icon

Ako reagujete na nečakaný kompliment?

28. apr 2026

Bola som dnes u lekára aj s dcérkou, sedeli sme v čakárni. Oproti sedel taký muž, podľa výzoru niečo cez tridsať, vyzeral normálne, aj keď postavou žiaden model (rozumej nadváha). Keď ho zavolali dnu, pristavil sa pri mne a ticho mi povedal: "Prepáčte, len vám chcem povedať, že vo vašich očiach je taká iskra a ženský náboj, že je radosť sa na vás pozerať. Máte neskutočný šarm." A zmizol v ambulancii. Dievčatá, ja som tam ostala sedieť ako obarená a šokovaná. Potom, keď vyšiel z ambulancie, len sa na mňa pekne usmial, pozdravil a odišiel. Nechcel číslo, ani žiadny kontakt. Vôbec neviem, ako na toto reagovať, niečo také som nečakala a od žiadneho muža nikdy nezažila. Ja som len poďakovala a zahanbene sa pozrela do zeme. Ako by ste na podobný kompliment reagovali vy? Len podotknem, že na prste nosím obrúčku, takže musel vedieť, že som zadaná...

autor
28. apr 2026

Ešte teraz som z toho mimo. 😀

autor
Autor odpoveď zmazal
rusalinka
28. apr 2026

Mne sa to raz stalo, keď som bola v servise u mechanika, iný zákazník mi len tak z fleku - že vy ste taká krásna, nemôžem sa prestať na Vás pozerať. Mne padla sánka, úplne celý život sa mi prehral v hlave (pretože sa za krásnu nepovažujem, ani som sa nikdy nepovažovala a tiež mi to nikdy takto nikto nepovedal, s výnimkou starých ožratých chlapov kedysi na zábavách)... a len som sa zasmiala, naozaj úprimne, lebo ma to potešilo a povedala som, že jeeej, ďakujem, ste milý. A hotovo 😀

autor
28. apr 2026
@rusalinka

Mne sa to raz stalo, keď som bola v servise u mechanika, iný zákazník mi len tak z fleku - že vy ste taká krásna, nemôžem sa prestať na Vás pozerať. Mne padla sánka, úplne celý život sa mi prehral v hlave (pretože sa za krásnu nepovažujem, ani som sa nikdy nepovažovala a tiež mi to nikdy takto nikto nepovedal, s výnimkou starých ožratých chlapov kedysi na zábavách)... a len som sa zasmiala, naozaj úprimne, lebo ma to potešilo a povedala som, že jeeej, ďakujem, ste milý. A hotovo 😀

@rusalinka To je milé. 😊 Ja len neviem, aký postoj k tomu zaujať. Lebo mam pocit, že hneď po tom bude chcieť muž kontakt, alebo nebodaj rande.

rusalinka
28. apr 2026
@anonym_autor

@rusalinka To je milé. 😊 Ja len neviem, aký postoj k tomu zaujať. Lebo mam pocit, že hneď po tom bude chcieť muž kontakt, alebo nebodaj rande.

@anonym_autor aký postoj? Jedným uchom dnu, druhým von. Veď píšeš, že nemáte ani čísla vymenené, ani nič, tak nechápem, čoho sa bojíš.
Doma som to aj môjmu povedala, že mi cudzí chlap povedal, že som krásna, vidíš čo máš doma? A spolu sme sa na tom zasmiali a to je celé. A keby som dnes nečítala tvoj príspevok, tak by som na to už aj zabudla...

anonym_f3f74f
28. apr 2026

Psychopat

autor
28. apr 2026
@anonym_f3f74f

Psychopat

@anonym_f3f74f Prečo si myslíš? Mne prišiel na pohľad normálny.

autor
28. apr 2026

Som sklamaná, že tu napísali názor len dvaja ľudia. 😌 Myslela som, že to tu žije viac.

morpheuss
28. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_autor Prečo by si k tomu mala zaujať nejaký postoj? Veď ti dal úprimný kompliment, bez postranných úmyslov... poteš sa a maj pekný deň.

anonym_9e34c5
28. apr 2026

Úžasné. .. Ešte sú aj takí súper chlapi čo sa nehanbia 🙂 opätovala by som mu kompliment .. 🙂 aký zlatý

autor
28. apr 2026
@anonym_9e34c5

Úžasné. .. Ešte sú aj takí súper chlapi čo sa nehanbia 🙂 opätovala by som mu kompliment .. 🙂 aký zlatý

@anonym_9e34c5 možno keby som nebola v šoku a nehanbila sa tak. Ale ja som v tej chvíli nevedela, čo povedať. 😌

anonym_51ccaa
28. apr 2026
@anonym_autor

Som sklamaná, že tu napísali názor len dvaja ľudia. 😌 Myslela som, že to tu žije viac.

@anonym_autor mne v práci povedal raz pacient, ze mam krasny úsmev a cela miestnosť sa rozžiari ked pridem. Tiez som nevedela co povedat tak som poďakovala usmiala sa a mala krajší den

autor
28. apr 2026
@anonym_51ccaa

@anonym_autor mne v práci povedal raz pacient, ze mam krasny úsmev a cela miestnosť sa rozžiari ked pridem. Tiez som nevedela co povedat tak som poďakovala usmiala sa a mala krajší den

@anonym_51ccaa To je krásne. 😍

anonym_51ccaa
28. apr 2026
@anonym_autor

@anonym_51ccaa To je krásne. 😍

@anonym_autor ano niektorí ľudia vedia byt tak milí ze ti to vyrazí dych

lindusss2016
28. apr 2026

Na kompliment vzdy reagujem podakovanim. Ak sa ma snazi cudzi chlap pozvat na rande, jednoducho odmietnem. Ved na tom nie je nic zlozite. K nam z casu na cas chodieva jeden pacient, ktory ma vyslovene hlce ocami, komplimenty stale nejake, uz som ho viackrat stretla aj v meste a vzdy ten pohlad taky, az mi to je neprijemne. Videl ma v meste aj s partnerom a aj tak zazeral 🙈 Ale tak co? Neriesim. Na kompliment vzdy odpoviem podakovanim a inak sa rozhovorom s nim vyhybam.

autor
28. apr 2026

Ďakujem všetkým za odpovede. Asi som čakala, že sa zapojí viac užívateliek.

princessivi
28. apr 2026

Na komplimenty odpovedam podakovanim a usmevom. Ak chce niekto cislo alebo ist na kavu, poviem ze som vydata. Najviac si vsak vazim, ked dostanem kompliment od zeny, tie mi pridu vzacnejsie a maju pre mna vacsiu vahu ako tie od chlapov, ktori rozdavaju komplimenty kade tade. Od chlapov to beriem zvycajne jednym uchom dnu a druhym von, niektore komplimenty vsak naozaj urobia den krajsim, ine komplimenty obtazuju.

nikoletta1712
28. apr 2026

@anonym_autor Tak to je krásne!..…Úplne niečo iné/originálne, ako keď dostaneš kompliment typu - máš krásne nohy, oči atď…Kebyže dostanem takýto nečakaný/zriedkavý kompliment, tak mám úsmev na tvári ešte pár dní🙂…

anonym_e17e0c
28. apr 2026

@anonym_autor moj najkrajsi kompliment,aky som dostala od muza bol-len ked vojdes niekam do miestnosti,tak sa upru pohlady len na teba,zatienis skoro kazdu zenu.Srsi z teba tolko vasne a nehy,ze viac sa ani neda,nehovoriac o nezbednosti v ociach....A ako som reagovala?prepocitavala som si to v hlave.Nie som ziadna modelka,ani sexyca,ani make up nenosim a ani pan nebol clovek,ktory to povedal,lebo ma chce dostat do postele.Ostala som len vyjavena,zamyslena.....Potom este kompliment od neznamej babicky,ze mam nadherne vlasy a ci je to moja farba (som rysava)ked som odpovedala,ze ano,tak,ze nech sa za ziadnu cenu nikdy nefarbim,ze je to vzacnost.Inak vpodstate vzdy reagujem strohym a trapnym "dakujem" alebo sa usmejem.

anonym_5c5e15
29. apr 2026

@anonym_autor usmiala a podakovala

anonym_f32564
29. apr 2026
@princessivi

Na komplimenty odpovedam podakovanim a usmevom. Ak chce niekto cislo alebo ist na kavu, poviem ze som vydata. Najviac si vsak vazim, ked dostanem kompliment od zeny, tie mi pridu vzacnejsie a maju pre mna vacsiu vahu ako tie od chlapov, ktori rozdavaju komplimenty kade tade. Od chlapov to beriem zvycajne jednym uchom dnu a druhym von, niektore komplimenty vsak naozaj urobia den krajsim, ine komplimenty obtazuju.

@princessivi ano aj ja to tak vnimam...od zeny je kompliment uprimnejsi podla mna...su chlapi,ktori polichotia aj bez postrannych umyslov, ale podla mna ich je malo...skor su chlapi, ktori tym nieco sleduju...ale ved su to lovci 🙂 ja som v zivote najkrajsi kompliment dostala od starsej zeny u lekara v cakarni..pustili sme sa do rozhovoru a ked som odchadzala, usmiala som sa na nu a ona mi povedala: Vy sa casto usmievajte, vas usmev potesi vela ludi...a mne to prislo take krasne, vela na tu pani myslim...a snazim sa mat co najviac usmev na tvari...samozrejme som sa podakovala a tak reagujem aj na chlapske komplimenty...usmev a podakovanie...

aurora33
29. apr 2026

@anonym_autor komplimenty od mužov nerátam, podakujem. Ale čo si pamätám, tak jedna žena mi povedala že som taká krásna a niekoho jej pripomínam….. zamyslela sa a a potom povedala že hlavnú hrdinku z Titanicu 🙂
Neskôr sme to pozerali doma a aj syn povedal že aha tá Rose vyzerá ako maminka 🥰☺️

vilma7
29. apr 2026

By som sa slušme poďakovala a vybavené
Čo na tom riešiš? A keby chcel kontakt tak nevieš povedať že si v spokjnom vzťahu?