dcérka päť ročná nechcela nam mňa poslúchať nechcela ísť do spať do detskej tak začala plakať a škriekať... Tak mi na to povedal že ju neviem vychovávať že nemám žiadnu výchovu a ja som mu povedala s akým právom mi to hovory tak mi povedal že s takým právom že je to jeho dom a on tu bude rozprávať... Totižto bývame pri ňom.... No proste by sa chcem spýtať ako by ste reagovali ako by vám to padlo lebo ja sa cítim veľmi zle .
A test ako dopadol? Tehotna nie si? Nove dieta by to istilo.
Mala by si okamžite začať riešiť svoju situáciu s bývaním,si matka,treba myslieť hlavne na deti.
A tebe vôbec nenapadlo,že ak mu raz "prdne v debni",z minúty na minútu ťa môže vyhodiť na ulicu aj s deťmi a hlavne teraz, keď toto povedal. A to bývaš tam len pol roka a už má takéto poznámky. Nezáleží aký bol,keď ste sa dávali dokopy,máš myslieť hlavne na budúcnosť a čo ak by bolo,keby bolo..... Takú sprostosť by som neurobila,že nemám aj "možnosť B" a to nie som matka,ale tiež bývam v partnerovom.
@laurika224 povedzme si pravdu, bola si v úzkych a povesila si sa na krk prvému, čo bol ochotný ťa u seba ubytovať. Nuž, chlapec precenil svoje sily a zistil, že žena s dvoma malými deťmi, ktorú navyše s celou jej rodinkou kompletne živí, nie je preňho to pravé. Realita občas prekvapí, aj keď to dáva najavo značne primitívnym spôsobom. Ty by si sa hlavne mala naučiť spoliehať sa na vlastné sily, zamestnať sa, vybaviť si výživné na tie deti a žiť samostatný, sebestačný život. Inak sa takýchto vyhadzovov z cudzích domov dožiješ ešte viacej a vysvetľovať chúďatám deťom, prečo musíme odísť aj od tohoto uja bude čoraz ťažšie
@laurika224 hlavne pouzivaj pri sexe ochranu, nech si nezarobis na este vacsiu biedu.....
@mirokub veď práve nemám veľmi kde ísť .... A hrať to zatiaľ aby bolo všetko fajn tak to nedokážem ... Pretože to to som robila v manželstve a už takú chybu nemienim urobiť znovu trpieť kým si niečo nenájdem
@laurika224 Ahoj, a kde si byvala s detmi predtym,nez ste sa nastahovali k nemu? Lebo po takychto sprostych slovach by som tam neostala s detmi uz ani den.
Z akého dôvodu máš RP??
Ja sa mu vôbec nečudujem, ubytoval u seba ženu s dvomi malými deťmi úplne zadarmo a ešte musí počúvať ich škriepky keď chce večer oddychovať. Ty si nájdi prácu, konečne porieš výživné a odíď kým tým deťom neublížiš ešte viac.
Čiže on živí aj teba, aj tvoje deti? Tak sa mu ani nečudujem.
@luccys No nechápem...vážne...toto spraviť vlastným deťom...už keď otca majú na hovno (vychádzam z toho, že neplatí výživné - darmo súdom nie je stanovené, ale keby bol normálny a rozumný otec a miloval svoje deti, tak peniaze posiela bez ohľadu na to, či súd výživné určil alebo nie) a ešte tie deti nasťahuje k mužovi, ktorému lezú na nervy. Ach jaj....ďakujem Bohu, že ja mám aspoň rozum a nikdy ale nikdy by som sa nenasťahovala k cudziemu mužovi s mojím dieťaťom a nechala sa vydržiavať (áno - necháva sa, keďže nemusí platiť za ubytovanie)...to by som nikdy svojmu dieťaťu nespravila...žiadna klobása mi za to nestojí...
@earlgrey máte pravdu proste zlé som sa rozhodla ... Dnes ma už konečne rozviedli.. a výživné bude platiť po sto eur na dve deti ... Zlé som sa rozhodla asi som sa až príliš zamotala do celého ľutujem len moje deti .. keď sa mi podarí odísť a nájsť si bývanie už budem určite i ak uvažovať
Ale každopádne ďakujem za vaše názory veľa ste mi pomohli 😌
A test ako dopadol? Tehotna nie si? Nove dieta by to istilo.
@anonym_a30fb3 nie som tehotná
@anonym_a30fb3 nie som tehotná
@laurika224 tak sa dobre chraň, ked mat takeho partnera

@earlgrey Naco sa trapit, nastahujeme sa k 1.exotovi a nejak bolo, nejak bude.
@luccys No nechápem...vážne...toto spraviť vlastným deťom...už keď otca majú na hovno (vychádzam z toho, že neplatí výživné - darmo súdom nie je stanovené, ale keby bol normálny a rozumný otec a miloval svoje deti, tak peniaze posiela bez ohľadu na to, či súd výživné určil alebo nie) a ešte tie deti nasťahuje k mužovi, ktorému lezú na nervy. Ach jaj....ďakujem Bohu, že ja mám aspoň rozum a nikdy ale nikdy by som sa nenasťahovala k cudziemu mužovi s mojím dieťaťom a nechala sa vydržiavať (áno - necháva sa, keďže nemusí platiť za ubytovanie)...to by som nikdy svojmu dieťaťu nespravila...žiadna klobása mi za to nestojí...