Ako riešiť citovú prázdnotu u partnera?
ahojte… ako zacat… Mame krizu uz dlhsie, stale ja som sa snazila byt ta aktivnejsia, robit drobnosti pre manzela, snazila som sa zit tak aby on mal priestor na jeho hobby, momentalne mam pocit , ze to bol zly krok. ze som mala byt praveze na seba viac zamerana, lebo stratil o mna uplne zaujem. podla mna ma uz nelubi. robi veci co ma zranuju. ked ho konfrontujem, nic na to nepovie, len ze som negativna. mam pocit ze ho otravujem. synceka (5r) velmi lubim a aj on ho lubi, ale mna uz nie, akoby on dosiahol vsetky svoje ciele a moje a nase ciele uz neexistuju: do poradne ist nechce.
rozhovory k nicomu nevedu. s peniazmi nemame problem, je to smutne ze kolko rokov sme nieco budovali spolu a ja mam pocit ze uz to nie je ten muz ktoreho som si brala.
ak by ma lubil, ako mu moze byt jedno ze ja sa trapim??
napr. ak nemam dobru naladu, a nie je doma navarane, ide sa najest k jeho mame. celkovo vlastne vsetci a bsetko su predomnou v jeho prioritach, ja som az niekde pri konci.
sex - nic moc,ani to neiskri, a nakolko bez dobrej komunikacie, sa mi nechce do toho.
moja dovera k nemu nic moc…on proste nechce budovat nase manzelstvo, lebo iba ja vidim chyby a ja som sa vraj zmenila. O maleho sa stara, ked ma cas. O starostlivost o dieta - predpokladam ze by chcel striedavku, ja som proti, radaej zverenie mne a jemu neobmedzeny kontakt… lebo ved ked ma cas je iba k dispo. Ked nadhodim akukolvek temu, konci to mojim moologom, ziadne odpovede mi on nedava na priame otazky, napr. ako to chces riesit??? co urobime s tym?? Nic. Nevyznam sa v nom. Milenku nema. len prilis blizky vztah s matkou ( na to ze je zenaty). :(
Stalo sa Vam nieco podobne??
Vztah s nim uz nijak nezlepsis. Ak chces este niekedy zazit nieco lepsie, tak s tymto sa budes musiet rozviest.
Sama si dobre zhodnotila. Zameraj sa viac na seba.
So všetkým, čo k tomu patrí. V situácii a možnostiach, ktoré máš.
A už sa mu nedoprosuj tými monológmi.
Svoje šťastie nepodmieňuj jeho správaním.
Proste buď čo najviac spokojná. Možno sa po čase pridá...keď nie -jeho chyba.
Vráť ho mamičke.
Sama si dobre zhodnotila. Zameraj sa viac na seba.
So všetkým, čo k tomu patrí. V situácii a možnostiach, ktoré máš.
A už sa mu nedoprosuj tými monológmi.
Svoje šťastie nepodmieňuj jeho správaním.
Proste buď čo najviac spokojná. Možno sa po čase pridá...keď nie -jeho chyba.
@joesvk
strasne to boli ta predstava rozchodu. peniaze mam, aj to mam premyslene, aj som zvyknuta samma vsetko riesit, o to nejde :/
ale ze zanikne jeden vztah zalozeny na laske. ale asi iba mojej jednostrannnej.
ked sa ho pytam ci ma lubi, vraj ano … no len jeho skutky nejako nekoresponduju
Nemusíš sa hneď rozvádzať...Stále je šanca, že sa to obnoví, ak je tam niekde hlboko láska. Ale neupínaj sa na to citovo .Možno keď budeš spokojná a šťastná bez ohľadu na to ako sa bude on správať, tak sa do teba znova zamiluje..inak nanovo..
Možno nie.
Ale v tejto chvíli jediné,čo môžeš ovplyvniť je tvoj postoj. Každý sa vyvíja, aj ty..aj on.
Skús prejsť na vyšší level sebalásky .Mne toto v živote veľmi pomohlo.
Ano stalo, vyrasteny narcisek, je mi to luto ale s takymto typom muza uz nic pekne nezazijes. Mozno omrvinky za ktore budes strasne vdacna a vdaka comu sa ti toxicky vztah predlzi o dalsich 5 rokov. Predpokladam ze uz davno vies ze to je strata casu len chces este dat dalsich 20 sanci ale vysledok bude rovnaky
Mne tam vrta, ze preco ti neodpoveda, to treba zistit.
Inak ano, podla mna vacsina zien sa zmeni ked sa narodi dieta, je to predsa ziaduce, nebudem sa spravat ako bezdetna, nie? Takze tu prekazku nevidim.
Neziarli na dieta? Ze mu uz nevenujes veskeru pozornost, ale ju delis?
Mne tam vrta, ze preco ti neodpoveda, to treba zistit.
Inak ano, podla mna vacsina zien sa zmeni ked sa narodi dieta, je to predsa ziaduce, nebudem sa spravat ako bezdetna, nie? Takze tu prekazku nevidim.
Neziarli na dieta? Ze mu uz nevenujes veskeru pozornost, ale ju delis?
@lilitela ja som sa nezmenila. zijem velmi aktivne, maly vie ist takmer vsade so mnou, je sucastou mojho zivota, nie ze by ma obmedzoval, zivot aa zmenil ale pre mna nie je dieta prekazka pen treba niektore situacie prisposobit.
ale moj muz sa zmenil. narodil sa mu syn, jeho hobby, on sam mu je prednejsi, ako ja, moje potreby.
nedajboze aby som sa na nieco postazovala alebo nieco ziadala. len byt vyrovnana, spokojna…
na ples som ho volala 4 x, nakoniec som isla s kamaratkou. na dovolenku ani nehovorim - isiel bez nas lebo s malym ho to prilis brzdi…
preco neodpoveda?? asi aj ticho je odpoved. alebo nevie povedat nie, nema na zo gule. a ja som prilis trpezliva. ( uz asi aj trochu blba)
A nebude problme práve v tom ako píšeš, že synček všade s tebou chodí....kedy ste boli sami len vy dvaja bez malého?obed, večera víkend? Možno ste sa vzdialili...manžel bol zvyknutý na tvoji pozornosť a zrazu je tu syn.Ked je tak naviazaný na mamu tak možno aj na teba sa namotal a teraz sa chova ako rozmaznané decko, ktorému zobrali hracku
Ty žiješ s mojím mužom??? Napíš mi mám to isté doma
Vieš čo, verím, že na teba čaká chlap, ktorý si ťa bude vážiť. Toho egoistu treba poslať mamičke, nech ho kŕmi a odprevádza do postieľky.
A nebude problme práve v tom ako píšeš, že synček všade s tebou chodí....kedy ste boli sami len vy dvaja bez malého?obed, večera víkend? Možno ste sa vzdialili...manžel bol zvyknutý na tvoji pozornosť a zrazu je tu syn.Ked je tak naviazaný na mamu tak možno aj na teba sa namotal a teraz sa chova ako rozmaznané decko, ktorému zobrali hracku
@lala123 nie a nie.
na rande sme chodili, ale nebolo to rande, iba jedlo, nebol pritomny, bol na mobile. nevycitala som, ale vsimala si… romantika ziadna, hadam tri roky. na velku noc nepoliata, na den matiek som si sama kupila dezert a dala mu ho do ruky nech to da malemu, a aspon raz nech to zazijem co to je dostat darcek na den matiek. boze ako to pisem je mi do placu… :(
s malym chodim, pretoze keby sa sama nezoberiem, tak som len doma ( a do prace). ja som (muza) ho nikdy nezanedbavala, prave naopak. rozmyslam jemu ci nejako psychika toto - dostal najlu vypoved, zomrel nam psik… ze ci ho to nejako nepreplo. ale vidiss… zase ho ospravedlnujem!!! sprosta som
Ok, tak si to zhrňme...dovera žiadna, komunikácia žiadna, citova väzba žiadna a sex pravdepodobne o nicom...sami ste na viac sní asi neboli odkedy sa maly narodil( to nie je dobre pre vzťah ) . ...ty si sebestačná, mas prácu, rodinu a priateľov. Si mlada , cel zivot mas pred sebou. Musíš poznať samu seba , či si skôr za rázny krok, že ho postavíš pred hotovú vec, že odchádzas alebo on odide ( nemusíš sa hneď rozvádzať) . Možno keď bude chvíľu sám tak mu to dôjde o čo prichádza alebo zaujmes postoj, že ostaneš vydatá ale budeš si zit svoj zivot, možno si budeš aj hľadať podvedome partnera a časom naberies silu a odídeš. Drzim palve
Tiež ma napadla depka, že ju má. Ak ju nemá, tak je ignorant. Všetky tie veci a pozornosti predtým robil? Darčeky, kvety a pod? Ci sú to skôr tvoje ocakavania? Ja tiež roky nič nedostavam, zvykla som si. Ale mame aj iné vzťahové nedostatky, ktoré sa už tak ľahko nedajú prehliadať.
Je to tak jednoduché, len si to musíš priznať. Má ťa na háku. Je s tebou, lebo sa patrí mať rodinu pokope, možno mu mamka nakázala ale v skutočnosti ho vôbec, ale že vôbec nezaujímaš. Sorry.
stalo. Tu je jediná rada, nestrácaj viac čas.
len ste mi to viaceri potvrdili... ze takto sa dalej neda. dakujem
Ja si tiež myslím, ze tam už nie je čo zachraňovať, maximálne sa trochu preberie ,keď príde o tvoj servis a tým aj svoj komfort ,ale to len z vypocitavisti , nie preto ,že by si niečo uvedomil a stal o teba ako partnerku.
Ja si tiež myslím, ze tam už nie je čo zachraňovať, maximálne sa trochu preberie ,keď príde o tvoj servis a tým aj svoj komfort ,ale to len z vypocitavisti , nie preto ,že by si niečo uvedomil a stal o teba ako partnerku.
@sidicek nepride o ziadny komfort. jeho mamicka sa o neho stara.

Ak je mamickar, tak ako to v prispevku naznacujes, tak neurobis nic, lebo taky muz, ktory je mamickar ma zenu iba na zalozenie rodiny a ked to dosiahne zena pre neho neznamena nic.