Ako riešiť časové problémy vo vzťahu?
Ahojte, nikdy som nepísala na niaku stránku ale potrebujem poradiť alebo počuť názor aj iného , som mladá 18 Ročná baba , chodím s chalanom ktorý ma 24 ale chodíme spolu krátko iba tri mesiace. Máme vo vzťahu taký problém že máme skoro vo všetkom odlišne názory napr on vyrába ako hobby nabytky trz jeho sestra stavia dom tak vyrába im všetko len za cenu materiálu ako mne to nevadí ale vadí mi to že aj cez víkendy , lebo ja som na internáte a chodím domov až v piatok okolo 19.00 čiže aj sobotu sme len večer spolu q v nedeľu väčšinou vôbec. Čiže príde mi to také že nevie si kvôli tomu nájsť na mňa čas (lebo nechce ) povedal mi že mizme ísť na výlet keď pôjde jeho oco niekam a nebudú robiť v dielní pri tom oni každý jeden deň po robote robia v dielní . Čiže som mu povedala že ma až moc dobre srdce každému chce vyhovieť alebo jemu sa tá dobrota ,,nevracia” a on sa ma opýtal či chcem povedať že ho využíva a ja že nie ale napr dal jej aj svoje auto kebo že vraj chudina študovala do 24 a ptm hneď otehotnela ri tom ja som si za vlastne kúpila auto v 17 a to som na internáte a smazim sa cez víkend si každý zarobiť ale nejde o to ale ja som mu povedala že keď on býva sám a sestra od neho 20 M tak mu môže za to napr aspoň zavše zavariť, mne zoberie frajer 10€ za konzervy pre psy čo mi kúpil, chcela by som počuť vás názor na to lebo ja som mu povedala že nechcem byt s ním len večer pozerať filmy vyspať sa s ním a nič viac že ja proste taký vzťah nechcem že tak sa nikdy nespoznáme .
"Máme vo vzťahu taký problém že máme skoro vo všetkom odlišne názory" - tomu sa hovori chodenie, ze zistis ci si pasujete ci nie. Ak nie, treba sa rozist.
"ja som mu povedala že nechcem byt s ním len večer pozerať filmy vyspať sa s ním a nič viac" - tak mu nebud lacna podlozka a zacni si vazit samu seba. Prestan sa s nim prespavat, ak je vas vztah iba o tom a ak to tak nechces.
Celkovo, chrli z Teba nespokojnost, a to chodite spolu len 3 mesiace. Toto nema buducnost. Mozno Ti treba trochu dozriet a pride aj ten pravy, neboj sa. Este si mladucka.
@anonym_0a5153 no som z toho smutná , lebo on ma veľmi dobre srdce a doposiaľ sa ku mne nik nesprával ako on , trz sme sa tri dni nehádali hurá lebo pred tým dva týždne každý deň
@anonym_0a5153 no som z toho smutná , lebo on ma veľmi dobre srdce a doposiaľ sa ku mne nik nesprával ako on , trz sme sa tri dni nehádali hurá lebo pred tým dva týždne každý deň
@adriana159 nechcem oňho prísť záleží mi na ňom ale niesom takto ani šťastná. On mne povedal že to iste môže on povedať že niesme cez týždeň spolu lenže on vedel že študujem a som na internáte , tak ja som mu na to povedala že mi mohol rovno povedať že nebudeme spolu cez víkendy a že taký vzťah by som nechcela
Mne to nepríde perspektívny vzťah. Tipujem že asi prvý, keď si ešte ochotná tolerovať “odlišne názory vo vsetkom”. Keď nie ste kompatibilný, a vás vzťah ne iba o večernom filme cez víkend, namiesto toho aby ste si život užívali vo dvojici..
Povedala by som mu svoje namietky a ked s tym nic neurobi, tak by som mu dala zbohom. Nema ta na prvom mieste. Ked uz na uplnom zaciatku nie si s nim stastna, tak to nema vyznam. A nechapem tu jeho vikendovu cinnost…on cely vikend vyraba nieco pre sestru zadarmo, ktora to potom spenazi a on z toho nic nema?!?
Povedala by som mu svoje namietky a ked s tym nic neurobi, tak by som mu dala zbohom. Nema ta na prvom mieste. Ked uz na uplnom zaciatku nie si s nim stastna, tak to nema vyznam. A nechapem tu jeho vikendovu cinnost…on cely vikend vyraba nieco pre sestru zadarmo, ktora to potom spenazi a on z toho nic nema?!?
@anonym_7d0023 nie nespenazi , on jej to vyrába do jej domu a založiť kvôli nej aj dom aby mohla mať pôžičku
Aha, zle som pochopila. Nemyslim, ze ked skonci s tym nabytkom, ze sa nieco zmeni. Sestra, rodicia budu zasa nieco ine potrebovat,… A ano, sestra ho vyuziva. Ale na to musi sam prist. Ta jeho sestra nema partnera? Ja by som od neho utekala. Co mas z toho vztahu?
S ním to nemá budúcnosť, utekaj.
@adriana159 nechcem oňho prísť záleží mi na ňom ale niesom takto ani šťastná. On mne povedal že to iste môže on povedať že niesme cez týždeň spolu lenže on vedel že študujem a som na internáte , tak ja som mu na to povedala že mi mohol rovno povedať že nebudeme spolu cez víkendy a že taký vzťah by som nechcela
@adriana159 toto akoby som čítala o sebe 25 rokov dozadu… moja rada: nemá to cenu, nemiluje ta! Ma za rad, ale nie si pre neho priorita. Ak by si bola, horu by pre teba preniesol a nie že keď nebude oco doma sa budeme vidieť, či čo za výhovorku to vypotil… ste ešte obaja mladi, neskúsení… ale asi sa k sebe nehodite
Nie su to vobec sprostosti. Urob si hned na zaciatku poriadok…”bud sa mi zacnes venovat, alebo koncim”. Nenechaj sa vyuzivat. Ak ma o teba ozaj zaujem, zmeni to. A aj frajerova rodina by to mala pochopit.
Žiaľ, napriek veku potrebuje dospieť, potrebuje si upratať priority a zistiť, čo je naozaj dôležité...tento chlapec je možno fajn, ale momentálne pre teba nepoužiteľný...Hľadaj inde, ešte stretneš veľa žiab, kým nájdeš princa.
Pozri, nebuď zaslepená a neuspokoj sa s niečím, čo sama vieš že nie je v poriadku, priateľ až taký dokonalý a dobrý nebude, keď si zamilovaný chlap "nevie"nájsť dostatok času na mladú babu, tak je to vždy zle. A ešte aby to vytýkal že si cez týždeň preč na intráku? Ukonči to, nech má chlapec čas vyrábať stoličky a ver mi, že sú na svete aj chlapi, ktorí ťa budú mať na tom správnom mieste a budeš to vedieť a cítiť ❤️
Ahoj. Ja to zase tak tragicky nevidim, su ludia co by sa rozdali, maju take dobre srdce, ale malokedy im to ludia oplatia. Napriek tomu sa rozdavaju dalej, hlavne rodine. Ak su si blizki so surodencami, nezmeni sa to naraz smahom ruky len preto, ze si nasiel frajerku. Ja neviem. Sama mam podobneho muza co kazdemu nezistne pomoze. Casom sa trosku uz zmenil, ale stale mu to dobre srdce ostalo. Zo zaciatku ma to tiez hnevalo ako teba, ale teraz som rada, ze ma to neodradilo. Urcite lepsie ako nejaky sebecky debilko. Tu ale zeny tvrdia casto, ze ak nie si jeho uplna priorita, kasli na neho. Podla mna svet ale nie je taky cierno biely. Co sa tyka ale konkretne tvojho priatela, neviem, tie peniaze za konzervy su divne.
@adriana159 je fajn ze je pracovity a dobrosrdecny, a rodinne zalozeny, ale toto je uz prilis. Ty si pod chodenim predstavujes lasku, vylety, travenie spolocneho casu. A on si pod tym predstavuje sobotny sex a tv.
Spytaj sa ho, ci aj tebe vymeni kolesa. Ked povie ze nema cas, alebo si nebodaj vypyta peniaze, nemilosrdne ho posli do riti.
@adriana159 ste spolu kratučko, ešte ho ani nepoznáš aký je. Rozíď sa s ním. Takéto fungovanie že nevidíme sa lebo... Je o ničom. Navyše ak sa hádate už teraz to je zlé znamenie. Nebude to fungovať.
Ani ty nie si ideálna partnerka. Možno to vidí aj ten chalan ale má tak dobré srdce, že ťa nevie kopnúť do prdele a len čaká, kedy to urobíš ty. Mne prídeš ako riadna fúria. S tebou ho nič dobré nečaká. Urob mu láskavosť a nechaj ho inej a ty si hľadaj niekoho iného, komu zničíš život.
Ved aj Ty od neho stale nieco ocakavas zadarmo- raz psy, potom kolesa... tak, co sa Ti nepaci, ak pomaha svojej rodine. Je to jeho rodina, Ty si len nadejna partnerka do buducnosti. Ano, mohol by aj Tebe vymenit pneumatiky, to by sa patrilo. Len, poziadala si ho o tom a on nechcel?
Je ešte viac brat a syn alo partner. Takéto konstelacie dokážu fungovať cely život ale, keď tinto nevyhovuje už teraz keď máš 18, čo potom za 5, 10 rokov
@anonym_7d0023 nie nespenazi , on jej to vyrába do jej domu a založiť kvôli nej aj dom aby mohla mať pôžičku
@adriana159 preboha.... Nájdi si študenta, aby ste mali podobné záujmy a problémy. Na takéto rodinné sračky nepotrebuješ teraz míňať energiu. Alebo buď sama a chodievaj sa zabávať s kamarátkami. Ak ti vzťah neprináša nič dobré do života, nepotrebuješ ho.

"Máme vo vzťahu taký problém že máme skoro vo všetkom odlišne názory" - tomu sa hovori chodenie, ze zistis ci si pasujete ci nie. Ak nie, treba sa rozist.
"ja som mu povedala že nechcem byt s ním len večer pozerať filmy vyspať sa s ním a nič viac" - tak mu nebud lacna podlozka a zacni si vazit samu seba. Prestan sa s nim prespavat, ak je vas vztah iba o tom a ak to tak nechces.
Celkovo, chrli z Teba nespokojnost, a to chodite spolu len 3 mesiace. Toto nema buducnost. Mozno Ti treba trochu dozriet a pride aj ten pravy, neboj sa. Este si mladucka.